Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

09 huhtikuuta 2020

Maaliskuun 2020 Goodiebox

Yhteistyössä Goodiebox


Kirjoitinkin viimeksi teille helmikuun boksista, josta voit lukea lisää tästä blogissani. Sain nyt huhtikuun ensimmäisellä viikolla myös käsiini maaliskuun Goodieboxin, jonka aiheena on Bodylove. Maaliskuun boksi on saatu lahjaksi Goodieboxilta. Bodylovessa kehosi on temppelisi, pidä huoli kehostasi ja arvosta sitä sellaisenaan! Tarkemmat tiedot laatikon tuotteista näkee osoitteesta goodiebox.fi/bodylove.

Tuotteet ovat nyt selkeästi erilaisia aiemmin toimineen Bette Boxin osalta ja mielestäni alkaa olemaan selvää, ettei näitä bokseja kannata enää jatkossa vertailla keskenään. Boksien suunta on erilainen ja se tarjoaa käyttäjälleen mielestäni enemmän tuotteita ja vähemmän tilpehööriä. Goodiebox on tuonut meille suomalaisille tilaajille ripauksen kansainvälisiä tuntemattomia tuotteita kotiin testattavaksi. Tämän boksin tuotteista vain yksi brändi oli minulle ennestään tuttu.Boksissa kivoja perustuotteita oli Human+Kind Body Soufflé -vartalovoide, joka on täysin vegaaninen ja cruelty free. Arvostan eritoten luonnonkosmetiikkaa ja eläinkokeettomuutta, vaikka en täysin valitse tuotteitani sen mukaan. Tässä tuotteessa ainesosat sopivat herkälle ja kuivalle iholle, eli taitaa olla minulle juuri sopiva. Tuotteen arvo 16,45 € / 200 ml.

Pidin myös tästä Ivy Aïa Micellar Cleansing Water -misellivedestä, joka sopii puhdistukseen, kosteutukseen ja kasvovedeksi. Olen nyt käyttänyt yhtä kasvovettä illoin ja aamuin, eli tämän saan melko pian jo käyttöön! Tämäkin tuote sopii herkälle iholle, se on esimerkiksi hajusteeton ja vegaani. Tuotteen arvo 10,89 € / 200 ml ja boksissa tuli 50 ml matkakoko.


Kuiville kasvoilleni sain laatikossa minulle tutun brändin tuotteen, eli Vitamasques Crystal Glow Hydrogel Eye Mask. Kyseessä on silmänympärysnaamio. Rauhoittaa turvonnutta ihoa silmien ympärillä, sisältää kristalliuutteita. Ehdottomasti käyttöön tähän korona-kotoiluun! Arvo 10,50 € / kappale.

Toinen kiva tuote oli tämä pieni seerumi: Aurelia Revitalise & Glow Serum. Tässä kehotaan seerumin vähentävän ikääntymisen merkkejä ja tasoittavan ihon sävyä. Tuoteo n 100% luonnonmukainen ja sisältää omega 2,6 ja 9-vitamiineja. Tuote on melko arvokas, 30 ml pullolla arvoa on 78,5 €. Tuote tuli 15 ml testerikoossa.


Lisäksi mukana tuli tällanen, lätyksi mä näitä kutsun, kasvoputsari. Niré Beauty Face Prep Tool -sopii kasvojen hierontaan ja kevyeen kuorintaan, sen kanssa voi käyttää tai olla käyttämättä puhdistusainetta. Olen käyttänyt tätä jo muutaman kerran ja pidän tuotteesta. Nyt kynnetkin on lyhyet ja ne mahtuvat tuohon kuppiin. Arvoa tuotteella on 5 € / kappale.


Tässä boksissa oli niin monta tuotetta, että olin jo unohtaa tämän Vomme Deux #liplove -huulituotteen. Kyseessä ei ole huulikiilto, ehkä ennemmin huuliöljy? Se sisältää C, E ja F-vitamiineja ja muita luonnollisia öljyjä. Tuote ei kuulemma ole tahmainen ja sopii sellaisenaan tai huulipunan alla. Sain tämän tummimmassa sävyssä, otan kokeiluun myöhemmin kun saan nykyisen huulipuna+kiilto katraani vähenemään. Tuotteelle arvoa noin 18 €.


Boksin arvoksi tulee noin 95 euroa, mikä on melko paljon. Tässä tuotteista heti silmänaamio ja lätty tulevat heti käyttöön. Tuota rasvaakin haluan kokeilla, purkki on niin kaunis ja itämainen joten se varmaan tuoksuu hyvälle -täytyy vain ensin saada nykyinen loppuun.

Nyt pari ensimmäistä boksia sisältänyt paljon kehonhoitoon sopivaa kosmetiikkaa, joten odotellaan olisiko tulevissa bokseissa myös meikkejä tai jotain erilaista? Myös hauska Vegaani-boksi tilattavissa Goodieboxilta tätänykyä ja ehkä jatkossakin? Itseäni kiinnostaisi ostaa ehjä luonnonkosmetiikka-boksi, johon voisi valita vain sertifioituja tuotteita asiakkaille. Myös erikoisboksit, esim. meikkipainotteiset kalliimpina esim. 35-45 euron hintaisina laatikkoina voisi olla kivoja vaihtoehtoja. 

Oman boksin voit tilata tästä linkistä, tilauksen voi peruuttaa vaikka heti yhden boksin jälkeen eli ei sido asiakasta pitkäaikaiseen tilaamiseen jos Goodiebox ei ole oma pala kakkua. Lisäksi etukoodilla "ONNI" saat tällä hetkellä 29 € arvoisen tervetuliaislahjan.

Ihanaa pääsiäistä ja muistakaa myös bodylove pääsiäisenä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti