09 lokakuuta 2019

Bette Box 10 / 2019


Sain tänään Bette Boxin käsiini ja en oikein odottanut mitään, olin lukenut etukäteen että boksin arvo tulee olemaan matala ja paino oli sen verran koholla, etten olettanut sielä olevan mitään "erityistä", vaan enemmänkin taas normaalia kulutustavaraa. 


Tässä siis kuva koko sisällöstä, boksissa oli nyt aika laajoista eri alueista tuotteita, mutta nyt keskityttiin eniten kuitenkin saippuaan, shampooseen ja ihonpuhdistukseen. Ainakin joltain osilta boksille voi tekemällä yrittää tehdä itse oman teemansa.


Boksin TOP 3:een mun osalta pääsi nämä tuotteet. Vasemmalta oikealle, pienin puteli on Schwarzkopf Oil Ultimate Marula Finishing Oil. Kyseessä on brändin ostetuin tuote, joka on hiuksiin jätettävä hiusöljy. Ovh 22.90 € / 100 ml, boksissa sain 5 ml testerin.

Seuraavana on Herbina Face Kosteuttava Silmänympärysvoide 15 ml. Mulla ei ollutkaan enää tallessa muita SY-voiteita, joten tämä tuli hyvin "varastoon" käytettyäni seuraavan voiteen loppuun. Arvo on 5,20 € / 15 ml ja tuote tuli täysikokoisen.

Ja viimeisenä boksin isokokoisin tuote, Love and beauty planet Blooming Color Shampoo 400 ml. Sopii värjätyille hiuksille, vegaaninen ja silikoniton. Tuotemerkiltä aiemmin testiin saamani shampoo ja hoitsikka olivat kivat, eli tämä myös tulee käytettyä. Arvo noin 9,90 € / 500 ml, tuote ei tullut täysikokoisena?


Seuraavia ihan kivoja tuotteita olivat RFSU Intim Daily Wash 50 ml. Tuote sopii siis intiimialueen päivittäiseen pesuun ja on pH arvoltaan 3,5. Ei kuitenkaan aiheuttanut riemun kiljauksia, mutta oneksi RFSU:n tuotteet ovat korkeatasoisia tuotteita joten parempi se kuin joku sinnepäin. Arvo 4,90 € / 150 ml, tuote tuli koossa 50 ml.

Toinen ihan kiva tuote, mutta mulle täysin tuntematon, oli Sweety Signature Aloe Vera Appelsiininkukka kasvovesi 100 ml. Kyseessä on luonnollinen kotimainen merkki, joka sopii ihon puhdistamiseen ja hoitoon. Tuote on arvoltaan 8,90 €/ 100 ml ja saimme myös ilmeisesti sen täysikokoisena.Sitten boksin ilmaistuotteet ja testerit. Mukana mm. uusien Four Reasons -sarjan shampoo ja hoitoaine testeri, Fazer kaura lakritsi patukka, hiusdonitsi Sweet Signature Scrunchie (okei luulin tätä oikeasti ilmaistuotteeksi sillä vihaan näitä ja se tuntui turhakkeelta, arvo siis 6,90 € / 2 kpl) ja viimeisenä tuoksunäyte L'Intedit EdT, kukkainen tuoksu.

Boksin todellinen laskennallinen arvo siis noin 30 €, ei siis arvoltaan kovin suuri. Ainakin tässä tuli joitain tuotteita käytettäväksi ja joitain suoraan joululahjoiksi. Boksin tilasin itselleni kertyneillä Bettepisteillä, joten ei haitannut yhtään että laatikko oli ilmainen.

4 kommenttia:

 1. Bettestä tuli joskus olikos se kookossarjaa(?) tosta Love Beauty & Planetista, ja se shampoo oli ainakin tosi hyvää! Toivottavasti siis toikin on<3 Mä oon kuitenkin ihan tyytyväinen, että sain sen täysikokoisen Ziajan hoitsikan, kun oon sitä halunnut testata jo pitemmän aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, niistä testereistä aiemmin pidin. Toivon ettei tässä ole niin pistävää tuoksua kuin siinä kasvokuorinnassa. Kyllä se Ziajan tuote, tällaisena Ziaja fanina, ois tännekin kelvannut! Ja hoitoainetta mulla kuluisi enemmän kuin shampoita.

   Poista
 2. Tuossa Beauty & Planet muru muru sarjassa on aivan kutkuttavan hyvä tuoksu! Mä ainakin rakastan sitä :D
  Muuten olisin kelpuuttanut tästä boksista vain kasvoveden itselle käyttöön, muuta vaikutti vähän tylsiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan siis parasta :) Kyllä kaikki tulee onneksi käytettyä aikanaan, mutta ennemmin melkein 4-5 täysikokoista tuotetta vaikka 3 € saippuaa osa, kuin noita turhia testereitä.

   Poista