Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

20 tammikuuta 2022

Tammikuun suosikitNäitä tuotteita olen tykännyt käyttää viimeaikaisesti paljon. Halusin nyt kokeilla edes välillä tehdä mun kosmetiikkasuosikeista esittelyitä, etten vain puhu tyhjistä purnukoista.  Myönnetään, että kirjoitan turhan vähän mun suosikki tuotteista. poikkeuksen, ja kirjoittaa niistä! Mulla on pari tuotetta, joihin oon täysin obsessed tällä hetkellä. Koitan aina välillä sitten kirjoitella suosikeista, mutten ala väen väkisin keksimään mitään ihan OK-tuotteita, haluan oikeasti valita semmoset parhaat päältä-tuotteet tähän esille.Benefit 24 hour Brow Setter Eyebrow Gel, mun ensimmäinen käytössä ollut läpinäkyvä kulmageeli. Hintaa tälle on noin 28 euroa, joten tuote on melko tyyris ja helposti saatavilla Kicksistä. Olen kuitenkin tätä hankkinut jo yhden lisää varastoon, sillä olen tästä niin pitänyt. Pidän applikaattorista, jossa on kaksi erilaista puolta -lyhyt ja pidempi harjas. Tuo on sellaista kumia kuin joissain uusissa ripsiväreissä on applikaattorit myös. Tämä on todella jämäkkää kulmageeliä, mutta silti kivan ohutta. Levitän tätä usein pomaden tai kulmakynän päälle ja sillä saa karvat näkymään "värin yli". Saatan kyllä joskus myöhemmin kokeilla jotain edullisempaa, mutta nyt tämä tekniikka kulmien tekemisessä mun minulle todella mieluisa.DUO Quick-Set Striplash Clear, olen aina käyttänyt niitä pieniä ripsiliimoja joita tulee tiettyjen valmistajien ripsissä mukana. Tämä DUO:n pikakuivuva ripsiliima on noin 10 euron arvoinen ja tosiaan, ripsiliima on kevyttä ja pysyy hyvin, eikä jää luomiin niin rankasti kiinni, kuin ne liimat joita olen yleensä käyttänyt. Tämä on siis helpompi puhdistaa pois jälkikäteen silmistä kun ripset on jo irroittanut. Lisäksi paketista riittää pitkälle ajalle liimaa tarpeisiini. Olen siis ajatellut, että ostaisin tätä uudestaan jo alle kuukauden käytön jälkeen.


3INA The Color Eyeliner 575, mun ensimmäinen ruskean sävyinen eyeliner. Saatavilla muutamasta eri nettikaupasta helposti ja arvo noin 18 euroa. Tuotetta kuvataan pigmenttiseksi ja se on helppo levittää. Mielestäni levittyvyys on ollut hyvää, mutta välillä suljen korkin ja vähän ravistan tuotetta jotta tussista tulisi tarkempaa viivaa. Helppo myös kerrostaa tummuutta. Olen nyt hieman ihastunut värillisiin linereihin ja etenkin ruskea korostaa mielestäni kauniisti silmiä. Voisin siis kokeilla uudestaan ruskeaa eyelineriä myös joltain toiselta merkiltä. Tämä on nyt kuitenkin vajaan kuukauden ollut käytössä ja tykkään kovasti!Urban Decay All Nighter Setting Spray, huhujen mukaan UD on poistumassa ainakin Sokos ja Emotion valikoimista. Tätä saa kuitenkin Lykosta ja Kicksistä ja Cocopandasta, eli loppu tuotteen saatavuus ei ole. Tämän uuden purkin ostin ihan Emotionista tarjouksesta, tuotteen hinta normaalisti on noin 32 euroa. Huomasin, että purkin fontti on ainakin päivitetty, kun ostin uuden kappaleen. All Nighter -meikinkiinnityssuihke on öljytön, parabeeniton ja eläinkokeeton. Tuotteen luvataan kestävän myös kuumassa säässä ja parantavan meikin säilymistä kasvoilla jopa 16 tuntia. Käytän tätä aina kun haluan kiinnittää meikin tai etenkin luomivärit. En itse ole edes lähtenyt kokeilemaan muita suihkeita, ja nyt kun on tullut kokeiltua paljon varsinkin uutta meikkivoidetta ja sen kanssa pohjan rakentamista, on tätä tullut käytettyä enemmän.AKAR SKIN Pure Lip Restoration, tämä on todella kevyt ja kiva huulivoide. Se sisältää kasviöljyjä ja mehiläisvahaa. Tuote tuli minulle Ipsyssä viime vuoden toukokuussa ja tämän tuotteen arvo noin 30 USD. Pidin tätä yhtenä parhaista tuotteista ja tämä onkin nyt talvella tullut loppuunsa aivan liian nopeasti, olen käyttänyt tätä joka päivä ja useaan kertaan lisännyt tuotetta huulille. Harmi, ettei tuotteen hankkiminen ole ehkä minulle niin sydämenasia kuitenkaan, että lähtisin sitä tilaamaan netistä erikseen. Tämä pysyy huulilla pitkään, antaa sopivaa kiiltoa ja tuoksuu makealta. Pidin enemmän kuin mistään muusta purkista otettavasta huulivoiteesta tai rasvasta, joka minulta nyt löytyy.

3 kommenttia:

 1. Kivoja suosikkeja<3 UD:n All Nighter suihke on ihan paras, vaikka oonkin omaani nyt käyttänyt tosi säästeliäästi ja koittanut saada yhtä toista, kosteuttavaa suihketta loppumaan. Mulle on muuten sun inspiroimana tulossa seuraavasta Ipsystä ruskea eyeliner! Se näytti niin kivalta siinä sun yhdessä meikissä, että päätin ottaa riskin ja kokeilla itsekin, kun sellainen kerran oli Ipsyssä tarjolla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti sä saat sen ruskean eyelinerin myös toimimaan :) Mä luulen että seuraavan kerran kun saan "Varastot käytettyä" alta pois niin ostankin ruskean eyelinerin, mutta ehkä tällä kertaa joltain toiselta merkiltä tosiaan.

   Poista
 2. Mulle ihan uusia tuotteita mutta kiva kuulla niistä näin :)

  VastaaPoista