15 toukokuuta 2020

Glossybox: WILD Thing


Noniin ja tässä on toinen boksi siitä mun kolmen kuukauden mittaisesta tilauksesta, eli seuraava tulee olemaan viimeinen. Mun onneksi tähän tilausjaksoon osui yksi tällainen erikoisboksi, nimittäin tuli WILD Thing nimetty boksisarja jossa sai joko pantterin tai seepran kuvioiman laatikon. Olettaisin, että näissä on hieman eri tuotteet enkä vielä ole tutkinut mitä seepran laatikossa sitten oli. Tutustutaan siis tähän pantteriin!

Jos aiempi Glossybox ei ollut aivan nappiin niin tästä laatikosta mä tykkäsin todella paljon. Aiemmasta boksista pääset lukemaan tästä; Spring Blossom.


Yllä näette kaikki boksin tuotteet, ihan kiva setti sanoisinko! Tässä on jo kaksi tuttua tuotetta ja mielestäni kaikki boksin tuotteet oli nyt superhyviä! Uskon, että nämä kaikki tuotteet saan käyttöön ja niistä on mulle iloa kun pääsen vain kaikkia kokeilemaan. Kivaa oli se, että oli kaksi meikkituotettakin mukana ja kehotuotteet kesää vasten sopii musta oikein hyvin!

Lisäksi boksin desing oli todella kaunis ja onnistunut, kansi on shimmaava ja kivasti kuvioitu. Niinsanotusti teema tuntuu onnistuneen kyllä ja meikkituotteiden saaminen on mun mielestä parasta näissä bokseissa.


Siirrytään aluksi näihin meikkituotteisiin, eli paketista löytyi kolme tuotetta jotka sopivat meikkaamiseen! Boksin selkeä ykköstuote oli Steve Laurant Eyeshadow Palette jossa on yhdeksän tummaa ja shimmaavaa sävyä. On aina tosi kiva saada kunnon paletti boksissa jonkin yhden sävyn sijaan ja tämä on minun käyttötarpeisiin sopivan kokoinen. Ensimmäistä kertaa tosin luomiväripaletissa oli tullut rikko toimituksessa ja musta väri oli karissut pitkin poikin, vaikka näissä Glossyboxeissa on melko paljon sellaista turhaa täytettä paperistakin. Paletin arvoksi ilmoitettu 35 € kappaleelta ja tämä tulee heti käyttöön!

Paletin mukana tuli Realher Eyeshadow Brush "I am one of a kind" -mikä on erittäin sopivaa, kun tässä boksissa tuli myös luomivärejä. Sivellin tuntui todella silkkiseltä, pehmeältä ja laadukkaalta. Sivellintä kuvaillaan vegaaniseksi, eli ilmeisesti se on tehty ei-eläinperäisistä tuotteista. Arvo 12 € kappaleelta.

Mulla on yksi irtopuuteri vielä kesken, mutta tykkään siitä kyllä arkipuuterina tosi paljon. Nyt sain Bellápierre Cosmetics Banana Setting Powder -irtopuuterin. Tämä nuden sävyinen irtopuuteri kerrotaan olevan keltaisella pohjasävyllä jonka tulisi vähentää ihon punaisuutta. Tuote sopii silmämeikin pohjustukseen, iho-ongelmien peittämiseen ja meikin kiinnitykseen. Jes, ihana saada tuote joka tulee varmasti käyttöön! Arvoksi ilmoitettu 25 € per 4 grammaa.


Värit ovat neutraaleja ja tulevat varmasti mulla ainakin käyttöön!


Lisäksi nämä tuotteet tässä yllä ovat mulle jo tuttuja, mutta mielestäni tosi hyviä! Hawaiian Tropic Protective Dry Oil SPF15 -auringonottoöljy on mulle jo tuttu, sillä tätä samaa multa löytyy kaapista täysikokoinen tuote. Suojaava kuivaöljy ravitsee ja kosteuttaa ja tekee ihosta kimmoisan, imeytyy nopeasti aj jättää iholle kookoksen tuoksun ja sisältää aurinkosuojan 15 eli sopii Suomessakin kuumimpiin kesäpäiviin. Tuotteen arvo 13,90 € per 200 ml ja tuote tuli 100 ml koossa.

Tuotteista kuitenkin paremman tuoksuinen on selkeästi tämä Sol De Janeiro Bum Bum Bream, jota sain jouluna yhden purkin. Olen tuotetta testannut kädelle Kicksin liikkeessä ja säästellyt tuota toista pientä testerikokoista, mutta nyt kun näitä on kaksi voisi tuotteet käyttää niinsanotusti putkeen. Tuoksu on parfyymimainen ja voimakas, ja se tulee pistaasista ja kinuskista. Tuotteen arvo 24,90 € per 240 ml ja tuote tuli ilmeisesti 75 ml koossa.

Tälle boksille tuli laskennallisesti arvoa noin 86 euroa ja tämä boksi kyllä minustakin tuntuu jo sen arvoiselta sillä se oli kovin mieleeni, kauneusboksien osalta jään odottamaan siis seuraavaa ja viimeistä tästä tilauksesta. Jos haluat tilata tämän minun suosittelulinkin kautta saat ensimmäisestä boksista 20% alennuksen ja minulle tulee siitä krediittejä jotka voin käyttää tulevaan tilaukseeni, tilaa tästä.

4 kommenttia:

 1. Vau! Tää boksi oli oikeesti todella hyvä :D Toi Sol De Janeiron voide tuoksuu niin herkulliselta<3 Tossa luomiväripaletissa on myös hurjan kauniit sävyt. Tää oli varmasti paras Glossybox, mitä oon itse nähnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, bokseissa on se aina kyllä kun laatu vaihtelee eikä tietty jokanen voi olla semmonen wau! Mutta itse kun tykkään meikata niin oli kyllä tosissaan parhaita bokseja glossylta :)

   Poista
 2. Tää olis voinu olla kyl kiva :D olikohan se hopeinen eri sisältöinen? Tosin toi aurinkosuoja vähän turha, kun pitäisi olla joku 50 pintaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun instasta katselin taisi olla ihan samat tuotteet tuossa suomen seepraversiossa. Itselleni tuo 15 on kyllä tosi hyvä enkä käyttäisi sitä suurempia suojia kotosuomessa ollenkaan - ulkomaille tuo 50 olisi ehkä ymmärrettävä :)

   Poista