Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

27 helmikuuta 2020

Helmikuun 2020 Goodiebox

Yhteistyössä Goodiebox


Haaveilinkin vasta hetki sitten, että saisin vielä käsiini tämän uuden Suomessa saatavilla olevan kuukausitilauksen hyppysiini. Tämä onnistuikin yhteistyössä Goodieboxin kanssa helmikuussa ja boksin tultua olin yhtä innoissani kuin aina, avaamassa laatikkoa ja tutustumassa tuotteisiin! Boksi on saatu lahjaksi ja kirjoitus sisältää mainoslinkkejä.

Goodieboxin kohdalla tuotekortti itsessään on todella kaunis ja myös laatikko jossa tuotteet tulevat helposti monikäyttöinenkin. Laatikko on kuin "vetolaatikko" ja näppärä voisi useammasta laatikosta tehdä tarvittaessa vaikka pienen lipaston. Omasta mielipide on myös positiivinen sen suhteen, ettei laatikossa ole turhaa paperinpurua täytteenä, sillä se on niinsanotusti turhaa ja epäekologista.


Kuva tuotekortista


Kuva tuotelaatikosta


Seurasin Instagramista, että Goodieboxista löytyi niinsanotusti useampi erilainen versio ainakin näin helmikuun ajalta. Itselleni osui siis tämä Energize -boksi, minkä sisältö nopeasti tuossa vilahtikin jo ohitse. Tuotekortissa muistutetaan tekemään itselle mieluisia asioita, eikä vain miellyttämään muita ja taipumaan aina uudestaan asioihin joita ei haluaisi tehdä. Goodiebox halusi boksin kautta välittää upeita tuotteita, joiden avulla energiataso lähtee nousukiitoon!

Tuotekortista löytyi myös linkki josta pääsee tutkimaan tarkemmin boksin sisältöä ja tietoja, joka on aika kiva jos haluaisi jälkikäteen katsoa mitä kaikkea bokseista on saanut. Osoite minun boksiini on www.goodiebox.fi/energizeme


Tässä koko boksin sisältöä.


Minulle jo aiemmin tutut brändit keräsin tähän ylempään kuvaan, sillä niitä olen ostanut tai saanut aiemmista kauneusbokseista. Goodieboxista löytyi Love Beauty and Planet Blooming Radiance Sheet Mask -kangaskasvonaamio. Hyvä tuote näin talvella, sillä koitan käyttää tuotteita useammin ja tykkään näistä todella paljon, myös itse tuote on mielenkiintoinen sillä se sisältää murumuru-voita joka heleyttää, hemmottelee ja kosteuttaa ihoa. Pidän tuotteen tuoksusta myös varmasti, kun tätä samaa sarjaa on juuri käytössä mulla shampookin! Arvo 3,50 €.

Nyt kasvoni tarvitsevatkin kosteutusta ja ovat entistä herkemmät, mutta haluankin kokeilla tätä tuotetta pian juuri siksi. Bio2You Nutritive Face Mask For Sensitive Skin with Dragons Tree Resin -voidenaamio, yöksi kasvoille jätettävä voide ravitsee, kosteuttaa ja rauhoittaa punotusta. Tätä pidetään kasvoilla noin vartti ja sen jälkeen loput ja kosteusvoide voidaan hieroa kasvoille yöksi. Tämä on ainoa testerinä tullut tuote laatikossa ja arvoltaan 25,56 € / 75 ml.

Viimeisenä jo minulle hieman tuttu J. Mäki Professional Hair Conditioner -hiustenhoitoaine, valmistajalta aiemmin mulla oli käytössä Color -sarjan hiusnaamio. Nyt pääsenkin kokeilemaan tätä Volume -hoitoaineta, joka toivottavasti tuuheuttaa hiuksiani. Tämä tuote on mieleen ja olenkin paljon kovempi tuhlaamaan hoitoainetta suhteessa shampooseen. Arvo 13,90 € / 300 ml.


Minulle ei niin tuttuja brändejä olivat seuraavat tuotteet, joita en ole myöskään käyttänyt. Essentials by Goodiebox Face Mist -kasvosuihke on tehty virkistyttämään. Tuote sisältää puuvillasiemen- ja puuvillakukkauutetta. Sain yhden purkin viime kuukauden boksissa ja se menikin kaverille lahjan mukana, joten kiva että sain itselleni myös tämän, kun mietin vähän raaskinko siitä luopua. Arvo noin 9,95 € / 150 ml.

Tältä sarjalta löytyy kaapista itseasiassa yksi shampoo, mutta sitä en ole vielä saanut käytettyä paria kertaa useammin. Mudmasky Aftermask Vitamin Serum -seerumi. Boksissa suositellaan käyttämään Love Beauty & Planet naamio ensin ja sen jälkeen käyttämään tätä seerumia. Tuote on pullollaan merilevästä ja meren kasveista peräisin olevia luonnonmukaisia vitamiineja, jotka ylläpitävät ihoa. Mielenkiintoinen tuote ja varmasti otan testiin. Arvo noin 59 € / 30 ml.Tässä vielä aurinkoista kuvaa boksista! Boksin arvo oli siis peräti 103 € ja siinä oli neljä täysikokoista tuotetta. Mielestäni boksi oli kokonaisuudessaan todella onnistunut, vaikka siinä oli jo tuttuja brändejä. Siirtyminen Bette Boxin ja Goodieboxin välillä vaikuttaa positiiviselta kuluttajalle. Näistä tuotteista kaikki tulevat omaan käyttöön ja vahvistaa myös omia haluja jatkaa tilaamista.

Juuri nyt tilaamalla Goodieboxin saat myös etukoodilla "LAHJA" saat tervetuliaislahjan boksiisi jonka arvo on 25 euroa, voit tilata boksin täältä.

2 kommenttia:

  1. Boksin sisältö oli kyllä hyvä mutta minua hiukan silti häiritsi se että kolme tuotteista oli jo ns. Betten ajoilta. Hyviä tuotteita kaikki silti, ei sillä. Toivottavasti tulevissa boksissa nähtäisiin myös muita kuin jo Betten mukana tulleita tuotteita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselleni boksin sisältö oli aika loistava, kun kaikki tuotteet saan käyttöön ja osuvat nyt sopivasti omiin tarpeisiinkin. Toki odottelen tämän muutoksen myötä tulevan uusia brändejä bokseihin aikanaan :)

      Poista