04 syyskuuta 2021

MP: Kauneuden kuukausitilaukset

Olen aiemminkin kirjoittanut siis Kauneusboksien pistejärjestelyistä, mutta tällä kertaa haluan yleisesti jakaa omat mielipiteeni ja kokemukseni bokseista, joita olen tilannut. Jotain olen tilannut säännöllisesti ja jotain hieman vähemmän. Blogin kirjoitusta edeltänyt aika on myös sisältänyt kauneusboksien tilausta, joista jo edesmennyt Bette Box on ollut ehdottomasti mun suosikki tilaus. Kohta kerrotaan tarkemmin miksi ja katsotaan sitä mun mielipidettä yleisesti näistä. Onko ne turhakkeita, vai kivoja lahjoja arjen keskellä?


Bette Box

Jo edesmennyt Bette Box on edelleen mielessä. Olen viimeksi marraskuussa 2019 avannut viimeisimmän Bette Boxin, jonka olen itse tilannut. On kyllä rehellisesti harmittavaa, että tämä suomalaisten ensimmäinen tuntema kauneustilaus on kokonaan poistunut markkinoilta. Näissä bokseissa tuli usein shampoita, saippuoita, ihonhoitotuotteita, kasvorasvoja, meikkivoiteita ja muita hyödyllisiä juttuja. Niissä oli toki usein aika kyseenalaisen heikkolaatuisia meikkisiveltimiä tai jotain patukoita, purukumeja tai hammastahnojakin. Mutta kyllä hintaansa nähden tiesi aina mitä tulee saamaan. Ja kauneusprofiileissa on ollut vaihtuvuutta, toisin kuin osassa muista bokseista. 


Goodiebox

Tämä boksi seurasi Bette Boxin uutena jatkajana Suomessa. Mielestäni boksit ovat olleet mielenkiintoisia, osa on toisiaan parempia. Jos haluaisin tilata uudestaan jotain säännöllistä boksia, tilaisin tätä. Ehkä yksi juttu mikä näissä ihmetyttää, on se, ettei oikeastaan ole väliä onko kauneusprofiilia ollenkaan täyttänyt. Paketti on jokaiselle sama. Goodiebox on kuitenkin onnistunut yllättämään suhteellisen kivoilla tuotteilla, mutta jotkin tuotteista on vaikeasti saatavilla Suomen markkinoilla.

Glossybox

Tuolla vuosissa 2019-2020 oli vielä positiivisia kokemuksia, mutta juuri tämän kauneusboksin vuoksi kirjoitin aiemman avautumiseni Kauneusboksien pistejärjestelyistä. Itsessään boksit ovat mielestäni kiinnostavia ja sisältävät mielenkiintoisia hyviä tuotteita, myös meikkejä, mutta tilaus on itsessään riski. En voi suositella missään nimessä tilaamaan Glossyboxia minkään vuoksi.

Minultakin on velottu ylimääräistä kortilta, vaikka heidän nettisivuilla on lukenut tilaushetkellä irtisanomisen tapahtuessa 14 vrk tilauksen teosta, seuraavaa kuukautta ei velota tästä kerron elokuun 2021 boksin postauksessa. Lisäksi tästä elokuun 2021 boksista jota mainostettiin 10-vuotis synttäriboksina puuttui luomiväripaletti jota ei automaattisesti lähetetä perään, vaan syyskuun boksin ostajat saavat sen. Mitä helvettiä suoraan sanottuna? Tilasin sen synttäriboksin, koska tiesin, että siinä ne hyvät tuotteet on. EI syyskuun boksissa. Minulle ilmoitettiin että saan paletin vain tilaamalla syyskuun boksin tai korvaamalla 5 eur krediittejä, eli ne katoavat heti tililtäni/niitä ei voida lisätä tilille koska minulla ei ole aktiivista tilausta. Lisäksi aiemmin 2 palettia on tullut rikkinäisinä, kaikissa muissa bokseissa paletit on aina tullut ehjinä. Yksi paketti on kadonnut matkalla teille tuntemattomille. 

Ipsy Glam Bag Plus

Tätä kauneusboksia haluaisin tilata, mutta hinta käy hieman kovaksi. Boksiin saa valita itselleen mieluiset 3 tuotetta jatkuvassa tilauksessa ja yritys valitsee 2 tuotetta. Siinä on kyllä hyvät mahdollisuudet vaikuttaa siihen, mitä haluaa omaan käyttöön ostaa. Olen ostanut myös esim. Add Onina Olaplexiä todella edullisesti ja saanut kaksi palettia yhden kuukauden tilauksessa. Hinta muodostuu kuukausitilauksesta 25 dollaria + USA verot, toimitus suomeen Planet Expressillä n. 15-20 dollaria, tähän päälle käsittelymaksu Suomessa + Suomen verot. Hintaa noin 50-60 euroa per laatikko. Toki laatikko on huomattavasti laadukkaampi, kuin mikään edeltä mainituista bokseista, ei mielestäni se kuitenkaan ole järkevä sijoitus. 


Erikoisbokseja joita olen tilannut

Näistä erikoisbokseista surkein floppi on ollut Glossyboxin Black Friday boksi. Tuollaista en enää koskaan tilaa ja elokuun 2021 Glossy olikin mun viimeinen ikinä, enkä enää ikinä aio tuota boksia tilata itselleni.

Mieluisin näistä on ollut Lykon Plaza Beauty Box. Sain katsottua muiden tilauksista, mitä tuotteita ihmiset oli saanut ja tehtyä tuotelistauksen perusteella ostopäätöksen. Lykon sivuilla on nytkin uusi versio tästä myynnissä, jota myös olen silmäillyt. Mielestäni tällaiset rajoitetut erät kauneusbokseja joissa on valitut tuotteet ja jonka voi hieman kovempaan hintaan ostaa, on paljon kiinnostavampia nykyisin, kuin kuukausitilaukset. 

Goodieboxin limited edition boksi oli myös kovasti mieleen, mutta nyt Goodieboxin Suomen sivuilta on kaikki LE-boksit kadonneet. On hieman tylsää, jos näitä ei enää jatkossa voi tilata. Olisin juuri kesäksi halunnut tilata aiemmin markkinoilla olleen Ritual of Karma -boksin kokeiluun.

Miten aion jatkaa kokeilemista?

Juuri tilaamalla erikoisbokseja niiden ilmestyessä, eritoten nuo Lykon boksit on nyt minun mieleeni. Ja tietysti ostamalla mieluisia joulukalentereita joulun alla, josta saa mukavia tuotteita myös kokeiluun.

 

PS. Arvonta on vielä auki 8.9.21 asti!

4 kommenttia:

 1. Bette Box oli alussa tosi kiinnostava kun se taisi olla ainut kauneusboxi suomessa. Lumenen tuote oli aina se boxin pelastaja mutta sisältö oli kyllä melko usein sellainen jonka voi ostaa itse kauppareissulla. En halua kauneusboxissa markettishampoita! Loppuaikoina Bette ei enää tullut minulle. Goodiebox oli uusi ja jännittävä etenkin alussa ja onhan siinä etenkin nykyään ollut tosi hyvä sisältö. Se minulle tulee nyt, samaten Boxycharm vaikka se tulee aika kalliiksi. Ipsy Glam Bag olisi kiinnostava myös. Glossyboxia en tilaisi huonon asiakaspalvelun takia eikä sen sisältö oikein muutenkaan kiinnosta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan kyllä kun Bette Boxissa oli kanssa pitkään aika, kun ei tullut niitä Lumenen tuotteita, vasta brändiuudistuksen jälkeen niitä alkoi taas olemaan bokseissa enemmän. Mielestäni Bette oli just sen tasonen boksi, että siinä oli odotettavissa just market kamaa mikä oli ihan kiva juttu, helposti hankittavissa :) Goodiebox on kiinnostava, mutta monta niistä tuotteista ei löydy mistään. Sama homma Glossyboxin juttujen kanssa puhumattakaan tuosta, miten susisurkea tuo palvelu ylipäätään on. Ipsyn Plus tilaus on kyllä super hyvä!

   Poista
 2. Betten "tavallisuutta" jäi kyllä kaipaamaan, kun nykyään bokseihin tungetaan kaikkia ihmeellisyyksiä ja varsinkin niitä kauneuslaitteita ja muita vastaavia. Toisaalta ne hammastahnat ja markettishampoot ei jaksaneet innostaa, mutta Betteissä oli kuitenkin sitä jotain tuttua ja turvallista!

  Glossyboxia en aio itsekään tilata surkean asiakaspalvelun takia. Tästä ollaan monesti puhuttukin, enkä näe mitään syytä miksi mun pitäisi antaa rahojani kyseiselle firmalle.

  Goodieboxitkaan ei olleet lopulta mun makuun enkä maksaisi niistä sitä nykyistä täyttä hintaa. Alunperinhän sain boksini 16 eurolla, kun olin vanha Bette-tilaaja, mutta nythän se on muuttunut kaikille.

  Ihanaa kun kerrot näin rehellisesti ja suoraan mitä ajattelet asioista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just niissä tarvikkeissa on se ongelma, en mä millään guasha-kivellä jaksa kasvoja hieroa joka päivä loppuelämää. Oikeastaan ei edes kiinnosta kokeilla. Ehkä Beten hinnassa antoi anteeksi ne pettymykset, olihan se kuitenkin niin edullinen.

   Goodieboxissa myös vähän semmoset Bette-vibat, taso on sitä samaa ja täynnä nevahööd-ihonhoitotuotteita. En haluaisi maksaa ehkä siitäkään 25 euroa.

   Onneksi noita erikoisbokseja ja one-time juttuja vaikka Meikkimuija-boksit, jos olisin ehtinyt semmoisen tilaamaan niin olisin varmasti ostanut!

   Poista