Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

19 heinäkuuta 2021

Glossybox Beauty Treasures

 

Heinäkuun Glossyboxin tilasin omine rahoineni, hinta oli jotain noin 11 euroa kun Glossyn omilla sivuilla oli etukoodi. Yhtään enempää tällaisesta boksista en haluaisi kyllä maksaa. Halusin tilata boksin, koska siinä oli tiedossa palettituote. Vielä olisi se peräti 20 euron arvoinen 1 kuukauden tilauslahjakortti käyttämättä, sen aion käyttää nyt elokuussa. Vaikka boksi olisi halvempi varmasti tilata jollain etukoodilla.

 

Boksin sisältö tässä kuvassa näyttää ihan ok:lta, mutta loppujen lopulta mun paletista oli yksi pannu aivan paskana joten se siitä sitten. Pistin hyvityspyynnön viikonloppuna, saa nähdä, miten Glossybox aikoo sen korvata. Varmaan haluavat tunkea niitä krediittejä jotka eivät mun tilillä pysy kun ei ole tilausta aktiivisena :)

 

Bellapierre Cosmetics Ultra Glow -paletti, neljästä sävystä yksi oli rikki. Mitä sitä kummemmin tätä esittelemään. Oli murentunut kunnolla! En kyllä ala säästämään palettia josta yksi pannu on näin surkeana, korkeintaan kuukauden käytän noita highlittereita ja lopulta lentää roskiin. Menee maku säilyttää ja käyttää palettia joka oli heti rikki. Eli saapa nähdä miten Glossybox tämän korvaa. Tuotteethan pääsee melko helposti paketissa liikkumaan eikä tämän yllä ollut mitään kuplamuovia. Joten aika selkeä tapaus sen suhteen, miksi on mennyt rikki. Arvo 33e.

Luxie Small Contouring Brush 512, pidän Luxien siveltimistä, mutta tämä on vähän plääh. Näkisin, että tämä sopii korkeintaan nenän varjosteluun. Muuten on liian pieni koko kasvojen contouramiseen mutta liian iso ollakseen luomiväri blenderi. Arvo 16,50e.

 
 
Ja vikana suoraan sanottuna nämä 'roskat' mun silmissä. Ok, SY-voiteiden ystävä en ole, mutta tämän säästän itselleni. Eli Feel Free Eye Contour Cream, sisältää hylauronihappoa, pitäisi siis kosteuttaa ihoa ja helliä ryppyjä. Arvo noin 5€/20ml joten en kyllä tiedä paljonko tuota happoa tässä voi olla.
 
Seuraavan tuotteen ylle oli flambeerattu muovikalvo, joka tekee tuotteesta mielestäni heti halvan oloisen. Eli Aurikah Body Mist, jonka tuoksuna on Tropique. Sisältää nuotteja kookosvedestä, mangosta ja gardeniasta. No tämä on kyllä tosi pieni, joten se voisi olla ihan ok matkoille. Olen kyllä kesällä body mistien ystävä, kun en viitsi käyttää kalliita hajuvesiä jotka haihtuisi iholta hikoilun mukana pois. Koitan nyt kuitenkin käyttää kahta avattua suihketta ensin.

Basic Skin Silicone Pad, turhista turhin. Tämä on vain 2 cm leveä, tosi vaikeakäyttöinen jo siis sen perusteella. Tätä en tule ottamaan käyttöön ollenkaan vaan avasin paketista vain kuvauksen ajaksi. Arvo 12e mielestäni täyttä huijausta.

Olisitko itse tykännyt tästä boksista?

4 kommenttia:

 1. Luxien sivellin ja sy-voide ainut jees :D muutoin ei kiinnosta, ei ehkä ole sellaisia tuotemerkkejä joiden takia tilaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli vähän mitäänsanomaton nyt vielä kun paletti oli ihan roskiskamaa.

   Poista
 2. Ääh tosi tylsää, että toi palettikin oli hajonnut! Se olisi muuten ollut ehdottomasti mun makuun mielenkiintoisin tuote tästä. Sivellin voisi toimia highlightereille, mutta ei tolla pahemmin varjostuksia kyllä tehdä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ainakin lupasivat lähettää uuden. Toivottavasti lähettävät, koska toinen vaihtoehto oli 3 euron arvosta krediittejä? Aika surkea korvaus mielestäni kun kyseessä on boksin paras tuote.

   Poista