05 tammikuuta 2024

Vuoden 2023 eniten kiinnosti..

 Sen verran seurasin kävijöitä, että kaikista suosituimmat postaukset viimevuodelta ja sellaiset, joista itsekin pidän, vielä tähän lyhyenä koosteena koko lukijakunnalle esille. Myös yllätyksekseni Kivoimmat kosmetiikka joulukalenterit oli erittäin suosittu postaus, vaikkakaan en itse ostanut joulukalenteria itselleni.


Loppuun käytetyt

Aina yhtä suositut kirjoitukset, joista on ilo kirjoittaa. Mieluusti kirjoittelen ja jaan näistä blogissa, on itsestänikin kiva seurata omaa käyttäytymistä tuotteiden kanssa ja seurata erilaisia tuotteita. Joskus palaan itsekin postauksiini miettimään, mikä tuote olikin hyvä ja pitäisikö niitä hankkia uudestaan.

Esittelyssä La Rive Her Choice EdP

Tästä teinien ja nuorien aikuisten TikTok hitistä tuli kevyesti klikattu, aika suuri osa liikentestä näyttääkin tulleen Googlen kautta ja tietysti botit voivat myös päästä helposti blogiin sekoittamaan kävijämääriä. Mielestäni tästä tuli ihan kiva nosto.Kosmetiikkasuosikit: Syystalven kosmetiikkasuosikit

Suosikit kiinnostivat myös monia, toki, en ole aiemmin kirjoittanut suosikeista blogissani. Totesin, että voin silloin tällöin nostaa suosikkeja esille. Mulla vain on niin vähän nykyään kosmetiikkaa, tai en samaan aikaan käytä sekaisin niin monia tuotteita, että voisin tehdä hurjia nostoja blogissa eri tuotteista jatkuvasti.
Keväällä Helsinkiin aukesi uusi kosmetiikkaliike, joka on hurjan suosittu ainakin nettimarkkinoilla. Pari kuvaa liikkeestä ja lyhyet kokemukset jaoin tuohon postaukseen ja se on ihan top viidessä luetuimpia kirjoituksia myös blogin puolella.
Oli yllättävän suosittu ja jotkut postaukset eivät kiinnostaneet. Otin tämän viimevuonna sellaiseksi pannutusta edistäväksi projektiksi jotta sain tuotteita käytettyä kaapeista. Kiva postaus jossa ei ollut erillistä seurantaa, kun laatikon sisältö oli aina sama vain kolmen kuukauden ajan.

4 kommenttia:

 1. Tavoitelaatikko-postaussarja oli ehdottomasti yksi mun suosikeista sun blogissa viime vuonna! Loppuneista ja suosikeista on totta kai myös aina kiva lukea, niitä itsekin aina mielelläni kirjoittelin :) Lyko avaa ilmeisesti Turkuunkin myymälän nyt tämän vuoden aikana. Oon tosi huono ostamaan kivijalkamyymälöistä kosmetiikkaa (paitsi Sokoksilta, kiitos jokavuotisten joulu-ja synttärilahjaksi tulleiden lahjakorttien), mutta eiköhän siellä Lykolla pidä käydä ainakin piipahtamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla että se kiinnosti :) Mukavaa jos Turkuun tulee myös Lyko, kun siellä olisi myös markkinatilaa hyvin vastaavalle kaupalle. Olen itse ostanut aika perinteisistä kaupoista joita alueelta löytyy, välillä verkosta ja välillä kivijalasta. Koitan suosia jo kohta ihan ekologisista syistä kivijalkaa pakettirumban sijaan.

   Poista
 2. Komppaan Lindaa, tavoitelaatikko postaussarja oli mielenkiintoinen ja olisi tarkoitus aloittaa itsekin se tammikuussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla, on myös hyvä tehdä tuolla sitä kaappien putsausta ja saa kuitenkin vähän kuin neljä pannutus projektia vuodelle jos tekee aina 3kk ajaksi yhden laatikon :)

   Poista