Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

04 tammikuuta 2021

Joulukuun 2020 loppuun käytetyt


Vihdoin vuoden vikat loppuunkäytetyt pöydällä! Mun mielestä on kyllä kiva joka kuukausi kirjoittaa loppuun käyteystä kosmetiikasta, kun en jaksaisi kahden kuukauden tuotemääriä kerätä yhteen ja täällä arvostella. Tavaraa olis jo kohtuu paljon siinä kohdassa yhtä kirjoitusta varten. Eli mennään varmaan tuleva vuosi vastaavalla kaavalla, kerran kuukaudessa juttua loppuun käytetyistä tuotteista. 

Joulukuun aikana tuotteita kertyi 24 kappaletta, eli ihan kiitettävä määrä. Saattaa kuullostaa paljolta tietysti, mutta tuotteista erilaisia naamio-pussukoita on 8 kappaletta. Nyt sain myös yhden huulituotteen oikeasti käytettyä loppuun asti! Ja se on minun mittapuulla suorastaan saavutus.


Yes to Coconut Hydrate & Restore 2 Step Lip Kit, sain ystävältäni lahjaksi tämän. Ensimmäisenä osana oli huulikuorinta ja toisena kangasmainen naamiolappu. Kuorinta-ainetta oli niin reilu pussi, että siitä olisi voinut 5-8 kertaa huulet kuoria. Tämä aine oli todella rasvaista ja sen pois pyyhkiminen ennen maskilappua oli hieman työlästä. Maskilappu ei ainakaan minun  huulilla tahtonut kovin hyvin pysyä, mutta kihelmöi kivasti. Hyvä kombo kylmiin talvipäiviin, mutta ei ehkä minulle.

Nivea Bye Bye Dry Skin Face Mask, kermainen kasvovoiteen kaltainen naamio joka pestään lopulta pois. Tässä oli kaksi kertakäyttöistä pussukkaa. En ostaisi tuubia tämän perusteella, ihan ok tuote kuitenkin testata.

Nivea Peel Off Urban Skin Face Mask, eli käsin irti revittävä maski. Näitä oli 2 kpl mutta pakkaus meni sen verran sotkuun toisella kertaa että säästin vain puolikkaan näytille. Usein peel off maskit jäävät niin tanakasti naamaan kiinni etteivät ne meinaa ollenkaan irrota. Tästä minä pidin, mun osalta lähti todella kivuttomasti pois tuo maski. Miinusta siitä, että mönjä on värjätty vihreäksi ja se saa kasvot ja kädet selkeästi vihertämään käytön jälkeen. Voisin harkita hankkivani.

Nivea Daily Essentials Refreshing Cleansing Wipes, perinteisiä kosteusliinoja. Nämä on mun mielestä aina kivoja käyttää ja jotenkin niin helpot arkena kun ei jaksa käydä vaikka suihkussa. En kyseisiä kuitenkaan hankkisi uudestaan.


Kocostar Foot Moisture Pack, jalkojen kosteutus-sukat. Nämä olivat miellyttävät käyttää ja pysyivät hyvin jalassa. Jalat oli jokseenkin ryppyiset näiden käytön jälkeen mutta siitä ei ollut luonnollisesti mitään harmia, kyseessä on ihan uimahalli-ilmiö. Voisin hankkia tämän toiste.

Kocostar Hand Moisture Pack, jaahas. Nämä kun oli kädessä eräs ilta samaan aikaan kun oli sheet mask kasvoilla oli kyllä tyypillä taas ihmeteltävää. En aiemmin ollut käyttänyt käsimaskia enkä tämän perusteella käyttäisi uudestaan. Pelkäsin kokoajan että tämä pehmentää kynteni muodottomiksi ja geelilakkaus jostain syystä pettäisi muhinoinnin jälkeen. Lisäksi tuntui todella haastavalta ottaa tauko ja olla tekemättä täysin mitään käsillään.


Garnier SkinActive Moisture Bomb Night-Tissue Mask, näitä edullisia maskeja on kiva ostaa, kun niitä saa ihan ruokakaupasta ostosten yhteydessä. Halusin ostaa testiin tämän yö-maskin, joka siis tuli käytettyä vain tovi ennen nukkumaanmenoa. Erityistä eroa muihin maskeihin ei luonnollisesti ole, voisin ostaa uudelleen.

Nivea Urban Skin Detox 10 minutes Sheet Mask, hyvä perusmaski, jonka tulisi siis puhdistaa ihoa. Ainesosien perusteella tietysti voi näissä olla hieman eroja aina toistensa kesken, mutta keskeinen merkitys on ihon kosteutus. Tämä oli hyvä, voisin ostaa toiste.

Garnier SkinActive PureActive Tissue Mask, sain myös tämän lahjaksi ystävältä. Tykkään Garnierin maskeista oikeasti, ne on edullisia ja hyviä. Puhun niiden puolesta, ostaisin uudestaan!


Rimmel Glam'Eyes Liquid Liner, tuttu eyeliner elämän ajalta. Tätä on tullut usein hankittua, sillä se on edullinen ja täyttää odotukset. Helppo levittää ohuella sudilla. Ostaisin toiste.

Oriflame The One 5in1 Wonder Lash Mascara, aiemmin tituleerasin tätä parhaaksi löydöksi joka oli osunut kohdalle. Koska tuotteessa ei ole sinettiä, niin en ole varma oliko joku sitten siellä glossyboxin lajittelussa avannut tuon vahingossa sillä tuote vaikutti kuivahtaneella ja kesti melkein 2 kk lyhyemmän aikaa kuin odotin. Ripsiväriä käytin odotetun määrän joten ei olisi pitänyt siis loppua näin nopeasti kesken.

NYX Matte Finish Long Lasting Setting Spray, vähän edullisempi meikinkiinnityssuihke, kuin vaikka UD:n All Nighter joka on se mun lemppari kaikista. Kyllä tämäkin tuli käytettyä ja varmasti hoito hommansa. Pidin tuosta kesällä, mutten sanoisi tämän tekevän meikistä erityisesti pelkästään sellaisenaan mattaista.

Ted Baker Mia EdT, sain oikeasti boksista Pollyn, mutta vaihdoin kaverin kanssa päittäin kun olin jo Pollysta hankkinut 30 ml putelin. Tämä Miakin on oikein kiva tuoksu, hieman voimakkaampi kuin Polly, muttei mun tuoksu kuitenkaan. 

Emite Makeup Lip & Cheek Tint, huulituote jonka sain käytettyä! Kokeilin poskille, mutta huulipigmenttinä paljon kivempi. Säilyi hyvin, ei tarvinnut kun kerran päivän aikana lisätä. Kuivuu nopeasti, joten ei ole tahmainen. Tämän päälle sopii siis hyvin huulikiilto tai rasva halutessaan. Taitaa olla melko hankalasti löydettävissä Suomen markkinoilta, joten ei varmaan toista tule.


Yves Rochette Hammam Body Lotion, neutraalin tuoksuinen ihorasva. Mielestäni kuivui kivan nopeasti iholle. Voisin kyllä ostaa toiste, mutta nyt on kyllä reserviä. 

Yves Rochette Midnight Berries Bath & Shower Gel, todella ihanan tuoksuinen joulusaippua joka tuli kalenterissa. Otin heti käyttöön, tuoksu oli mieluinen ja teki suihkuttelusta mukavampaa. Voisin ostaa vastaavaa tuoksua olevan saippuan Yvesiltä kyllä tulevana jouluna.

KICKS Moisture Thirsty Skin? Water Lily Shower Mousse, ostin Kicksin omamerkki-tuotteiden poistomyynnistä. Kyseessä minun ensimmäinen vaahtoava suihkusaippua. Tästä pidin, oli oikein kiva esim. jalkojen sheivaamiseen kun näki mihin terä ei ollut koskenut. Muuten siis mieluinen, tuoksu ihanan mieto, mutta aiheutti hieman polttelua intiimialueelle, joten ei sitten ole jatkoon sopiva tuote.


Hey Honey Sweet Treat Wild Berry & Honey Yogurt Recovery Mask, melko tyyris kasvomaski tuli viime vuoden joulukalenterista. Mielestäni ihan hyvä, saattoi joskus tuntua kasvoilla hieman kiristävänä jos oli vaikka kuorinut kasvot ennen tätä suihkussa. En ostaisi hinnan puolesta, vaikka tuote oli ihanan tuoksuinen ja tuntuinen kasvoilla.

Murad AHA/BHA Exfoliating Cleanser, hieman kuorivia ainesosia sisältävä putsari. Käytin tätä suihkussa kun huomasin, että tuotteessa on rakeita. AHA-happo auttaa eri ihokerrosten puhdistumisessa, joten tätä oli sen puolesta kiva käyttää, mutta mitään oikeata eroa ihossani en huonannut. Haluaisin enemmän kokeilla Muradin tuotteita, tätä kyseistä en välttämättä kuitenkaan ostaisi.

Oriflame Pure Skin Spot SOS Gel, joku niin vanha näppyvoide että roskiin joutaa. Oli myös aika loppuun käytetty, tuskin olisi mitään tullut. Viilensi ja nopeutti finnien elämää. Toinen vastaava tuote nyt käytössä.

Bio2You Nutritive Face Mask For Sensitive Skin, tästä maskista en ollut innoissani, kun sen kauneusboksista aikanaan sain. Lopulta tämä onkin ollut ihan mun suosikki yörasvana. Tätä on tullut käytettyä syksyn aikana todella aktiivisesti, melkein päivittäin, ja tämä on kyllä ollut ihana. Olen levittänyt ohuen kerroksen kasvorasvaksi yötä vasten, enkä ohjeen mukaan reiluna maskina ja pyyhkinyt pois ennen yötä. Kosteuttaa ja todella näkyy kasvojen hyvinvoinnissa!

Garnier Skin Active Eye Make-up Remover 2in1, paras edullinen silmämeikinpoistoaine. Lähtee eyelinerit ja ripsarit, jopa vedenkestävät ja muut kanebot. Tämä on kyllä suosikki kautta aikojen, tulee ostettua varmasti uudestaan ja uudestaan.


Wella Hairspray Ultra Strong Hold, tämä hiuslakka on ollut melko pitkään auki. Nyt sen sain viimein käytettyä loppuun. Käyttö hidastui selkeästi, koska tuote oli niin sanotusti tylsä. Se ei oikein tuoksunut miltään eikä se ollut erityisesti hyvä tai huono. Käytin sitä hiuksen rakenteen luomiseen ja siihen tämä oli oikein sopiva. En kuitenkaan ostaisi uudestaan.

Garnier Fructis Aloe Vera Hair Food Hydrating Treatment 3in1, ensimmäinen kosketukseni Hair Food-sarjaan. Tuotteen kosteutusteho ei ehkä ollut toivomallani tasolla, vaan latvoille sai hieman aina lisätä jotain suihketta jo oman tukan kohdalla. Pidennyksien kanssa öljy oli tämän jälkeen ehdoton. Hyvän tuoksuinen, käytin vain hoitoaineen tavoin enkä kosteaan hiukseen tai kuivaan. Voisin ostaa tämän kuitenkin uudelleen sillä se on Curly Girl sekä vegaaninen tuote.

7 kommenttia:

  1. Olipas paljon itselleni tuntemattomia tuotteita :) Mutta oli joukossa muutama tuttukin. Mulla on kans noita Yves Rocherin marjasarjan tuotteita ja niissä on ihana se tuoksu :) Tuota Bio2You:n naamiota en ole testannut, mutta mulla oli joskus samasta sarjasta kasvovoide ja se oli myöskin aivan huippu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota Bio2Youta voisin kyllä ehkä joskus kokemuksieni perusteella ihan oikeasti ostaa, kun sitä on pari eri tuotetta tullut bokseissa ja mielestäni kaikki oikein kivoja!

      Poista
  2. Ai Kicksilläkin on suihkuvaahto, täytyykin muistaa kun siellä käyn sillä tykkään käyttää vaaahtoja sheivauksessa. Mä tykkäsin tuosta Kocostarin jalkanaamiosta mutta käsinaamiot odottaa koska ei tunnu koskaan olevan sopivaa hetkeä siihen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, kyllä ainakin aiemmin oli, mutta kun on poistomyynnistä ostettu, niin ilmeisesti tuota ei enää ole saatavilla :) Käsinaamiot oli kyllä aikamoiset ja tuntuivat vähän hoopoilta :)

      Poista
  3. Toi Garnierin silmämeikinpoistoaine on ainut, joka toimii mulla kunnolla ja jonka mun silmät kestää! Oon käyttänyt tota ties miten monta vuotta putkeen enkä hevillä siitä luovu<3 Ted Bakerin Mia on munkin mielestä ihan ok tuoksu, muttei vedä missään nimessä vertoja esim. Pollylle :) Bio2You:n voiteet on ihania<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, se on loistava kestovakkari meikinpuhdistukseen! Toki joku lumenen 2-teho micellar on myös oikein kiva mutta tuossa on jo hinnassakin eroa niin Garnieriin kallistuu herkemmin :)

      Poista
  4. Hey dear! Loved your post and allready followed your blog, i want invite you to visit and follow my blog back <3

    www.pimentamaisdoce.blogspot.com

    VastaaPoista