Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

02 kesäkuuta 2021

April Glam Bag Plus 2021

No finally, tää tilaus tuli perille. Mun on pakko sanoa, että mulla ei mitään lehmän hermoja ole ja suoraan sanottuna en tiedä kestääkö mun psyyke tilata näitä ulkomailta jos tavara on jatkuvasti matkalla. Tilasin tämän 7.4. keskiviikkona, paketti lähetettiin IPSY:ltä huhtikuun viimeisellä viikolla ja se oli PE:llä 11.5. Sieltä se tuli Suomeen 29.5. Lopulta noudin sen itselleni 31.5. Yhteensä tilaushetkestä tähän noutohetkeen meni 54 päivää! Eli ensimmäistä boksia voi joutua odottamaan ja luin vasta noin kuukausi tilaukseni jälkeen, että ensimmäinen boksi toimitetaan seuraavan kuukauden aikana.

Kun tilasin ensimmäisen boksin, en päässyt tosiaan valitsemaan itse pussiin kolmea tuotetta  tavanomaisesti. Ja se näkyy boksissa, sillä sen sisältö on ihan ok, mutta silti vähän plääh. Jenkki bokseilta odottaa aika paljon enemmän - ja ne on kyllä ihan omaa maata Eurooppalaisiin verrattuna. On tämä siis silti paljon kivempi sisältö, kuin joku niistä bokseista, mitä nyt Suomeen helposti Euroopasta saisi. Näin kuitenkin haettuani muiden sisältöjä muutamaa erilaista palettia joita boksiini ei luonnollisesti tullut. Etenkin The Baml and The Beautiful -palettia oli parilla noissa pusseissa ja itselläni sitä ei ollut mikä näin jälkikäteen harmitti sikana, kun alkoi googlaamaan mitä muut olivat saaneet! Myös Ofran Pink Panther Lip Gloss näytti paljon kivemmalta kuin tämä, mikä minun boksiini oli tiedossa. No, onneksi mun boksiin ei tullut mitään kynsilakkoja!


THE NUE CO The Pill All-In-1 Serum
Kasvoseerumi, 30 ml - täysikokoinen, 85 USD

Sisältää kosteuttavaa hylauronihappoa ja tiikeriruohoa. Suositellaan hieromaan aamuisin puhtaille kasvoille ennen päivävoidetta. The Pill seerumin tuoksu voi olla kirpeä ja käynyt - tuoksu johtuu "Radish Root Ferment Filtrate" jota käytetään tuotteessa säilöntäaineen tavoin. Tämä tuote tuli siis itsessään tällaisena, mikä kyllä sai tälle aika halvan fiiliksen kun ajattelee, että tuo Item Beautyn 20 dollarin arvoinen tuote tuli hienosti tupla-pakatussa pahvilaatikossa.

ITEM BEAUTY Overdew Xtra Intensive Moisturizer For Dry Skin
Kosteutusvoide, 50 ml - täysikokoinen, 20 USD

Tämä on ilmeisesti Ipsy Exclusive tuote jota ei saa erikseen ostettua muualta/valmistettu Ipsylle. Edullinen kosteusvoide joka kosteuttaa syvästi ilman tahmeaa tunnetta. Sisältää argan oilia, murumuru voita ja magnolia uutetta. Sopii päivä- ja yövoiteeksi. Brändin on perustanut joku TikTok megavaikuttaja, hänellä oli instagramissa 38 milj seuraajaa kun googlasin. Tuli tosiaan paketoituna tuplasti pahviin, tuotteella oli merkin omat pahvikuoret päällä ja sisällä oli kunnon syvennykset. Todennäköisesti positiivinen yllättäjä näistä kosteustuotteista!


AKAR SKIN Pure Lip Restoration
Huulivoide, 0.17 oz - täysikokoinen, 30 USD

Kermainen kevyt huulivoide, sisältää kasviöljyä ja mehiläisvahaa. Kosteuttaa ja hoitaa huulia pitkäkestoisesti. Tämä on boksin huulituotteista se, mistä innostuin. Huulirasva näytti esittelykuvassa oikein ihanan väriseltä ja kauniilta purkki näyttää myös muuten. Toivottavasti saisin tämän käytettyä loppuun, kun vaseliini kestää iäisyydet. Kokeilin myös tuotetta ja se tuoksuu ehkä hieman oudolle. Purkki on kaunista punaista puhallettua mattaista lasia! Se toden teolla antaa purnukalle arvonsa 30 dollaria.

LAUREN CONRAD BEAUTY The Lip Gloss in Dawn
Huulikiilto, 11 ml - täysikokoinen, 18 USD

Öljymäinen huulikiilto joka myös kosteuttaa huulia antaen kiillon. Ilmeisesti sävy on rakennettavissa kerrostamalla? Tästä tuotteesta en sitten innostunut yhtään, ihan se huulikiillon väri esittelykuvassa näytti mun mielestä surulliselta. Kun paketti tuli perille sävy oli vielä hirveämpi, eikä yhtään omaan makuuni.


SHAINA B MIAMI Eyes on Miami Brush Set
Meikkisiveltimet, 5 kpl - täysikokoinen setti, 60 USD

Tästä meikkisivellinsetistä oli vähän kahdenlaista palautetta, osa piti ja karva oli laadukasta, mutta joistain nämä oli vähän pilipali siveltimet. En itse maksaisi ikinä siveltimistä tätä hintaa, eikä näillä siveltimillä ihan samaa arvoa silmissäni ole. Sivellin on synteettisistä karvaa. Mietin miten tällainen tuote voi olla vegaaninen, mutta sehän tarkoittaa vain ettei tuotteessa ole eläinperäisiä tuotteita. Muutenhan tämä onkin metallia ja muovia. Siveltimen karva on erittäin laadukkaan tuntuista, yhtä hyvän oloista, kuin kaikki muut minun siveltimeni. Nämä kyllä ovat oudon kevyet, mutta jos ajattelee, niin sehän on ideaalia kun pidät kättä ylhäällä tehdessäsi meikkiä -ne eivät väsy painavista siveltimistä. Silti kevyet siveltimet mielletään jotenkin halvemmiksi tai huonommiksi helposti. Heti käyttöön!


Kaikkien tuotteiden yhteisarvoksi siis näinollen laskennallisesti tulisi 213 USD?! Ehkä siltä se nyt ei vaan tunnu, koska tuotteet ovat mulle tuiki tuntemattomia. Arvo euroissa olisi siis jotain noin 175 ja tietysti ne postit PE:ltä Suomeen sitten päälle. Jos haluat tilata oman Ipsyn niin sen voi toki mun suosittelulinkin kautta tehdä, muista hankkia USA-postiluukku tätä ennen :) Lähes kaikki tuotteet olivat vegaanisia ja kaikki taisivat olla cruelty-free.

Pakko kyllä sanoa, että ekaksi boksiksi tämä on todella hyvä, paljon mieleen ja aivan uskomattoman hieno sisältö omaan makuni vaikka tuo huulikiilto oli hieman huonon sävyinen. Siveltimet tulevat varmasti käyttöön ja oli ihana saada kauneusboksista applikaattoreita, sillä en ole niitä erityisesti keräillyt vaan ostanut käyttöön ne vähäiset siveltimeni.

4 kommenttia:

  1. Omaan makuun siveltimet olisi olleet ainoat miellyttävät vaihtoehdot :) näyttävät kyllä hyvän mallisilta ja toivottavasti ovat sitä käytössäkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, tässä oli just huono kun tilauksen alussa ei itse päässyt tuotteita valkkaamaan! Mutta oli kyllä todella kiva boksi silti ja mielestäni mikään LF:n, Glossyn tai Goodien laatikko tässä keväällä ei olisi ollut kyllä yhtään parempi :) Minulle siis tosi hyvä!

      Poista
  2. Ihanaa että sä pidit tästä sun ekan boksin sisällöstä, vaikkei ihan kaikki tuotteet sitten olleetkaan supermieluisia! Ja pääasia, että sait boksin perille asti :D Noi siveltimet on tosi heppoisia, mutta muuten vaikutti tosi hyvältä munkin mielelestä. Jos kokoelma ei olisi jo näin suuri, olisin taatusti jättänyt noi itselleni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ihan pätevät ollut onneksi käytössä :)

      Poista