25 tammikuuta 2022

TOP 5-postaukset vuodelta 2021

Halusin jakaa myös tänne, mitkä oli mun luetuimmat postaukset vuoden 2021 aikana! Vähän itsekin yllätyin, mutta toisaalta, postauksia oli laidasta laitaan ja nämä oli ne, joissa oli kaikista eniten kävijöitä. Koska jotenkin tänävuonna ei ollut mitään hienoja self-help oppaita, niin päätin valita vain 5 eniten luettua kirjoitusta tähän mukaan. Kirjoitin myös 2020 luetuimmat TOP10 kirjoitusta, sen voit lukea täältä.

Kiitos lukijat! Kiitos myös yhteistyökumppanit, pääsin kolme yhteistyöpostausta toteuttamaan blogin kautta tänävuonna ja myös IG:n puolella sitten jotain muita toisten tahojen kanssa :) En itse ole  kysellyt yhteistöitä vaan ne on aina tarjottu blogille ja kaikkia pyyntöjä ei myöskään toteuteta. On paljon kivempi pysyä postauksissa jossa voi sanoa rehellisen mielipiteen, ja että tuotteet kiinnostavat myös minua.Sijalla 5.  Heinäkuu 2021 loppuunkäytetyt, näitä loppuun käytettyjen kosmetiikkatuotteiden postauksia luettiin todella paljon. Tämä oli viidenneksi luetuin 2021 aikana julkaistu kirjoitus. Mun mielestä on tosi mielenkiintoista lukea aina muiden bloggaajien tekstit näistä aiheista, sillä otan niistä tuotevinkkejä omaan käyttööni. Kun tuote on käytetty alusta loppuun, on tuotteesta jo usein tullut vahva mielipide onko se yay or nay.

 


Sijalla 4.  Blogin synttäri-arvonta!, olen järkännyt nyt kaksi omakustanteista arvontaa blogissa aina blogin vuosipäivän aikoihin. Olisi varmaan kiva myös pitää arvontaa IG puolella, jos haluaisi saada lisää uusia kävijöitä samalla omaan profiiliin. On kuitenkin paljon kivempi pitää blogissa kaikille avoin arvonta johon voi niin lukijat kuin muutkin osallistua. Ehkä vaikeus järjestää arvontoja blogissa on sähköpostin antaminen arvontaa varten yksityisemmin.

 

Sijalla 3.  Nivean joulukalenterin 2020 tilanne, kävin tässä tarkasti läpi, mitä joulukalenterin tuotteille kävi. Huhtikuuhun mennessä olin käyttänyt jo 12 tuotetta tästä kalenterista. Eli puolet kalenterin tuotteista oli tullut varmaan käyttöön, osan pistin joululahjoina eteenpäin.

 

Sijalla 2.  Omakohtainen kokemus hampaiden laservalkaisusta, uskon että aihe kiinnosti moniakin. Tästä aiheesta löytyi helposti tietoa vain hammaslääkäreiden tai ei-lääkäreiden eli kauneusklinikoiden omilta sivuilta. Ei juurikaan oltu jaettu tietoa tai kokemuksia hampaiden valkaisusta. Tässä 3x tehdyssä vetyperoksidi valkaisussa oli todella voimakasta vihlontaa 1-2 päivää heti suuhygienistin huoneesta alkaen. Meni noin viikko, että suun ylä- ja alareuna parani levittäjästä. Lopulta hampaat ovat paljon raikkaamman näköiset, mutta kiille saa edelleen väriä teestä ja muista värikkäistä ruuista ja juomista. Jatkossa kävisin vain hammaskiven poistossa jossa tehdään hammaskiilteen putsausharjaus tai soodapuhdistuksessa. Uutta valkaisua en ottaisi enää mistään hinnasta, vaikka kokemus oli täysin turvallinen ja valkaisu onnistunut.

 

Luetuin postaus sijalla 1. Vivahde Hair -hiusvärit kotikäyttöön, sain tuotteet osana yhteistyötä. Brändi avasi oman myynnin ja verkkosivut juuri tammikuussa 2021. Valitsin itselleni tuotteita jotka sopivat kiiltosävytykseen, sillä haluan vältellä rankempia kotivärjäyksiä. Tulokset sävytyksestä voi lukea tästä. Ostaisin kyllä juuri sävytykseen tuotteita mieluusti, mutta en halua tilata niitä verkosta yli X eurolla, saadakseni ilmaista toimitusta. Harvemmin kukaan haluaa ostaa kerralla isolla summalla vain hiusvärejä etukäteen kotiin. Heille on toki nykyään auennut Helsingin Katajannokalle myös kivijalkaliike.


Jotenkin osa näistä luetuimmista postauksista ei edes ole omia suosikkejani, mutta kiva silti, että blogia on luettu paljon ja enemmän, kuin aiempina vuosina! En edes viitsi laittaa kaikkia vierailluimpia postauksiani tähän, sillä ensimmäinen on ihan looginen google klikkeri, eli hiusten vaalentaminen kotona. Seuraavat kaksi on varmaan joidenkin bottien pommittamaa postausta ja koska minulla ei ole ollut analysticsia käytössä koko blogiaikaa, niin mitään realistista tilastoa aikojen alusta ei ole saatavilla. Kaikista luetuimmat postaukseni jotka liittyi geelikynsien tai geelilakkauksen tekemiseen kotona olen kokonaan poistanut blogista saatuani akrylaattiallergian viitteitä kynsipeteihini - enkä halua siitä syystä jakaa informaatiota enempää blogissani aiheesta :) 

2 kommenttia:

  1. Tää oli kiva postaus, oli hauska nähdä mitkä on sun luetuimmat postaukset :) Loppuneista ollaan munkin blogissa aina tosi kiinnostuneita, samoin kaikki kuukauden suosikkipostaukset on tosi suosittuja! Joskus Bette Box aikoina ne postaukset oli aina niitä suosituimpia, kun ihmiset tuli Googlen kautta blogiin, kun mä sain yleensä tosi nopeesti omat boksini.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näistä mun top postauksista loppuneet on kyllä mun suosikki-postaus :) Ehkä myös jopa tommonen "mitä kävi joulukalenterille" on sitten seuraavana, oli tuo hampaiden valkaisukin varmasti kiva kertarykäisy. Varmasti sinnepäin ne boksit on tullut alta aikayksikön :D Ootkohan saanut paljon seuraajia sitäkin kautta, varmaan :)

      Poista