Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

02 elokuuta 2021

Heinäkuu 2021 loppuunkäytetyt


Ihanaa elokuuta! Elokuu on mun yksi suosikki kuukausi, vaikka silloin on yleensä kesän viimeinen kuukausi. Elokuussa mulla on synttärit ja usein silloin vietän vielä viikon tai pari kesälomaa. Heinäkuussa loppuun käytettyä kosmetiikkaa kertyi 14 kpl, mistä 5 kappaletta oli erilaisia kertakäyttöisiä sheet maskeja. Kokonaissaldo nyt vuoden alusta 132 kappaletta. Tästä vuodesta erilaisen on tehnyt tämän laskennan osalta se, että olen tosiaan laskenut vain loppuun käytettyjä summaan. Mielestäni aiemmin olen myös laskenut mukaan ehdottomasti hutiostoja joita olen saattanut heitellä roskiin. Nykyisin en edes jaksa siitä mainita, joutavat roskiin ilman hetkeään blogini parrasvaloissa.


Maskeja oli 5 erilaista. Yksi Kocostar Foot Moisture Pack, mielestäni tosi kätevät kosteutussukat. Niissä on helposti suljettava teippi mukana joten ne on oikeasti todella mukavat käyttää. Jatkoon.
En ole testannut tätä aiemmin, eli Missha Cucumber Sheet Mask, törkeän edullinen maski KCM:sta. Oli vetinen ja sisälsi paljon seerumia! Jatkoon.
Naturel Aloe Vera Mask ja Naturel Hylauronic Acid Mask, mielestäni molemmat yhtä hyviä maskeja ja niitä edullisimpia mitä kaupasta saa. Hyvä tapa saada ihosta siloinen ja pehmeä. Jatkoon!
Florena 24h Hydrating Mask, sellainen kasvorasvamainen kosteuttava naamio joka levitettiin kasvoille. Ihan ok, mutta tykkään sheet maskeista enemmän kun ne vain otetaan pois ja seerumin voi hieroa kasvoihin ja käsiin. Tämä piti vain pestä kokonaan pois naamalta. Ei jatkoon.


Smashbox Photo Finish Primer, mun lemppari sinikoli primeri for sure. Ihan luottotuote, mielestäni myös tosi riittoisa. Mun käytöllä myös tulee ikää tommoselle paljon enemmän, kun käytin niitä halvempia B-luokan primereita ensin alta pois arkisin ja säästelin tätä. Säilyi kuitenkin hyvänä, koostumushan on käytännössä silikonia. Jatkoon.
Loreal Air Volume Mascara, tämä oli alkuun melko vaikeakäyttöinen, sillä applikaattori on vanhanaikainen ja hieman isompi kuin yleensä - ei kuitenkaan jumbokokoinen. Ripsiin sai upean volyymin, ja pidin tästä loppujen lopulta melko paljon. Jatkoon.
Bellapierre Banana Setting Powder, käytin tätä arkisin melkein vuoden. Mielestäni tämä oli ihan OK puuteri, mutta ärsytti kun piti tuota pakkausta aina heilutella että sai pienen erän reikien toiselle puolelle kamaa että sai sen huiskulle. En ostaisi irtopuutereita, ei jatkoon.


Sally Hansen Nail Oil, mulla jo aika monta vuotta kestänyt kynsiöljy. Väritön! Hajuton tai tosi mieto, hyvä öljy. Mun makuun tuota loppuosaa oli tosi vaikea saada purkista ulos. Piti aina laittaa suti loppuun asti ja purkkia käännellä, joten what the heck. Kyllä toi on nyt lopussaan. Voisin ostaa uudestaan, mutta testaan nyt kyllä jotain muuta, kun tämä kesti ehkä 4 vuotta??
The Body Shop Shea Hand Cream, en osta tätä uudestaan. Toki tuote oli hyvä, kuten kaikki TBS:n käsivoiteet. Ongelma oli tuoksussa, se oli liian miesmäinen, minulle tuli tästä mieleen vanhanaikaisesti klönivesi. Ei jatkoon.


Hawaiian Tropic Self-Tanning Milk, tuo oranssin tai lämpimän sävyistä lookkia iholle. Ei kyllä anna juuri muuta päivetystä, eli ei juuri tehoa kuin kuivissa alueissa jos tätä pistää peräkkäisinä päivinä. En rehellisesti ostaisi tätä uudestaan, sillä se oli liian laimea teholtaan. Ei jatkoon.
Hawaiian Tropic Air Soft SPF30 Spray, todella hyvä aurinkosuojatuote. Helppo levittää, ihanan tuoksuinen, ei ole yhtään tahmainen. En käyttäisi mitään muuta aurinkosuojaa, kuin HT:n suihkutettavia tuotteita from now on! Jatkoon!
Loreal Elvital Dream Lenght Restoring Shampoo, mielestäni ihan ok shampoo. Ei kuitenkaan noussut halpashampoissa edes suosikiksi, koska tämä ei ollut hyvän tuoksuinen. Elvital sarjasta eritoten musta ja se petrolin sininen ovat tosi hyviä, sillä tuoksu on niin mun mieleeni. Pesuteho tietysti tässä varmasti taattu, eli saa hiukset tosi hyvin puhtaiksi. Silti ei jatkoon.
Nivea Creme, en jotenkin vain ihastunut tähän. Tämä oli liian tahmaista mun makuuni. Käytin tätä lopulta eniten pohkeisiin, sääriin ja jalkapohjiin. En osta tätä uudestaan, ei jatkoon.

4 kommenttia:

  1. Tossa TBS:n Shea käsivoiteessa on ihan älyttömän voimakas tuoksu! Muistan joskus tota ekaa kertaa testatessani, että olin ihan pöyristynyt siitä miten voimakkaalta se tuoksui enkä pystynyt sitä itse käyttämään. Muita TBS:n Shea-tuotteita oon kyllä käyttänyt, mutta tota en. Smashboxin primer on loistava, samoin Naturelin ja Kocostarin naamiot<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse ostin tuon käsivoiteen sokkona siitä tarjouksesta alkukesästä, joten tuoksu tosiaan tuli mulle ihan yllärinä. Turhan voimakas, halusin vain semmosen miedon sheabutterin mutten arvannutkaan.. ':)

      Poista
  2. Misshan naamiot on loistavia, samaten tykkään Smashboxin primerista :) Shea ei ole ikinä ollut lempisarjojani TBS:lta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää ostaa Misshalta noita muitakin naamioita kyllä testiin!

      Poista