06 helmikuuta 2021

The Members’ Favourites Box Goodieboxilta


Päätin yksi päivä että haluan sellaisen hiuspyyhkeen? Tiedättekö, semmonen turbaanien korvaaja jotka on tulleet markkinoille 2010-luvulla. Katselin että edullisimmat löytyi 8 euron hintaan, kalliimmat 28 euron hintaan. Päätin sitten tilata tämän Goodieboxin Tilaajien suosikki -special edition boksin, kun sen hinta taisi olla 29,95 posteineen ja sisältää sen hiuspyyhkeen! 

Sisältö tähän on valittu siis tämän Tanskalaisen yrityksen membereiden suosikkituotteista, Suomessa laatikko on nyt ilmestynyt hieman yli vuoden verran ja tämä suosikkilaatikko tuli myyntiin noin vuosi sitten, joten nämä eivät kyllä ole Suomen tilaajien suosikkeja. Tuotteet on ilmeisesti hyvin arvioituja, mistä syystä ne ovat tähän boksiin päätyneet.

Sisältö, arvo noin 115 €
Mesauda Rock nail (10ml) Ovh: 6 €
Jorgobe Refreshing scrub mask (100ml) Ovh: 27 €
Polaar Ice Source gel (25ml) Ovh: 16 €
Miqura Foot mask Ovh: 7 €
Minus 417 Time control firming mask (20ml) Ovh: 8 €
    Benefit Bad Gal mascara (4g) Ovh: 14 €
Manna Kadar Body butter (180g) Ovh: 11 €
Rituals Cleansing foam (30ml) Ovh: 6 €
Moshi moshi hair towel Ovh: 20 €

Hiuspyyhe on ainoa tuote, jonka olen avannut käyttöön boksin saavuttua. Muut tuotteet niinsanotusti pääsivät odottamaan paremmin aikaansa päästä käyttöön. Päätin kuitenkin lyhyesti esitellä mitä tuotteita tässä laatikossa tuli alempana. Boksin mukana tuli kätevä paperinen esite jossa oli myös tietoa tuotteista.


Mesauda Rock nail, kynsilakka joka vahvistaa kynsiä ja aktivoi keratiinia kynsien alueella. Tuote sopii aluslakaksi, päällyslakaksi, kynsien vahvistajaksi tai kiiltäväksi viimeistelijäksi. Saa nähdä onko tälle käyttöä vai meneekö eteenpäin. 

Jorgobe Refreshing scrub mask, ainakin tosi reilussa 100 ml reilussa koossa tämä maski. Kyseessä on 2in1 puhdistustuote jota voi käyttää kuorintana tai syväpuhdistavana naamiona. Sisältää jojoba kuorintarakeita ja aprikoosisiemenölkyä sekä sheavoita. Vaikutusaika 15 minuuttia. 

Polaar Ice Source gel, geelin luvataan kosteuttavan ihoa ja tasoittavan sen väriä. Sisältää yli 20k vanhaa jäävettä ja mineraaleja. 

Miqura Foot mask, tekevät jaloista pehmeät ja ravitut. Nopea pedikyyri kuiville tai väsyneille jaloille. Jo entuudestaan tuttu tuote, tulee myös varmasti käyttöön tulevana lopputalvena.

Minus 417 Time control firming mask, sisältää kuolleen meren mutaa joka imaisee rasvan itseensä ja kosteuttaa ihoa. Toimii kuorintana, että mutanaamiona. Vaikutusaika 7-10 minuuttia. 

Benefit Bad Gal mascara, tämän luvataan tekevän ripsistä massiivisen tuuheat ja kevyet. Nyt ei olekaan varastossa yhtään ripsivärejä, joten seuraavan ripsarin loppuessa tämä tuleekin jo käyttöön. Toivottavasti tuote olisi hyvä, ainakin applikaattori kuvassa on siro ja muovinen eikä harjamainen.

Manna Kadar Body butter, ravitseva vartalovoide. Sisältää kuolleen meren mineraaleja jotka tekevät ihosta silkinpehmeän. Jotenkin tämä brändi ei tavanomaisesti ole innostanut, sillä kaikki kauneusboksit ovat pursunneet heidän tuotteista. Tämä on kuitenkin sen verran helppokäyttöinen tuote, että saatan jopa saada sen ajan kanssa käytetyksi!

Rituals Cleansing foam, pienessä koossa Ritualsin puhdistusvaahtoa jossa on Lotusta ja Ihmepuun ainesosia. Pehmeä ja saippuaton putsari, ilmeisesti vaahtomainen. Tämä tulee kyllä testiin, Ritualsiin ihastuin viime kesän hotelli reissulla, kun Sokos Hotel Tornissa oli heidän tuotteita. 

Moshi moshi hair towel, se hiuspyyhe jota varten boksin tilasinkin. Mikrokuidun kaltainen hiuspyyhe jossa on nappi jolla hiukset saa sisälleen kiinni. Vaatii päivän liotuksen ja pesukonepesun ennen käyttöä. Tähän tuotteeseen olen sinänsä tyytyväinen, mutta hiuspidennysten kanssa sen imukyky ei kyllä ihan riitä. Tämä on kuitenkin pitkäaikainen sijoitus enkä suinkaan aina käytä pidennyksiä, joten omien hiusten kanssa varmasti toimii kivemmin. On kyllä myös kiva kun suihkun jälkeen vedän aamutakin ja kevyen pyyhekuivauksen jälkeen heitän hiukest tähän, niin ei ne märät hiukset ole pitkin poihin. Kun lopulta otan tämän pyyhkeen pois, saan hiuksiin tehtyä kevytföönauksen.

Eli tavallaan perustelin, että tarvitsen tämän laatikon koska hiuspyyhe oli siinä ja hinta oli kohtuullinen siihen nähden. Onko kukaan muu hankkinut Goodien LE-bokseja?

6 kommenttia:

 1. Mulla on Dermosilin hiuspyyhe ja olen siitä tykännyt. On kai se hellävaraisempi kuin tavan pyyhe :) tuo Benefitin ripsiväri oli tosi hyvä ja voisin käyttää jos ei ois nää pidennykset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sekin on varmaan tekniikasta kiinni miten tavallista pyyhettä käyttää. Kiva kuulla että ripsari oli mieleen 👌

   Poista
 2. Mulla on tuo sama turbaani ja tykkään siitä kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä kätsy kun voi jatkaa tekemistä ilman että märkä tukka seuraisi tai esim tavallinen pyyhe laahaisi auki päässä.

   Poista
 3. Hiuspyyhkeet on ihania<3 Tai no, mulla ei ole kuin yksi mutta se on ihana :D Käärin aiemmin hiukset aina tavallisen pyyhkeen sisään, mutta onhan toi paljon parempi jo ihan pienemmän kokonsa vuoksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole kyllä käärinyt enää pitkään aikaan edes tavalliseen pyyhkeeseen sillä se on liian raskas/painava omille hiuksille vaan olen vaan tehnyt siitä hupun jonka sisään käärin oman tukan. Siihenkin verrattuna kätevä, teen vain yhden "twistin" hiuspyyhkeeseen :)

   Poista