Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

19 syyskuuta 2022

Yves Rocher Joulukalenteri 2022

Olen niin paljon pidätellyt hankintoja ja olen mennyt lähes täysin näytteiden ja yhteistöiden voimalla viimeajat, että nyt piti kyllä päästä ostamaan mieluinen juttu itselleen. Ja sehän oli Yves Rocherin joulukalenteri vuosimallia 2022. Mulla on sarjan kalenteri ollut viimeksi vuonna 2020. Nyt mä päätin, että mun pitää saada tämä kalenteri! Ja ompa ihana, kaunis ja talvinen. Ei ehkä jouluinen, mutta on kyllä näyttävä.

Kalenteri sisältää 24 luukkua kasvipohjaista kosmetiikkaa. Luukkujen takaa löytyy meikkejä, tuoksuja, ihonhoitotuotteita ja hiustenhoitotuotteita. Kalenterista löytyy asiakkaiden suosikkeja ja Limited Edition tuotteita! Yves Rocherin 2020 kalenterissa parasta oli, että siitä lyötyi joulukausi-tuotteiden esim. saippuoita eri tuoksuissa! Sika kiva juttu oikeasti. Mielestäni kalenteri oli myös viimeksi todella kaunis ja informatiivinen kuten myös tämä uusi kalenteri. Jokaisessa luukussa lukee ranskaksi ja englanniksi mitä luukusta löytyy. Tämä on myös fyysisesti maltillisen pieni, noin 30x25x10 suljettuna, joten se mahtuu helposti pöydälle tai kaappiin odottamaan joulukuuta.

Yves Rocher joulukalenteri, 54,90 €

Kalenterin ilmoitettu arvo 144,60 €. Postitus oli ilmainen yli 25 € tilauksille. Sain valita itselleni kaksi kaupanpäällistä, josta löytyi mini-setti kosmetiikkaa ja yksi isompi perusvoide. Jos olet aiemmin hankkinut vaikka edullisen Nivean kalenterin, tämä on vastaavassa hintaluokassa ja sisältö on helppokäyttöistä kosmetiikkaa. Jos haluat siis tilata tämän kalenterin, yllä on mainoslinkki tuotteeseen. Tilasin itse tuotteen 30 vrk laskulla, sillä on kiva vain ensiksi saada paketti kotiin kuin maksaa etukäteen, maksoin tämän sitten heti samana päivänä kun tuote tuli kotiutettua.


Nämä luukut on söpöt! Jokainen tuote pakattu pieneen kauniiseen pahvilaatikkoon, jonka voi vetää ulos. Toki pahvilaatikot ei välttämättä pysy niin kauniisti sijoillaan loppuun asti, mutta näihin voi vaikka kätkeä tai voi paketoida näihin esimerkiksi joululahjoja.

Mun mielestä Yves Rocherin joulukalenteri vuonna 2020 oli niin hyvä, että päätin siis siksi tilata saman uudestaan! Tässä alla linkit vuoden 2020 kalenterin esittelyyn ja kaikkien luukkujen avajaisiin. Tästä voi saada siis varmasti käsitystä, mitä kaikkea tuo uusi kalenteri voisi sisällään pitää. Nuo alla olevat linkit siis oman blogini aiempia kirjoituksia!

10 kommenttia:

 1. Tämän vuoden YR kalenteri vaikuttaa kyllä tosi hyvältä. Katsoin Maria Glow:n ja Mimosan unboxing-videot ja tekisipä kovasti mieli hankkia tämä itsellekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei ihana kuulla! En ole ollenkaan tietoinen vielä itse kalenterin sisällöstä ja aionkin avata luukkuja sitten blogissa joulukuussa :)

   Poista
 2. Mä katsoin kanssa ne unboxaukset ja sisältö on kyllä hyvä, voisin harkita itsellekin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, jään innolla odottamaan joulukuuta!

   Poista
 3. Kalenterin ulkoasu on ainakin todella hieno! Toivotaan, että sisältökin säväyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalenteri on todella kaunis, niin oli tuo 2020 kalenteri myös :)

   Poista
 4. Tämä kalenteri on kyllä upean näköinen! Mieluusti säilyttelisi esillä<3 Itselläni vielä pohdinnassa hankinko jotain kalenteria vai en. Mulla ollut aiemmin Lookfantasticin ja The Body Shopin kalenterit, mutta siitä jo muutama vuosi aikaa. Pidän kyllä siitä ajatuksesta, että kotona olisi joku kalenteri ilahduttamassa joulukuun aamuja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kyllä on mielestäni upea, jää ehdottomasti kaapin päälle näkyville! Mua hieman pelottaa, että sattuisin ostamaan vielä toisen kalenterin, mikä on ihan mahdollista. Toisaalta en ole tilannut vaikka kauneusbokseja, joten mielestäni toinen kalenteri on ihan ok :)

   Poista
 5. Tää kalenteri vaikutti hurjan hyvältä! Ehdottomasti mun silmään toistaiseksi paras kalenteri näistä vähän edullisimmista kalentereista<3 Ja toi ulkoasukin on todella kaunis, tota kelpaa säilyttää esillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näistä edullisemmista, alle 60 euron luokan kalentereista tämä kyllä on varmasti yksi parhaista. Innolla odotan joulua <3

   Poista