Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

01 tammikuuta 2024

Joulukuussa 2023 loppuun käytetyt

tuote saatu


Hyvää uutta vuotta 2024! Vuoden ekaksi kirjoitukseksi tulikin nyt viime vuoden viimeisen kuukauden, joulukuun, loppuneet tuotteet. Tuotteita loppui ihan reilu määrä, 19 kappaletta, ja niistä kaksi oli ns deluxe kokoisia tuotteita. Tuotteita loppui hurjasti koko vuoden aikana ja niistä kerron lisää erikseen myöhemmässä kirjoituksessa. Tässä postauksessa siis lyhyet läpikäynnit kaikista loppuneista tuotteista.

The Body Shop Sleep Balmy Body Cream 200ml, mielestäni tämä ei ollut niin hyvää. Pidin toisesta Breathe-sarjan vartalovoiteesta, jonka sain aiemmin testiini. Tämä Sleep-sarjan vartalovoide oli paksumpaa kuin body butter. Levittäminen oli työlästä ja meni itselläni ehkä kokemuksen puolesta jo vaivalloiseksi. En osta uusiksi.

Rituals The Ritual of Ayurveda body scrub 125g, tämä toi viilentävän tunteen iholle kuorinnan jälkeen. On öljyinen ja samalla tuo kosteuttavan olon, on melko karheaa matskua. Ei nouse kuitenkaan suosikikseni.

Rituals M'gouna Whipped rhassoul body mask 200ml, kun ostin tämän, kuvittelin tämän olevan vartalovoide. Tämä olikin sen sijaan ihan oikeasti sellainen vartalolle hierottava "maski" ennen suihkua ja tämä oli karheaa, eli meni samalla kuorinnasta. Tuoksu oli tietysti kiva, ja tuote oli ihan ookoo tuntuista iholla. En kuitenkaan enää halua haksahtaa tähän samaan, ostin siis käytännössä super kalliin kuorinnan itselleni. 


*Escada Summer Fesrival EdT 30ml, todella ihana tuoksu! Mielestäni viime kesien Escadan tuoksut ovat olleet huonoja. Tämä on ollut erinomainen tuoksu ja odotan kovasti, että tuoksu vielä joskus tulisi uudelleen markkinoille. Oli mukava käyttää yksi tuoksu loppuun, sillä mulla on kuitenkin aika paljon kaikenlaisia ihania tuoksuja käytettävänä. 

Garnier Micellar Cleansing Water All-in-1 100ml, Sopiva kasvojenpesun aloitukseen tai viimeistelyyn tai ihan vain meikin pyyhkimiseen. Oli sopivan kokoinen matkoille pienen koon puolesta ostettuna. Ostinkin nyt toisen Garnier sarjan miselliveden itselleni.

Clinique Moisture Surge Intense 72h hydrator 50ml, ostin varmaan reilun vuosi tai kaksi sitten tämän itselleni sellaisesta Emotionin joulukalenteri-luukusta -50% hintaan. Vihdoin sain tuotteen tämän vuoden syksynä kunnolla käyttöön ja nyt loppuun asti. Tämä on kyllä ylellinen päivävoide ja pidin kovasti tuotteesta laadullisesti.

IDUN Minerals Mineral Intense Moisture Serum 30ml, voitin joskus arvonnasta sarjan IDUN mineralsin tuotteita. Tämä taisi olla niistä melkein viimeisin. Harmi, pidän sarjasta tosi paljon kokemani perusteella. Ostaisin mieluusti tätä tai sarjan päivävoidetta käyttööni uudelleenkin.

Lumene Mascara 8ml, tässä ripsivärissä lukee, että tämä on "build up" tuote. Ei kuitenkaan lunasta tuota myyntipuhetta. En ostaisi tätä uudelleen.


Dermosil Softening Foot Bath 200ml, olen koittanut välillä huolehtia myös jakoistani, alkavathan nekin ikääntymään. Tämä oli ihan kiva tuote, sarjasta jäljellä minulla vielä jalkakuorinta. 

Four Reasons Moisture Shampoo 500ml, perus shampoo. En sanoisi super putsaavaksi tai kosteuttavaksi, on toki ihanan tuoksuinen ja on hieman parempi brändi kuin jotkut market tuotteet. Välillä piti pestä todella huonossa kunnossa olleet likaiset hiukset tuplasti tällä. 

Four Reasons Toning Treatment Cool Sand 200ml, pohjaväri tällä taitaa olla joku punaiseen taittava, sillä hiuksiini on tullut nyt tämän käytön myötä pinkin liloja raitoja. Ajattelin, jos malttaisin kasvattaa omaa hiusta, että voisin tummemmalla sävyllä sävyttää hiuksiani kauniimmaksi. Katsotaan maltanko kasvattaa hiuksiani vai en. 


Compagnie De Provence Had Cream White Tea 300ml, sainkohan tämän syntymäpäivälahjaksi joskus yli pari vuotta sitten. On ollut vessan käsirasvana ja on aika maltillisesti kulunut. Pakkauskoko on toki järkyttävän iso. Säästän purkin, sillä se on kaunista posliinia ja voin täyttää purnukan vaikka sitten jollain käsivoiteella. Tähänkin varmaan löytyy Stokkalta täyttöpussi.

Rituals The Ritual of Mehr Happy Hands Wash 300ml, ihanan sitruunaisen satsuman tuoksuinen käsisaippua. Kukaan ei kuitenkaan tarvitse 12-15 euron arvoista käsisaippuaa. Toki välillä sitä kuvittelee haluavansa jotain vastaavaa ja tulee ostettua hieman kalliimpia tuotteita käyttöön, vaikka edullisempikin kävisi. 

ziaja marshmallow hand cream 50ml, aivan ihanan makea käsivoide. Pidin tätä aluksi töissä, mutta sain kuulla, että tuoksu tuli käytävälle asti huoneestani kun olin tätä levittänyt. Joten otinkin tämän kotiin ja hyvin se kului loppuun. Töihin vein toisen vähemmän tuoksuvan käsivoiteen.

Kocostar Waffle Mask Honey, ihanan paksu kasvomaski. Ostin super hyvästä tarjouksesta. Pitäisi säästää joku tuleva pipetti-pullo, jotta voisin aina kaataa ja puristaa sinne kasvomaskien ylimääräiset seerumit talteen.

Esfolio Watermelon & Witch Hazel Essence Mask Sheet, myös ihan suosikkeja. Ihanan edullinen ja hyvä merkki. 

Soft Sensitive Misellinpuhdistusliina 25kpl, nämä lojui mun meikkipisteellä, mutta käyttö oli melko hidasta. Nyt ne loppuivat, ei mitään hyvää sanottavaa erityisesti. Ostan ennemmin Lumenen puhdistusliinoja tai jonkun muun oikean merkin. Näissä ei kannata säästää halvimpaan. 

DUO Quick-Set ripsiliima, olen aika varma että tämä on saattanut pakastua, sillä liima ei vain enää toiminut ja kökkööntyi. Toki noin jo vuoden ollut käytössäkin, niin onhan näillä myös aikansa vanhentua. 

Essence Caring Nail Oil 8ml, kului, mutta ei ollut ehkä niin paksua vaan hieman lirua. Ostinkin tässä juuri hieman laadukkaamman Essien kynsiöljyn. Toivottavasti saisin siitä jotain apua liuskottumiseen.


10 kommenttia:

  1. Mä oon koittanut löytää tuota Ziajan sarjaa, mutta turhaan. Taisikin olla ihan hyvä, sillä tuoksu kuulostaa liian voimakkaalta mulle. Ihana kuulla, että sä päädyit käyttämään sitä vain kotona ja otit työkaverit huomioon sillä mä kärsin aikoinaan voimakkaista migreeneistä jotka laukesivat usein tuoksuista ja oli haastavaa saada kanssaihmiset ymmärtämään sitä töissä.

    Ritualsilla on kaikkea ihanaa, mulla on Sakura-sarjan käsisaippuaa ja tai tiskiainetta nykyään aina keittiössä ja vaikka neonkin kalliita niin myös todella riittoisia. Viimeksi Ritualsilla asioidessa sain muuten synttärilahjaksi uuden käsisaippuan, kantsii siis liittyä kanta-asiakkaaksi koska saa kivoja ylläreitä! Hyvää Uutta Vuotta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onkohan tuo Marshmallow ollut ässällä myynnissä joskus viime vuoden ystävänpäivän aikaan, mutta googlen kautta toki löytää vielä jotain osumia myös. Tuo oli tosiaan melko makea, toki naispuolisista työkavereista joku sitä käytännössä kehui. Vein sen kotiin, ettei just sitten ärsytä ketään. Joo, mie myös Ritualsilla kantiksena ja saanu hirveästi kaikkia etuja sitten toki niiden kautta kun tekee tilauksia.. :) Voi olla, että tulee tehtyä uusi tilaus myös heidän suuntaan lähiaikoina.

      Poista
    2. Prismassa oli tosiaan Ziajan Marshmallow setti käsivoiteella ja kroppakuorinnalla viime vuonna myynnissä.
      Löysin ja ostin muistaakseni joskus loppukesästä setin 5e poistohintaan.
      Kuorintaa en ole vielä käyttänyt. Käsivoide oli ok, mutta mulle ei tarpeeksi kosteuttava.

      Poista
    3. Joo, muistelen että ostin sellaisen ehkä äidille äitienpäivänä 10 eurolla ja itselleni myöhemmin vitosella :) Kuorinta oli miedompi kuin se ziajan cupuacun kuorinta, toivottavasti pidät siitä!

      Poista
  2. En ole noista värinaamioista kokeillut tuota Cool Sand sävyä, se varmasti voi olla vähän punertavaan ( hiekkaan? ) taittava. Essien kynsiöljy on kyllä superpaljon parempaa kuin tuo essence :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On semmonen kylmän harmaan liilaa kamaa. Taittaa varmaan punaiseen jostain pohjaväristä kun käyttää monia erilaisia aineita sekaisin, ei voi oikein tietää, mistä johtuu. Olen myös epäillyt sitä metal DX hiusnaamiota kun käyttää ristiin, niin se taitaa tehdä hiuksesta punapigmenttisen kun on maskia käyttänyt aiemmin.

      Poista
  3. Escadan Summer Festival on kyllä hyvä<3 Nyt pitäisi päästä tuoksuttelemaan noi pari uutta tuoksua! Tosin oon vakaasti päättänyt, etten uusia hajuvesiä tarvitse, mutta voipi olla että jompikumpi pitää silti hankkia.. :D Ziajan käsivoide kuulostaa superhyvältä! Mutta joo se on tylsää, jos tuoksu on niin voimakas, että sen selkeesti haistaa ympäristössäkin. Mä lakkasin aikoinaan just samasta syystä käyttämästä The Body Shopin käsivoiteita ennen töihin menoa, kun nekin on aika voimakkaan tuoksuisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Escadalta on tullut niitä sydämen muotoisissa pulloissa olevia tuoksuja myös viimeaikoina säännöllisesti, niistä uusinta en ole myöskään vielä ehtinyt käydä haistelemassa. Mielestäni TBS:n perustuoksujen käsivoiteet ei ole niin tuoksuvia, oliko se Argan todella voimakas tuoksultaan jos oikein muistan. Nyt tuon Cherries-sarjan käsirasva on varmaan kyllä aika voimakas tuoksultaan :)

      Poista
  4. Tuo Cliniquen kasvovoide kuulostaisi ihanalta talvivoiteeksi. Mä en oo tainnut koskaan kokeilla IDUN Mineralsia, kiva oli lukea sun kokemuksia merkistä. En ole koskaan ollut Lumenen ripsareiden ystävä. Mutta siitä on niin monta vuotta jo kun viimeksi olen niitä käyttänyt, pitäisi ihan uudestaan kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä yllätyin positiivsesti IDUN Mineralsista ja olisin aivan valmis ostamaan sarjan tuotteita uudelleenkin. En itse kyllä aio enää Lumenen ripsivärejä ostaa, muilta merkeiltä löytyy niin laadukkaita tuotteita sen sijaan käytettäväksi.

      Poista