Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

06 syyskuuta 2023

Esittelyssä La Rive Her Choice EdP


Olette varmasti kaikki jo kuulleet tästä La Riven Her Choice-tuoksusta? Tämä nousi TikTokissa jo keväällä hitiksi ja huhtikuussa jo tästä tuli lehtiartikkeleita iltapäivälööppeihin, josta tuoksun bongasin. Muistan jo huhtikuussa metsästäneeni tätä keskustan Normalissa, mutta viimein elokuun viimeisenä päivänä tämä osui käteeni toisessa liikkeessä. 

Pullo tai pakkaus hieman ainakin muistuttaa Armanin Si-tuoksua, ehkä lähinnä pienillä kultaisilla yksityiskohdilla ja hajuveden vaaleanpunaisella sävyllä. 


La Rive Her Choice -tuoksu on mielestäni voimakas ja jo yksi suihkaus riittää, kahdella tai kolmella suihkauksella minusta tuoksu säilyy kyllä iltapäivään tai iltaan asti aamusta. Tuoksu on siis kukkainen ja kuten usein kerrottu, tuoksu ei ole halvan hajuveden tuoksuinen.

Koska hajuvesiä on vaikea esitellä, en sitä rupea liian laajasti tekemään. Kerrotaan kuiten alku-, sydän- ja pohjanuotit. Alkunuoteissa appelsiininkukka sekä bergamontti. Mielestäni juuri bergamontti antaa upeaa syvyyttä hajuvesille. Sydännuoteissa on tuberoosia ja intian jasmiinia. Jasmiini tekee tuoksuista myös makeita ja kukkaisia. Pohjanuoteista löytyy vanilja, valkoinen myski sekä setripuu. Ainakin vaniljaa on myös Si-tuoksussa. Oikeastaan mitään muita yhdistäviä nuotteja en löytänyt tuoksuista nopealla tutkinnalla.


Mitä mieltä olette, oletteko te jo käyneet nuuhkaisemassa tätä tai kenties ostaneet tuoksun? Olen tosi tyytyväinen tähän alle 7 euron löytöön! Mulla on toki nyt viisi hajuvettä yhteensä, joten ainakin 1-2 tulisi saada taas käytettyä, ennenkuin ostan uuden. Uskonkin, että seuraavan kerran ostan itselleni The Bossin Love for Her tuoksun taas. Se on niin ihana, klassinen ja sopivan voimakas.

Ja vielä kaikille kiinnostuneille, eli tämähän oli saatavilla Normalista ja nyt jo myös lukuissta tavarataloista, sekä useista verkkokaupoista. Tokmanni myy tuotetta myös 30 ml kokoisessa pienemmässä pullossa jos ei 100 ml koossa mieli tätä ostaa. 

6 kommenttia:

 1. Prismassa on kans tätä :) Siitä Armanista en tykännyt mutta pikanuuhkaisulla tämä oli ok. Hyvä hinta-laatusuhde kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta-laatu kyllä kiva, olen nyt aikalailla joka päivä tätä laittanut. Kun ei suretakkaan käyttää, kun hajuvesi on 7 euron arvoinen! Joskus käy niin, että arvokkaita ja harvinaisia alkaa sitten säästelemään liikaakin.

   Poista
 2. Anonyymi7.9.23

  Moikka, se on Armanin My Way josta on dupe, pullo on hyvin samanhenkinen jne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep niin se taitaa just olla! Laivalla katselin sitä yhtä My Wayn pulloa :)

   Poista
 3. Mulla on joku La Riven tuoksu joskus ollut, muttei tätä. Jos tää on sille My Waylle dupe niin se ei oikein ollut mun mieleen, kun joskus sitä tuoksuttelin, mutt Armanilla on tosi hyviä tuoksuja kyllä! Multa löytyy se Sì Passione, joka on ihan älyttömän hyvä ja käytössä mulla tosi paljon talvisin, kun se on sellanen vähän syvempi :) Mutta siis onhan nää ihan mahtavia, kun löytyy noin edullisesti dupeja kalliimmille tuoksuille! Ei kaikilla ole kuitenkaan varaa tai haluja laittaa useita kymppejä tuoksuihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu varmaan siitä eikä tuosta Si-stä, vaikka niissäkin pullot oli mielestäni hieman samanhenkiset. Se Si oli tosi hyväntuoksuinen ja kiva juuri eritavalla. Tämä on ihanan makea ja semmonen mieluinen mulle. Tämän jälkeen voi sitten hankkia arvokkaammankin tuoksun, kunhan ensin käyttää parit hankitut alta pois :) Kaksi loppuun ja sitten yksi tilalle -meininkiä jatkossa näihinkin!

   Poista