Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

16 huhtikuuta 2021

Nivean joulukalenterin 2020 tilanne

Viime joulun alla sain siis nimppari-lahjaksi vanhemmiltani tämän Nivean Joulukalenterin! Tästä pidin oikeastaan enemmän kuin olisin osannut ajatella ja olen todella tyytyväinen, että tällainen marketista saatava joulukalenteri tuli myös koettua. Selkeästi nyt kyseessä on niin basic-kosmetiikkaa, että niitä oli todella helppo ottaa käyttöön. Näistä löytyykin myös käytettyjä, mutta myös eteenpäin lahjoitettuja yksilöitä.
 

Luukku 1. Nivea Glow Rice Scrub Kasvojenkuorintavoide: Tämän kyseisen putelin annoin lahjaksi, kun sama löytyi käytöstä itseltäni kalenterin ilmestyessä. Nyt omanikin on jo käytetty loppuun.
Luukku 2. Nivea Natural Radiance Sheet Mask: Käytetty, ei erityisesti jäänyt muistikuvia tuotteesta.
Luukku 3. Beauty Blender: Tämä ei minkään-merkkinen kova kuin kivi-blenderi tuli siis käytettyä, se oli 2 kuukautta käytössä.
Luukku 4. Nivea Creme Yleisvoide: En ole koskaan kokeillut! Ja on kuulemma kaikista käytetyin kosteusvoide ikinä missään ja niin edelleen. Joskus vielä kokeilen, tämä on avaamatta.
Luukku 5. Nivea Dry Comfort Anti-perspirant Roll-On: Annettu lahjaksi.
Luukku 6. Labello Pearly Shine Caring Lip Balm: Tämä on tallessa, mutta avaamatta. Pidän värillisistä huulikiilloista, mutta nyt liikaa huulituotteita avattuna.
Luukku 7. Pumice Stone: Annettu lahjaksi.
Luukku 8. Nivea Soft Kosteusvoide: Annettu lahjaksi.
Luukku 9. Nivea Gentle Eye Make-Up Remover: Annettu lahjaksi. Tämä ei tehoa ripsiväriin tai eyelineriin, joten on aivan turha meikinpoistoaine minulle.
Luukku 10. Labello original Caring Lip Balm: Tämä original ei innostanut joten annettu lahjaksi.
Luukku 11. Nivea Peel Off Urban Skin Detox Mask: Käytetty, oli mun mielestä kiva, mutta hieman jätti vihreäksi kädet ja naaman.
Luukku 12. Face Cleansing Cloth: Mulla käytössä ja on tosi kiva mun mielestä, kun saa etusormesta pikkusormeen käden tuohon sisään ja helppo hangata esim. kasvomaski pois tai putsata putsarilla kasvot ilman, että vesi valuu kyynerpäähän. Vihaan sitä tunnetta.

Luukku 13. Nivea Daily Essentials Refreshing Cleansing Wipes For Normal Skin: Käytin heti jouluna.
Luukku 14. Hair Bobble: Otettu käyttöön.
Luukku 15. Nivea Urban Skin Detox Sheet Mask: Maski käytetty.
Luukku 16. Labello Rosehip Oil Caring Scrub: On käytössä ja tästä pidän, siis on jotenkin tosi helppoa kuoria huulet hieromalla kuin huulirasvaa vähän pidempään ja otan yleensä paperinpalalla jämät pois.
Luukku 17. Nivea Black & White Original Anti-perspirant Roll-on: On vielä avaamatta.
Luukku 18. Shower Puff: Annettu eteenpäin.
Luukku 19. Nail File: On käytössä, lasiviilat sopivat juuri parhaiten jos pitää geelilakkaa myöhemin viilata jos pala vaikka lohkeaisi.
Luukku 20. Nivea Soft Shower Gel Suihkugeeli: On käyttämättä.
Luukku 21. Labello Blackberry Shine Caring Lip Balm: On avaamatta kuten toinen värikäs huulirasva.
Luukku 22. Nivea Q10 Power Eye Cream Silmänympärysvoide: Annettu lahjaksi. En jostain syystä vielä ole oppinut pitämään SY-voiteista.
Luukku 23. Nivea Bye Bye Dry Skin Nourishing Mask: Tämä myös käytetty.
Luukku 24. Nivea MicellAIR Skin Breathe Sensitive Micellar Water: On parhaillaan käytössä, tästä kyllä pidän aika paljon, miellyttävä kasvovesi.

Kyllä mun omasta mielestä aika hyvä tilanne tässä on, annoin lahjaksi 8 kpl tästä kalenterista. Käytin kertynyttä kosmetiikkaa aika säälimättäkin mun antamiin joululahjoihin, niin pääsi myös vähän helpommalla, kun ei tarvinnut mitään joulukaupoilla kierrellä tai keksiä. Näistä tuotteista kaikenkaikkiaan pidin sitten itselläni 16 kappaletta eli 2/3 kalenterista tuli kyllä omaan käyttööni. Kaikista jutuista 4 on vielä käyttämättä, eli odottavat  "vuoroaan". Kyllä kaikille näistä varmasti vuoronsa tulee. Nivean kalenteri oli kyllä kokonaisuutena tosi helppokäyttöinen, eli varma valinta jos haluaa jotain muuta kuin suklaata omaan joulukalenteriin. Mielestäni aika hyvin, että on jo 12 tuotetta saanut reilun 4 kuukauden aikana käyttöön tai käytettyä tästä kalenterista.

6 kommenttia:

 1. Siis toi yleisvoide oli ihan huippu tuote tästä kalenterista. Se on tullut mulle yhdeksi luottotuotteeksi. 😊 Ei jotenkin muuten olisi tullut sitä ostettua! Toi puhdistuskäsine on munkin mielestä ollut myös mukava tuote tästä kalenterista 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla 👌 mulla varmasti tulee se myös pian toivottavasti käyttöön 😊

   Poista
 2. Sä oot saanut tosi hyvin käytettyä näitä tuotteita! Pitääkin ottaa vinkki tästä sun postauksesta ja jossain vaiheessa tehdä tällanen omastakin kalenterista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep itekki kyllä yllättynyt miten hyvä tää kalenteri oli! 😁 Ja tee!

   Poista
 3. Oho, näitä kalenterituotteitahan on kulunut jo ihan reilusti! :) Ja kiva laittaa kiertoon/lahjaksi sellaisia tuotteita, jotka eivät niin itseä kiinnosta tai joille ei niin käyttöä löydy.

  Mulla on omasta The Body Shopin kalenteristani vielä ihan hirveästi käytettävää :D Varmaan vaan joku pari tuotetta loppunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep itsekin ihan yllätyin, miten hyvin Nivean kalenteri on muhun alkanut "uppoamaan". Ehkä tämmönen perusvarma merkki olikin tosi helppo :) Uskon, että tuollaisessa kalenterissa jossa tulee paljon erilaista mitä saattaa alkaa vielä säästelemään voi mennä enemmän aikaa!

   Poista