28 syyskuuta 2020

Yves Rocher Adventtikalenteri 2020

Tilasin joulukalenteriksi itselleni edullisimman ja mielenkiintoisimman kalenterin, ja sellaisen jolle olisi eniten käyttöä. Päädyin tilamaan Yves Rocherin Adventtikalenterin 2020. Selasin paljon eri vaihtoehtoja, mutta en halunnut tänävuonna asettaa suurta rahasummaa kalenteriin, jos tuotteet eivät olisi niin mieleen. Myyntihinta on 50 euroa ja arvoksi on ilmoitettu +130 euroa. Jälkikäteen harmittaa etten tilannut tätä ihanan näköistä tuoksukynttilää joka on myös jouluna tullut myyntiin Yves Rocherille.

Halusin kohtuuhintaisen kalenterin joka sisältäisi pääasiassa vartalonhoitotuotteita joita olisi kiva päästä kokeilemaan ja tuoksuttamaan, sillä tietäisin, että nämä tuotteet käyttäisin varmimmiten vaikkei ne olisi juurikaan mun lemppareita. Meikkipainotteisessa kalenterissa tulee helposti ongelmaksi se, että värit eivät ehkä sovi omalle ihonsävylle.

Kalenteri on mielestäni oikein kaunis ja talvinen, mikä on ihanaa. Jokaisen luukun kyljessä lukee mitä luukusta löytyy, eli pieni tuotekuvaus. Kalenteri on oikein sopiva, noin 25-30cm leveä, eli saattaa hieman yllättää tilaajan pienellä koolla. Toivottavasti tuotteisiin ei tarvitsisi pettyä jos kaikki on pienen pieniä testerikokoja.


Iloisin yllätys on nämä extra-tuotteet joita moni pienempi ihonhoito-brändi tarjoaa. Dermosililtä saa aina pisteillä jotain extraa ja nyt tässä sain valita extra-tuotteista mieluisimmat tilauksen mukaan ilmaiseksi. Extraksi valitsin hoitavan ihovoiteen, käsivoiteen ja mini-kitin. Mini kitistä löytyi bodylotion, saippua ja ksäirasva.Oletko vielä hankkinut kalenteria itse jouluksi?

8 kommenttia:

 1. Mulla on jo Lumene ja isoin Body Shop. Tämäkin houkutteli mutta haluan tietää sisällön etukäteen. Pää on sen verran hatara että näin alkusyksystä kun luen läpi, unohdan ennen joulukuuta. Odottelen kyllä Yvesin kausituoksuja, luotan siihen että niitä on tänäkin vuonna kaksi. Tilaan sitten minisetit niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanat kalenterit, ehdottomasti itsekin olisin voinut minkä vain TBS:n kalenterin haluta mutta hinta on vain hieman korkea, jos jostain BF:n aleista löytyisi tarjouksesta voisin ostaa jonkin lisäkalenterin :) Itsekin tykkään kyllä lukea sisällöt ja unohtaa yhtä nopeasti mitä sisälsi, nyt tuli ostettua täysin ilman tietoa kalenteri!

   Poista
 2. Mullakin tämä Yvesin kalenteri ja sisältö oli kyllä kiva kun sen jo ehdin unboxailla youtubeen. Mä tilasin myös Glossyboxin tänään ja Goodiebox kalenterin sain pisteillä. LF kalenterikin tuli jo aikaisemmin joten tänä vuonna tulee kalentereiden osalta kyllä olemaan vähän hurjan vauhdikas joulu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva kuulla että sisältö oli mieleen, toivottavasti myös täälläkin! Sulla on kyllä hurja määrä kalentereita, instasta huomasin :) Niiden kanssa onkin sitten pitkä matka loppuunkäyttöön!

   Poista
 3. Tämä on kyllä ulkoisesti todella upea kalenteri! Toivottavasti sisältökin on sitten mieluisa :) Yvesin tuotteita en ole tilannut moneen vuoteen, mutta joskus niitä tuli käytettyä ihan jatkuvasti.

  Mä haaveilen tällä hetkellä The Body Shopin kalenterista. Montaa kosmetiikkakalenteria olen vertaillut, mutta jotenkin enimmäkseen vartalotuotteita sisältävät kiinnostavat eniten, koska ne on helpoin ottaa käyttöön :) Saa nyt nähdä hankinko tänäkään vuonna mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ne on kyllä kaikki ihanan oloisia! Toivon kovasti että tämän sisältö olisi vähintään yhtä ihana :) yvesiä mullakaan ei ole ollut pitkään aikaan, joten tässä kiva myös tutustua uusiin tuotteisiin!

   Poista
 4. Tää on kyllä tosi nätti kalenteri<3 Toivottavasti sisältökin on sulle mieluinen! Yvesin tuotteita en oo itse vähään aikaan käyttänyt, mutta ne on kyllä tosi hyviä :) Innolla odottelen mitä tästä kalenterista paljastuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, on myös ihanan kompaktin kokoinen kun viimevuoden kalenteri oli kaksi kertaa tämän kokoinen ainakin!

   Poista