Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

30 maaliskuuta 2021

Hiusten sävytys kotona via Vivahde Hair


Tuotteet saatu kaupallisen yhteistyön kautta, yhteistyöpostaukseen pääset tästä linkistä. Kuten sanottu, nyt kun lopetin teippien käytön päätin tehdä lopulta sen kiiltosävytyksen jota varten valitsin tuotteet Vivahde Hairilta yhteistyössä jota minulle tarjottiin. Nyt olen vihdoin päässyt käyttämään näitä tuotteita joista aiemmin blogissani kirjoitin! Eli kokemuksia Vivahde Hair -tuotteista tässä postauksessa :)

Tässä kolme kuvaa lopputuloksesta. Mulla oli tehty raitoja tammikuussa kampaajalla, mikä teki tuloksesta vielä kivemman. Luonnollisesti latvoihin väri jäi kovasti kiinni, muttei mua oikeastaan haittaa. Tyvi olikin omaa sävyä eikä kiiltosävyte voi jäädä niin kovasti kiinni vaalentamattomaan omaan sävyyn kuin vaalennettuun hiukseen. 


Mistä sekoitettu?
9GrA 30 ml + 10V 30 ml
0,9 % hapetin 180 ml

Päätin tehdä hieman omilla määrillä seoksen, halusin kokeilla kahden sävyn sekoittamista, 10V on aika viilea platinan vaalea vaaleinta sävyluokkaa ja 9GrA on intensiivinen harmaa 2. vaaleimmasta sävyluokasta. Sekoitin sävyt kippoon, levitin 4 osassa värin tyveen ja sitten latvoihin. Pidin hiuksissa 20 min lopetettuani värjäämisen.

Lopputulos on mieleinen, halusin hieman granny hair tyylistä tukkaa pitkästä aikaa. Tässä värjäystulos oli myös hellävaraisempi kuin kaupan väreissä, joissa on usein yli 6 % hapettimet (värjäävät myös harmaita). Tämä kiiltosävyte ei olekaan pysyvä vaan haalistuu varmasti pesuissa, mutta se on kuitenkin avain mukavaan freesaukseen. Ja tätä seosta varten jäi kyllä toinen satsi, eli laitan sen varmasti kevään lopussa vielä myös käyttöön tai kesän alussa. Sävyä helppo varmasti ylläpitää aluksi ihan hopeashampoolla suihkussa.


Mielestäni tässä on kyseessä hiusväri siinä missä muutkin. Tuote itsessään muistutti kyllä mitä vain kotiväriä, hiusvärissä oli ominainen pistävä ammoniakin tuoksu. Tavarat sekottuivat ihan hyvin sekotusmaljassa keskenään siveltimen avulla. Sain yhdet hanskat toimituksen mukana, eli nyt toista värjyästä varten pitäisi löytää hanskat (esim. nitriittikäsineet kaupasta). Sekoitusmalja + välineet myydään erikseen.

Vivahde Hairilla saat enemmän mahdollisuuksia, kun voit valita haluamasi hapetteiden vahvuudet sekä super monta eri väriä joita voi keskenään sekoittaa + vaalennusvoiteet. Lisäksi tuotteet on valmistettu suomalaisena työnä.

Ehkä harmi tietysti siinä, että väriä ei voi helposti kävellä ostamaan lähikaupasta vaan tilaukset kulkevat netin kautta. Olisi tosi kiva ostaa tätä esim. Emotionista tai Sokoksilta. Jonkun ystävän kanssa kannattaa vaikka puolittaa tilaus tai sitten kerralla ostaa enemmän jos haluaa kotona tehdä omia hiuksia. Itse tyydyn jatkossakin vain kevyeen sävyttämiseen kuin voimakkaaseen värjäilyyn.

Oliko muilla vielä kokemuksia Vivahteen tuotteista?

4 kommenttia:

 1. Hei vau, tästähän tuli tosi kivan näköinen! Hyvin onnistuit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, jep! Kuvissa ehkä näyttää hieman tummemmalta tuo hius kuin on ja ehkä luonnossa ei noita ruskeita raitoja niin helposti erota kuin kamera ne tähän vangitsi :)

   Poista
 2. Ihana sävy! Tollasesta harmaasta mäkin tällä hetkellä haaveilen, mutta ehkä nyt pysyn ihan tavallisena blondina häihin asti :D Katsotaan sen jälkeen mitä kivaa hiuksille keksisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa varmaan mennä häihin varmalla valinnalla, ettei ole mikään super räikeä "suoraväri" päässä sitten kuvissa jos homma menee reisille :D

   Poista