Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

28 tammikuuta 2022

Onnistunut hiusten vaalennus kotona


Halusin vähän piristää hiuksia joulun jälkeen, olin ottanut kampaajalla tummia raitoja viimeksi juuri lokakuun aikana. Jotenkin hiukset alkoivat tuntumaan aika semmosilta likaisilta, tummempi blondi ei siis ole mun mieleen. Toki hiukset on tykännyt siitä, että on tullut otettua raitoja kampaajalla kotona tehdyn överin vaalennuksen sijaan. Ihan kauhulla katselen tätä rehellistä hiusten vaalentamista vetyperoksidi blondiksi blogistani joka on muuten mun blogin luetuin postaus. sos.

Käyttämäni väri: Schwarzkopf Blonde vaalennusvoide 10.21 Icy Vanilla
Tätä hiusväriä saa esim. Prismasta, Puuilosta, Kärkkäisestä ja varmaan KCM ja Tokmannilta myös löytyy, näin nuo tossa nopeasti kun Googlasin. Tässä vaalennusvoiteessa ei ole sitä "jauhetta" ja muutenkin, tässä hiusvärissä vaalennuksen teho on "up to 4 levels" eli se ei ole rankimmasta päästä. Tuo mitä joskus käytin, eli se 8-10 levels, on kyllä myös tuhonnut hiukset. Tarkoituksena on aavistuksen vaalentaa hiuksia raikkaampaan. Eli ei kannata suoraan ottaa sitä kaikista rankinta värinpoistoa, kuten kirjoittanut aina ennen valitsi, vaan semmonen miedompi väri.

Tehohoito: Olaplex No3
Päätin, että teen heti käsittelyn yhteydessä Olaplex hoidon hiuksilleni, jotta latvat eivät mene heti pilalle. Kun olin käynyt suihkussa huuhtelemassa hiukset, levitin Olaplexiä koko hiuksiin ja pidin niitä hiuksissa 10-15 minuutin ajan, sitten pesin hiukset normaalisti hoitavimmilla tuotteilla, jotka kaapista vain löysin.

Ennen


Sori, nämä kuvat tuli otettua meidän käytävässä missä on paras lamppu joka mukailee päivänvalon kelvin-asteita ja kuvaaja löytyi vain aloitus kuvaan :) Levitin värin aluksi hiustyveen ja sitten kevyesti latvoihin, mutta pääpainona levitin juuri tyveen. Halusin kuitenkin levittää värin myös koko hiuksiin, ettei latvat jäisi erivärisiksi, kuin tyvi. Ehkä tuossa tummassa blondissa tuli nopeasti olo, että hiukset on likaiset tai rasvaiset. Se näkyy paljon helpommin, kuin asteen vaaleammassa hiuksessa.

JälkeenJa jälkeen, tadaa! Tyvi oli pienoisesti keltaiseen päin, mutta näkyy oikeastaan juuri tässä kun valo osuu suoraan yläpuolelta pääkupoliin. Olen nyt tuon värjäyksen jälkeen pessyt hiukset 3 kertaa hopeashampoolla, eikä keltaisuutta enää tyvessä näy. Värjäyksestä on jo siis muutamia viikkoja aikaa. Aluksi meni oikeasti hetki tottua katsomaan itseään peilistä! Peräti 3 päivää kummastelin, että ohhoh, kukas tuo nainen nyt onkaan! Myöskään latvat ei ole liiemmin kärsinyt tästä käsittelystä, käytän kyllä hiusöljyä joka yö ja pyrin hoitamaan hiuksia niin hyvin kuin mahdollista. 

Mielestäni tämä on onnistunut hiusten vallennus kotona ja siksi pistin sen postauksen otsikoksi. Kyllä nuo aiemmat katastrofit, huhhuh, ja vielä jaellut jotain vinkkejä netissä :'D Kyllä ajattelisin, että jos en menisi ottamaan raitoja kesän alla (vaaleita) hiuksiini, niin voisin tehdä tämän saman vaalennuksen uusiksi vaikka 4-5 kuukauden päästä. Pitää hankkia kyllä lisää noita Olaplex tuotteita! Tuo muutos minkä tuo Olaplex käyttö tekee hiuksissa on ihan älytön, ja olisi kiva käyttää vaikka 3-4 viikon välein aina hiuksissa tuollaista. Haluaisin saada omat hiukset kasvamaan extra-pitkiksi :)

2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis lopputulos, itse olen kampaajalla käynyt mutta houkuttaisi kokeilla itsekin. En vaan saa varmaan tasaista aikaan, kokemusta kun on vaan niistä korppuvaalennuksista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jos on paksu tukka, suosittelen kahta pakettia, mulla riitti hyvin tää yksi paketti. Itse jaan hiukset kotivärjäyksessä neljään osioon ja sitten värjään hiukset osio kerrallaan, jolloin ei ainakaan tule värittömiä aukkoja. Toki aiemmat värjäykset alla.. ei koskaan voi tietää miten hius reagoi! Mulla kävi nyt onneksi mäihä :)

      Poista