Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

10 joulukuuta 2020

Nivea -joulukalenteri luukut 1-12


Sain vanhemmiltani nimipäivälahjaksi tämän Nivean joulukalenterin. Jostain syystä tämän kalenterin hankkiminen ei edes käynyt mielessäni, mutta tämän kalenterin luukkuja avatessa tuli vain parempi fiilis tästä kalenterista ja ajatus, että voisi tämän toistekin hankkia.

Tässä kaikki tuotteet on niin perusvarmoja, että ne tulevat käyttöön! Ja jos ei minulla ole tarvetta niin voin jatkaa ne eteenpäin. Tämän kalenterin voisin ostaa uudestaan ensivuonna, sen verran vakuuttunut tästä olin. Pidin sisällöstä paljon vain paria tuotetta lukuunottamatta. 


Luukku 1. Nivea Glow Rice Scrub Kasvojenkuorintavoide, tämä tuote minulla onkin jo käytössä joten en tätä varmaan säästä omaan käyttöön. Pidän kyllä tuotteesta, kuorii hellävaraisesti, kivan tuoksuinen. Melko ohut, joten on mulla suihkussa pää-asiassa käytössä.


Luukku 2. Nivea Natural Radiance Sheet Mask, kasvomaski sisältää shea-voita ja arganöljyä. Sopii kuivalle iholle, tulee varmasti käytettyä talven aikana.


Luukku 3. Beauty Blender, en ole suuri meikkisienten rakastaja, mutta tälle tulee käyttöä! Viimeisin RT:n meikkisieni lensi jo jokin aika sitten roskiin.


Luukku 4. Nivea Creme Yleisvoide, en ole oikeasti ikinä käyttänyt tätä kuulemma maailman eniten myytyä ja käytettyä voidetta. Joten tosi kiva saada tuo nyt vihdoin testiin!


Luukku 5. Nivea Dry Comfort Anti-perspirant Roll-On, minulla ei ole suurta kulutusta dödöille, joten tämän annan varmasti eteenpäin.


Luukku 6. Labello Pearly Shine Caring Lip Balm, ihana vaaleanpunaisen sävyinen huulivoide. Tulee juuri sopivasti ennen talvea, tälle on varmasti käyttöä! Pidän huulirasvoista jossa on sävy!


Luukku 7. Pumice Stone, ilmeisesti joku jalkaviila? Hohkakiven tulisi kuoria kantapäitä ja jalkapohjia. Menee eteenpäin, sillä käytän ennemmin säännöllisesti kuorintasukkia tai perinteistä "jalkaviilaa" hiomapaperilla.


Luukku 8. Nivea Soft Kosteusvoide, myöskään tätä kosteusvoidetta en ole aiemmin kokeillut, joten otan tämän mielusti myös omaan käyttöön!


Luukku 9. Nivea Gentle Eye Make-Up Remover, valitettavasti tämän tuotteen olen jo aiemminkin omistanut ja omaan makuun varmaan huonoin silmämeikinpoistoaine jonka olen kohdannut.


Luukku 10. Labello original Caring Lip Balm, perinteinen huulirasva. Koska kalenterissa tuli parempiakin rasvoja annan tämän eteenpäin.Luukku 11. Nivea Peel Off Urban Skin Detox Mask, olen aina katsonut näitä pienempiä pakkauksia sheetmaskien vieressä. Kiva saada tällainen siis kokeiluun. Tämä naamio kuorii ja puhdistaa jopa minuutissa.

Luukku 12. Face Cleansing Cloth, kasvojenpuhdistus"rätti". Näiden käytöstä olen itse pitänyt aiemmin. Pitää pestä tämä vain pyykkikoneessa ja ottaa sitten käyttöön. Tuohon mahtuu sisään hyvin etu ja keskisormi, nimetön ja pikkurilli. Saa siis varmaan helposti hangattua pesuaineella kasvot puhtaiksi.Tässä yhteiskuvaa kalenterin ensimmäisestä puolikkaasta, 12 ensimmäistä luukkua. Aika hieno määrä reilun kokoisia tuotteita joille tulee varmasti käyttöä. Jos tuota Rice Scrubia multa ei löytyisi olisi varmasti jonkun muun käsissä aika hieno kokoelma tuotteita joihin voi olla tyytyväinen. Koska kalenterissa oli luukut kahdella eri puolella oli mielestäni fiksua, että kaikki ensimmäiset 12 luukkua oli samalla puolella kalenteria!

Mitä pidit Nivean kalenterin ekoista luukuista? Aika hyvä kalenteri mielestäni, myyntihinta tälle taisi olla 40 euroa.

4 kommenttia:

 1. Oon katellu somessa tätä Nivean kalenteria ja oon ollu aivan yllättyny, kuinka kiva se on sisällöltään! Nuo kaikki tässä postauksessa esitellyt tuotteet tulisivat kyllä käyttöön. Kosmetiikkakalenteissa on myös se hyvä puoli, että jos jotain ei itse tarvitse, niin sen voi helposti antaa lahjaksi. Ensi vuodeksi täytyy pitää tää kalenteri mielessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, itelläkin kyllä positiiviset vibat tästä. Miksi hankkisi kalliin meikkikalenterin, kun tässä voi ostaa varmsn kalenterin ja ostaa vaikka pari kallista meikkijuttua sitten testiin tyyriin kalenterin sijaan. Näistä osa menee lahjoina eteenpäin!

   Poista
 2. Tämä kalenteri on siitä kiva, että tästä tulee juurikin tuollaisia arkipäiväisiä tuotteita, joille monella löytyy varmasti käyttöä :) Ja yllättävän kivojakin tuotteita! En ole ihan hirveästi Niveaa viime aikoina käyttänyt, mutta täytyy laittaa tuo kasvojenkuorinta-aine muistiin. Se näyttää kivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tässä on kalenteri, jonka tuotteista lähes kaikki voi itse käyttää! On myös kiva että on laitettu maskeja mukaan kun niitäkin merkiltä löytyy 🎁😁 tavanomaisesti käyttäisin ambre sarjan maskejakin nivealta!

   Poista