Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

12 tammikuuta 2021

TOP 10-postaukset vuodelta 2020

Huhtikuun alussa julkaisin kirjoituksen "Geelilakkaus kotona" joka on ensimmäisellä sijalla. Koska postaus saikin aika paljon näkyvyyttä ja jäi harmittamaan melko paljon se, että postauksessa oli melko huonot kuvat enkä tarkemmin käytännössä kertonut miten itse suoriuduin kynsien laitosta, päätin kirjoittaa aiheesta toisen postauksen.

Kesäkuussa "Geelilakkaus kotona osa 2" tuli sitten seuraavaksi julkaistua ja ainakin kuviin tuli tässä kohtaa hieman enemmän myös panostettua ja pääsi myös enemmän näyttämään vaiheita ja kertomaan omista kokemuksista. Tämä uudempi kirjoitus on kympin listalla sijalla 2. Vaikken ole nyt hetkeen postannut aiheesta niin on kyllä edelleen tullut ahkerasti kynsiä laitettua :)


Syyskuun lopulla julkaistu postaus "Yves Rocher Adventtikalenteri 2020" ylsi sijalle kolme, yllätyin hieman tästä. Ehkä osa jo toivoi, että luukut oli avattu ja moni päätyi siksi postaukseen. Näin ainakin itse ajattelisin, moni varmaan sitten pettyi kun tämä oli vain sellainen ostospostaus.

Sijalla 4. on heinäkuussa julkaisemani tilannepäivitys, nimittäin "Tilannekatsaus hiusten kasvatuksessa". Hiuksethan ovat nyt kasvaneet todella paljon, siis pidennysten voimalla :D Pitäisi kyllä ehdottomasti ottaa hiuksista nyt uudet kasvukuvat, kun teippejä nostatan ja pidän taukoa. Lisäksi olen melko varmasti menossa ottamaan raidat, joten niistäkin tietysti olisi ihana päästä julkaisemaan ennen ja jälkeen kuvia.

Sijalla 5. on "Kauneusboksien pistejärjestelyt" joka selkeästi vihastutti muutamaa muutakin itseni lisäksi. Aiheesta kirjoitin mielestäni syksyllä. Olin vielä joulukuussa Glossyboxin aspaan yhteydessä kysyäkseni saisinko sen melkein 20 euroa kerättyä rahaa takaisin nyt jos uusisin tilauksen ja vastaus oli ei. Siis kukaan ei tuolloin syyskuussa sanonut että jos et nyt 1 kk sisällä uusi tilausta menetät nämä "pisteet". Glossy on loppuelämän boikotissa. Never again, en voi suositella, tällainen huijaus ei helposti unohdu.


Lopulta blogi täytti vuoden syyskuun alussa ja päätin omakustanteisesti pitää arvonnan, sijalle 6. ylsi tämä postaus "Blogin vuosipäivä + arvonta". Mukava määrä osallistujia, mutta pitää punnita tulenko omakustanteista arvontaa toisten järjestämään. Olisi tosi kiva jos löytyisi yhteistyökumppani tai sponsori vastaavia varten ja ehkä instagramin puolella sitten loppujen lopulta arvonta tavottaisi myös enemmän ihmisiä jolloin useammalla olisi se mahdollisuus osallistua.

Arvonnoissa ärsyttää kyllä se, jos voittajan nimi oikein erikseen julkaistaan ja selviää että se on arvonnan järjestäjän kaveri jonka kuvista järjestäjä on tykännyt vuosien päähän asti. Kyllä, olen stalkannut näin pitkälle :D Lisäksi jotkut mainostavat omilla insta-tileillään samaa arvontaa, kuvittelisi että on kaksi palkintoa, mutta oikeasti tilit apovat yhdessä vain yhden palkinnon. Tästä ei ole mainintaa missään, onko se sitten huijausta vai ei.. Ehkä arvontojen poisjättämisellä pääsisi sitten tällaisesta syynistä myös itsekin eroon. Näin blogin puolella kun pitää arvontaa, harvempi kaveri oikeasti lukee tai jos lukee, niin ei kyllä koskaan kommentoi. Eli siten ei voi edes valita ystävää "arvonnan" voittajaksi.


Mun mielestä kiva postaus, toki vähän pitkäksi venähtänyt, "Mitä kävi joulukalenterin 2019 tuotteille?" sijalla 7. Näistäkin kirjoitin syyskuussa, syksy oli selkeästi jotain blogin kulta-aikaa kun suurin osa käynneistä on tullut syksyn puolella. Ihmiset varmasti kesällä myös viihtyvät enemmän ulkona auringossa. Tulen varmaan toteuttamaan tämän myös nykyisten kalenteri-tuotteiden osalta, eli paljastamaan mitä tuotteille kävi. Nyt kun tuotteista suurin osa olikin testerikokoja, voisin postata aiheesta jo aiemmin kesällä.

Nivean joulukalenteri sai myös kiinnostusta ja ylsi sijalle 8. ensimmäisellä unboxauksella "Nivea -joulukalenteri luukut 1-12" joulukuun alussa. Itse yllätyin siitä, miten hyvä kalenteri lopulta oli, vaikka sielä muutamia filleri-tuotteita löytyi. Loppuvaiheessa se olikin hyvä juuri siksi, että se oli varma ja turvallinen. Tiesi aikalailla, mitä kalenterista tulee ja koska ne on melko peruskosmea, niin ne on helppo käyttää. 


Viimeisillä sijoilla perää pitää mun yhdet suosikkipostaukset, eli loppuunkäytetty kosmetiikka. Näistä postauksista suosituimmat olivat "Elokuussa loppunut kosmetiikka" ja "Syyskuussa loppuunkäytetty kosmetiikka". Kyllähän näissä postauksissa tulee kiistatta lyhyet ja ytimekkäät arvostelut tuotteesta sen käytön jälkeen, joten ainakin omalla kohdalla nämä postaukset muiden blogeissa kiinnostavat eniten. Niistä voi myös lukea usein huonot kokemukset, tuliko iho-oireita, tai jos joku tietty meikkituote on jollain "in" niin olen laittanut niitä listalle itselleni että ostan kokeiluun. Tätä kautta ainakin löytynyt NYXiltä Micro Brow Pencil -joka on nyt yksi mun suosikki tuote, tuskin ostaisin enää manuaalisesti teroitettavia kyniä tämän jälkeen.

Jännityksellä jään odottamaan, mitkä postaukset ovat tulevan vuoden suosituimmat ja mitä kaikkea keksin kirjoittaa :) Ehdottomasti haluan jatkaa loppuneen kosmetiikan kirjoittamista, ostospostausten jakelua, ehkä sitten enemmän pyrin myös tekemään ja ottamaan kuvia meikeistä! Jotenkin nyt on ollut todella vaikea kirjoittaa tuotearvosteluita, ehkä samanlaista inspiraatiota ei ole ja kolmen eri shampoon vertailu ei esimerkiksi kovin mielenkiintoista ole. Toivottavasti löydetään kivoja aiheita joista jakaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti