Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

01 lokakuuta 2020

Syyskuussa 2020 loppuunkäytetty kosmetiikka

Kirjoitus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty * -merkillä linkin perään.

Moikka,

hyvää lokakuuta! Syksyn tulo on kyllä ihanaa, syksy tuoksuu niin ihanalta ja raikkaalta. Pidän paljon enemmän syksystä kuin keväästä, kun ilma on kostea ja raikas. Voi myös aloittaa jo joulun odotuksen esimerkiksi tuollaisella joulukalenterilla mikä tuli hankittua. Syksyllä saattaa myös tapahtua muutoksia omassa elämässä joten kirjoittelen aina ajan ja inspiraation mukaan.

Nyt kirjoituksen aiheena on viime kuukauden aikana loppuun käytetyt kosmetiikkatuotteet. Tuotteita tuli reilu 20 kappaletta, joten melko paljon. Nyt sheet maskeja kului tavanomaista enemmän ja yksi testeri tuoksujakin tuli kokeiltua. Myös muutama hiustuote tuli päätökseensä, joka on kivaa, kun saa uusia taas käyttöön! Etenkin shampoot tuppaa mulla kulumaan hitaasti kun en käytä juuri ollenkaan muotoilutuotteita. Myös yksi yllättäjä löytyi tästä joukosta!


Tuli käytettyä monta sheet maskia, joten olen selkeästi nyt hurahtanut näihin aiempaa enemmän. Joukossa on Naturel Collagen Facial Sheet Mask, Lumene Radiance Boozting Sheet Mask *, Kocostar Waffle Honey Mask *, Kockostar Waffle Stawberry Mask *, It's Skin Honey Fresh & Glow Mask * ja Naturel Aloe Vera Facial Sheet Mask. Maskeista voisin sen verran sanoa, että kalliimmissa Kocostar maskeissa on selkeästi eniten seerumia, lisäksi itse tykkään juuri waffle maskeista siksi, että ne ovat paksummat ja ne todella kosteuttavat kuivaa ihoani hyvin. Myös jopa Prismasta saatavilla olevat Naturel -sarjan naamiot ovat mukavia ja hintaa kappaleelta alle 2 euroa muistaakseni, mutta seerumia ei ole aivan niin paljon. Lumenen maski on hintavampi kuin Kockostar, mutta ei mielestäni ole niinsanotusti hintansa värtti, joten sitä en ostaisi välttämättä uudestaan. It's Skin on minulle uusi ja tämä maksoi hieman yli 2 euroa K-Citymarketissa, joten myös tälle vahva suositus edullisena marketista saatavilla olevana kosmetiikkana. Tuoksuista vähiten oli mieleen mansikka ja hunaja, ne ovat liian imelät. Raikkaat tuoksut ovat enemmän mieleeni, tai mieluusti vähän tuoksuttomammat tuotteet kuin nämä olivat.


Smashbox Photo Finish Lid Primer sävy Light, olisi ehdottomasti pitänyt ottaa valkoinen luomiväri primeri. Otin tämän ihonsävyisen, mutta valkoisen kanssa sävyt olisi vielä enemmän popannut esiin. Tämä oli hyvä tuote, mutta ehti selkeästi kuivua kun tuotteen käyttöiäksi ilmoitettiin 6 kuukautta avauksesta ja tämän otin kunnolla käyttöön vasta noin 1,5 vuotta avauksen jälkeen. Sai aika nopeasti työstää jotta toimi toivotulla tavalla. Minulle ehkä turha hankinta tällainen kun en osaa käyttää luomiväriprimeria.
Lumene Color Correcting voide sävy Light *, yksi Lumenen mielituote. Antaa heleän ihon ja kesällä sopivan kevyt ja läpikuultava, lisäksi antaa 15 SPF:n suojan auringolta. Ehdottomasti suosittelen ja moneen kertaan käytössä ollut tuote tällä kosmetikjunkiella.
Affect Brow Pomade sävy Medium, mielestäni myös yksi parhaita kauneusboksien tuotteita. Vaikka en mieltänyt Affectia koskaan laadukkaaksi saatuani sitä kauneusbokseissa, niin tämä tuote mielestäni oli. Se levittyi hyvin kulmille ja pysyi paikallaan. Tuote alkoi lopulta kuivua vuoden käytön jälkeen ja päätin heittää jämät pois jotta pääsisin käyttämään ostamaani NYX:n versiota.


Rituals The Ritual of Ayurveda Body Lotion *, miedon tuoksuinen hyvä peruskosteusvoide. Tässä testerikoossa ehti kyllä kokeilemaan muutamaan kertaan haluamalleen alueelle. Rasva on ohutta ja levittyy sekä kuivuu nopeasti.
The Body Shop Cactus Blossom Shower Gel *, ihan suosikki sarjani TBS:ltä on tämä Cactus -sarja. Kehojugurtti ja nyt tämä saippua on tullut käytettyä ja ehdottomasti molempia voisin ostaa uudestaan. Tätä Cactus-saippuaa säästelin myös yhdessä välissä, mutta päätin nyt ottaa sen loppuunkäyttöön kesän lopulla. Täydet suosittelut, ostan ehdottomasti lisää jos tämä tulee taas kesämarkkinoille.
Zuii Organic Flora Gradual Tan Body Lotion *, tämän voitin arvonnassa ja oli ihana päästä kokeilemaan luonnonkosmetiikan itseruskettavaa. Päivittävä rusketus oli kaunis, eikä yhtään oranssi vaikka olisi perättäisinä päivinä laittanut tätä keholle. Vaalealle iholle rusketuksen määrä on mielestäni ihanteellinen. Melko tyyris, mutta jos haluaa luonnonkosmetiikan itseruskettavan, on ehdottomasti hintansa arvoinen.


Aurelia Revitalifs Glow Serum *, hyvä seerumi päivittäiseen käyttöön. Tuoksu oli ihanan kukkainen, todella paljon omaan mieleeni! Tämän voisin hankkia itselleni käyttöön, helppo ottaa pipetillä haluamasi määrä tuotetta käyttöön.
Biotherm Biosource softening & make up removing milk *, tuote kesti ikuisuuden, yli kaksi vuotta. Lisäksi silmämeikin poistoon tämä ei ehkä oikeasti ole kaikista tehokkain tuote. Tämä tuli pannutettua suihkussa kasvopesuna. En ostaisi uudestaan, vaikka nimenomaan "kasvomaidot" on suositeltuja putsareita kuivalle iholle.
Sweety Kasvovesi Aloe Vera & Appelsiini, tämä oli kyllä yllättäjä! Ajattelin tämän saadessani kauneusvoksista, vitja mikä turhake taas tuli! Mutta tykkäsin tästä yllättävän paljon, en ollut myöskään aikoihin käyttänyt aktiivisesti kasvovesiä. Kun otin tämän käyttöön se kuluikin tosi nopeasti loppuun. Mielestäni tämä ei kyllä tuoksunut miltään, mutta toimi kasvovetenä juuri kuten toivottu.


AfterSpa Amazing Makeup Remover *, mielestäni yksi parhaimpia uusia innovaatioita on nämä kestoputsausliinat. Myös sellaisia kesto "vanulappuja" on kaupan. Tämä AfterSpan liina oli minulla käytössä reilun 1,5 vuotta ja minulla on jo uusi kaapissa odottamassa. Tämän kun kastaa veteen saa sitkeänkin silmämeikin pois, pesuaineen kanssa vielä helpommin. Vaikka tätä pesin säännöllisesti pesukoneessa tai käsin käytön jälkeen tuli vain vastaan aika, kun lika alkoi pinttymään tähän liinaan.
Real Techniques Miracle Complexion Sponge *, perusmeikkisieni voiteen levitystä varten. Inhoan levittää kylmää meikkivoidetta kasvoille käsin, mutta tämä sieni imee meikkivoidetta niin hulluna itseensä, että puhtaanapito vaikka jatkuvalla pesulla on mahdotonta. En tiedä olisiko sivellin enemmän mieleen, mutta niistäkin jää aina levitysrannut usein naamalle. Olisiko se silikonisieni sitten seuraavaksi testiin? Onko teillä niistä kokemuksia?
Paco Rabanne Lady Million EdP *, usein laitan tuoksutesterit eteenpäin mutta tämän tuoksusta pidin. Sain kehujakin työkaverilta, miten hyvältä tämä minun ihollani tuoksui. Olin mieltänyt Paco Rabannen tuoksut hirveiksi, mutta tästä pidinkin yllättävän paljon. Voisin hankkia tästä 30 ml pullon käyttööni.


Schwarzkopf got2be Sexy Big Volume Hairspray *, se ainoa hiuslakka jota lähikaupasta sai kun olin vielä teini. Tämä hiuskiinne on kestosuosikki ja mielestäni myös ihan hyvän tuoksuinen. Olen alkanut käyttää hiuslakkaa nykyisin hiuksien rakenteen lisäämistä varten. Se on myös hyvä tapa saada latvoille paksuutta!
Redken All Soft Shampoo *, mielestäni ihana hiukset sileänä ja pehmeänä pitävä shampoo. Ei jätä hiuksia kuiviksi, vaan hiukset ovat sileät pörröisyyden sijaan. Ihan ykkösvalinta!
Organic Shop Argan & Amla Hair Mask, kiva perushiusnaamio jota voi käyttää hoitoaineen tavoin suihkussa. Mielestäni tänä ei ole kuitenkaan ihan niin hyvä kuin hunaja+avokado samalta merkiltä.

8 kommenttia:

  1. Redkenin All Soft Shampoo on kyllä ihan huippu<3 Tehokas, mutta kuitenkin tosi hellävarainen hiuksille :) TBS:n Cactus Blossom on myös ihana! Mulla tulee tosta tuoksusta aina mieleen mun ja mieheni ensimmäinen yhteinen ulkomaanmatka Kanarialle, kun mulla oli toi suihkugeeli ja saman sarjan vartalojogurtti siellä mukana. Tällä hetkellä kotoa löytyy vielä vähän sitä vartalojogurttia ja aina käyttäessä tulee muistot mieleen ja kauhee kaipuu ulkomaille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tuo All Aoft sarja täällä kyllä ikuinen suosikki! Tuo kaktus saippua ja se kehojugurtti oli kyllä ihania, niistä tulee täälläkin semmonen trooppinen fiilis vaikken missään kanarialla niitä ole päässyt käyttämään :)

      Poista
  2. Tuo The Body Shopin Cactus Blossom -sarja tuoksuu niin ihanalle! <3 Mulla on siitä vielä yksi suihkugeeli ja vartalokuorinta jemmassa :) Tuo Got2Be:n hiuslakka oli aivan suosikki teiniaikoina, mutta en olekaan sitä nyt pitkään aikaan ostanut, kun hiuslakkaa tulee käytettyä niin vähän enää. Siinä on kuitenkin tosi kiva tuoksu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on jotenkin ikoninen hiuslakka, aikojensa siistein teiniaikana 😁

      Poista
  3. Olipa ihanan värikkäitä tuotteita! Mulle myös tuo Lumenen CC-sävyvoide on yksi vakkareista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) se ei kyllä "petä" vaan on onneksi taattua laatua!

      Poista
  4. Kiva määrä sulla kans loppuneita. Mullakin tuo Aurelian seerumi just käytössä, ihan hyvältä vaikuttaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite tykkäsin! Hinta sen verran tyyris etten kyllä ihan heti ole uutta hankkimassa :)

      Poista