Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

12 kesäkuuta 2023

Piipahtamassa Helsingin Lykossa

 

Kävin viikonloppuna Helsingissä ja ajattelin vierailla tässä uudessa Lykon liikkeessä joka tuli Helsingin Forumiin. Tässä myös muutama kuva uudesta paikasta, tulin itse sisään Forumista ja lähdin ulos kadun puolelle liikkeestä.

Forumiin aukesi ensimmäinen Lyko Suomeen toukokuun lopulla. Nyt liikkeessä oli melko paljon ihmisiä, mutta tilaa myös oli. Liikkeessä oli myös paljon miehiä eikä vain naisia asioimassa.
  
 
Hinnat, niistä sananen. Jokseenkin liikkeessä vaikutti olevan vain normaalihinnat voimassa. Ei ollut tarjouksia tai alennuksia, joita Lykon verkkokaupassa juuri on melko paljon. Tässä kuvassa esimerkiksi Tree Hutin massamyyntipaikka jossa tuote oli normaalihintaan 17,90€ mutta verkkokaupassa tuote on -25% tarjouksessa.
 

Kaupassa oli kyllä ihan raikas tunnelma, sävyt olivat vaaleita, juuri 12v sitten kaikki kaupat tuunasi itsensä sisältä mustiksi. Nyt muutos on taas valkoiseen päin. Räikeitä neonvaloja meni paljon sisällä kalusteissa ja LED-valoissa.

Lisäksi liikkeen kassat oli jotenkin oudosti sijoiteltu keskelle kauppaa, ja kuka vain asiakas pystyi kävelemään liikkeessä kassan takaa suoraan. En itse ostanut siis mitään, tulin vain tutustumaan kauppaan muiden asioiden ohella. Lisäksi kuulin, että kaupassa ei voinut maksaa ostoksia käteisellä. Se on sitä nykyaikaa.


Tuli vähän mieleen Sephora jossa kävin juuri Tukholmassa, siellä hiustenhoito ja body-tuotteet oli alueella jonka kalusteet oli aika samannäköisä kuin tässä. Mutta meikit oli mustissa ständeissä. Tässäkin meikkiständit on mustia mutta sivukalusteet ja alareunat on kirkkaita. Lisäksi kaupassa oli todella massiivinen iso laatoitettu käsienpesupiste, jossa ilmeisesti pääsisi kokeilemaan myös tuotteita. Se oli ihan kaunis, mutta siitä ei tullut napattua kuvaa. 

Lyko on myös lanseerannut nyt puhelinsovelluksen, ja sillä tilaamalla voi saada myös lisäalennusta. Tarkoitus on selkeästi lisäalella saada lisää käyttäjiä sovellukseen. Oletan, että sovellus on myös se millä asioidaan tai kerätään jäsenpisteitä myymälässä.

8 kommenttia:

 1. Harmi ettei tuolla ollut mitään aleja. Jossain kohtaa jos pääsisin Helsinkiin niin voisi tuollakin käydä piipahtamassa :) Kiva kun kirjoittelit postauksen tästä, on aina hauska lukea muiden kokemuksia ja ajatuksia tällaisista uusista (kosmetiikka)kaupoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan joitain tarjouksia kuvittelisi olevan, vai onko joku liity jäseneksi-avajaistarjous kaikille sitten saatavilla :) Mutta verkkokaupassa on selkeästi painopiste ja sitä kautta voi saada paremman hinnan tuotteista. Kyllä tuolla kannattaakin käydä, onhan se uutta ja hienoa täällä pienessä 5,5miljoonan ihmisen maassa.

   Poista
 2. Anonyymi12.6.23

  Mulle Lykon myymälä oli pettymys. Ei mitenkään edullista ja ei ihan must have brändejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itse kirjoittanut sitä tähän, mutta liike ei ollut kummoinen. Ja hinnat kyllä hivenen ihmetytti minua.

   Poista
 3. Anonyymi13.6.23

  Kävin suurin odotuksin, olin vieläpä etukäteen katsellut hyviä tarjouksia nettikaupasta. Myymälä oli kaikkinensa pettymys, lähdin katselukierroksen jälkeen pois, plääh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommenttisi tukee tätä hintapuolta jota mietin itse myymälässä. Lykon paremmat hinnat saatavilla netissä mutta ei kaupassa. Voi olla, että tulee netin puolelta ostettua jatkossakin.

   Poista
 4. Anonyymi13.6.23

  En oikein tiedä mikä funktio tällä on. Netissä on halvemmat hinnat, ja samoja merkkejä voi jo hypistellä ja shoppailla kicks, emotion jne. myymälöissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin samaa kun näin vaikka Ritualsin ison ständin liikkeessä, kun Ritualsilla on myös nykyään Forumissa oma liike. Olisi hyvä tuoda tänne niitä tuotteita tai brändejä paremmin esille joita suorilla Suomi-markkinan kilpailijoilla ei ole Kicks, Emotion, Sokos tai Stockmannin valikoimissa.

   Poista