Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

22 tammikuuta 2021

Vivahde Hair -hiusvärit kotikäyttöön

 Kaupallinen yhteistyö Vivahde Hair -kanssa.

Oletteko vielä kuulleet uudesta hiusvärituotesarjasta, Vivahde Hair, se lanseerattiin viime viikolla! Kyseessä on suomalainen kauneusbrändi, joka tarjoaa kuluttajille uudet vaihtoehdot sekä ohjeet kotivärjäykseen. Tuotteita on ollut kehittämässä värjäyksen ammattilaiset meille kuluttajille kotikäyttöön. Sain mahdollisuuden valita tuotteita itselleni sekä jakaa etukoodin seuraajilleni. Itselleni valitsin tuotteet kiiltosävytyksen tekemiseen kotona.

Huom! Hiusten värjäystä ei suositella alle 16-vuotiaille.

Tuotteet ovat vegaanisia, hajusteettomia eikä niitä ole testattu eläimillä. Hiusvärit sisältävät kauraöljyä ja ne on valmistettu Suomessa, Vivahde Hiusvärillä on Avainlippu-merkintä ainoana kuluttajahiusvärinä! Tässä on jo paljon tietoa tuotteista. Arvostan: ei eläintestattu, valmistettu Suomessa ja hiusvärin Avainlippu-merkintä. Vaalennusvoiteet sisältävät myös jojobaöljyä joka suojaa hiuksia vaalennuksen aikana, vaikka vaalennusvoide on itsessään jo hellävarainen. Verkkosivuille pääset klikkaamaan tästä.

Vivahde Hair myy päätuotteinaan hiustenvärjäykseen tuotteita: hiusväri, vaalennusvoide, hapete. Jokainen tuote myydään erikseen ja yhdelle tuotteelle tulee hintaa 9,90 €. Jos ostat siis yhden värjäyspakkauksen hinta on alkaen 19,80 €. Sivulta löytyy ohjeet, miten paljon tarvitset tuotetta hiuksillesi. Tuotteet on suunniteltu 3in1 tyylillä, eli niitä voi kotona käyttää halutessaan usealla eri tavalla keskenään.

Itse pidän tästä uudesta lanseerauksesta ja lähdinkin tästä syystä ilomielin mukaan yhteistyöhön ja odotan jo, että pääsen kokeilemaan tuotteita kotona. Mielestäni on loistavaa, että voi itse valita tarkkaan haluamansa sävyn 30 värin valikoimasta, voit valita haluatko kevyemmän vai voimakkaamman hapettimen, voit tehdä hiustenvaalennuksen myös vahvemmalla tai kevyemmällä hapettimella. Aiemmin vastaavaa ideaa oli saatavilla myös vähittäiskaupoista, mutta tämä tuote on jo varmaan 10 vuotta sitten poistunut. Tämä saattaa siis olla itselleni tuleva kotivärjäyksen ykkösvaihtoehto, jos en vain mokaa mun kiiltosävytyksien tekemistä.

On myös kiva nähdä tutoriaaleissa apuja, vinkkejä ja joissain videoissa löytyi myös ennen ja jälkeen tuloksia. Näitä löytyi myös jo Vivahde Hairin instagramista jotka lopulta vakuuttivat minut.

Kävin vastikään ottamassa kampaajalla raidat, mistä syystä tarvetta tehdä sävytystä ei vielä ole, mutta tulen varmasti kesän alussa tekemään kiiltosävytyksen. Itselleni valitsin sävyiksi 9GrA ja 10V, näistä 9GrA on harmaampi ja toiseksi vaalein asteikolta, tämän aion laittaa kesän alussa ja toivottavasti saan hiuksiini kaunista grannya sävyä. Näiden kaveriksi valitsin 0,9% hapettimen viimeistelläkseni kiiltosävytteen. Myöhemmin 10V-sävyllä voin tehdä kiiltosävytyksen kesän lopulla saadakseni kaunista tasaista sävyä hiuksiin auringon vaalentamien säteiden jälkeen. Tulen varmasti laittamaan näistä ennen ja jälkeen kuvia sitten aikanaan blogiin. Nyt en muutenkaan viitsisi tehdä sävytyksiä, kun hiukseni mätsäävät tässä sävyssä parhaiten juuri pidennyksiin, joita käytän. Tietysti värit käyvät myös hiustenpidennyksille, mutta haluan pysyä yksinkertaisesti platinassa. Kesällä on kiva ottaa joku pikku-räväkkä muutos yleisilmeeseenkin.

Kotona voi helposti käydä kömmähdyksiä värjäyksessä, olen usein hiusvärin poistoa tehdessä päätynyt aika keltaiseen lopputulokseen. Vivahde Hair on siis julkaissut Akatemia -osiossa tietoisuutta, ohjeita ja neuvoja hiusten värjäämiseen. Näistä voi olla apua sinulle ja minulle, sille joka aloittaa hiusten värjäämistä kotona tai jo tehnyt värjäyksiä pidempään. Lisäksi värin mukana tulee ihan perinteinen ohjelappu, jossa on ohjeet esim. allergeenitestin tekemiseen ja värin sekoitukseen ym. suomen, englannin ja ruotsinkielellä.

Etukoodi KOSMETIIKKAKATRI10 on voimassa 2 viikkoa tästä päivästä alkaen Vivahde Hairin Shopissa, joten muistathan käyttää 10 % edun jos haluat kokeilla tätä tuotesarjaa tai tehdä etukäteen hankintoja. Etu voimassa 5.2.2021 asti!

6 kommenttia:

 1. Wau, nää kuulostaa tosi hyviltä! Oon täs miettiny muodonmuutosta hiusten suhteen, ja tää postaus herätti kyl mielenkiinnon :) Osaatko ollenkaan sanoa, sopivatko nämä tuotteet curly girl -metodiin?

  VastaaPoista
 2. Vivahde Hair22.1.21

  Hei Sini! Ihana kuulla että Vivahde tuotteet kiinnostavat! :) Tiukka cg metodi ei suosittele hiusten värjäystä, koska hiukset tulisi aina pestä shampoolla värjäyksen jälkeen. Hiusvärit ja vaalennusaineet sisältävät myös sulfaatteja, joita ei metodi suosittele. Jos et kuitenkaan noudata niin tiukkaa metodia, niin suosittelen sinua kokeilemaan kiiltokäsittelyä, mikä on miedoin värikäsittely jonka tuotteillamme voi tehdä. :)

  VastaaPoista
 3. Onpa jännä konsepti! Itsehän hennailen omaa tukkaani, muuten olisin varmaan tosi innoissani näistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihtoetoja onneksi jokaiselle :) kaupan väreissä hapetin voi olla jopa 6% (peittää harmaat) niin tässä saa tehtyä kevyellä hapettimella edelleen värjäyksen repimättä hiuksien suomuja auki 😊

   Poista
 4. Oi pitää itsekin tutkia olisiko täällä hyvä sävy, joka olisi lähellä omaa väriä 😍 Tarkoitus olisi olla värjäämättä ainakaan kovinkaan radikaalisti omaa väriä, mutta hiukset voisi kaivata edes hieman freesausta 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikku kirkastus ennen kesää vois myös kivasti tasottaa väriä eikä kyllä tämiedoimmalla hapetteella vaalenna jos ottaa vain hiusvärin :)

   Poista