Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

04 joulukuuta 2020

Yves Rocher kalenterin luukut 1-8


Joulun aika ja odotus on siis virallisesti alkanut ja päästään vihdoinkin avaamaan joulukalenterin luukkuja! Ostin itselleni Yves Rocherin joulukalenterin, josta pääsin jo avaamaan ensimmäisiä luukkuja. Ajattelin, että avaan aina muutaman luukun etukäteen ja julkaisen näitä päivityksiä suunnilleen puolivälissä luukkujen availua! 

Halusin ostaa tämän testiin, että saisin uusia kokemuksia tämän ranskalaisen kauneusmerkin osalta. Aiemmin olen käyttänyt esimerkiksi concealeria ja huulikiiltoa YR:ltä ja nyt halusin tutustua myös muihin tuotteisiin. Tässä on sopivasti testikokoisia tuotteita minun makuuni ja näistä varmasti monen tuotteen saa käyttöön ajan kanssa.

1 Luukku: Glow Granita Scrub with Organic Anthemis, heleyttävä kamomillan tuoksuinen kasvokuorinta. Tykkään mekaanisista kuorinnoista ja kerran tai kaksi tulee näille käyttöä suihkussa. Odotan tämän kokeilua!

2 Luukku: Winter Apples Shower Gel, kausituoksuinen saippua jossa omenan ja kanelin tuoksut. Mausteisempi jouluinen suihkugeeli tulee heti varmasti testiin myöskin.

3 Luukku: The Micellar Water, aiempi kasvovesi loppui juuri joten tälle on käyttöä. Tulee varmasti omaa käyttöön.

4 Luukku: Ultra-Fresh Cleansing Gel, kasvojenputsari. Ilmeisesti tämä geelimäinen putsari sopii myös meikin pesuun. Geelimäiset putsarit ei ole omia lemppareita sillä ihoni on kuiva, joten en vielä tiedä tuleeko tälle käyttöä.

5 Luukku: Shine - Rinsing Vinegar, huuhteluetikka hiuksille. Mulla ei ole koskaan ollut huuhteluetikkaa, joten tämän kokeilua odotankin pienellä jännityksellä. Tuote tuoksuu vadelmalta ja sen luvataan antavan kiiltoa. Huuhteluetikan tulisi poistaa kalkin jäämät ja muut hiuksissa olevat epäpuhtaudet.

6 Luukku: Kohl Eye Pencil, musta kajaali. Nämä ei ole mun mieleen joten menee eteenpäin.


7 Luukku: Bath and Shower Gel - Magnolia White Tea, suihkugeeli mangolian ja valkoisen teen tuoksulla. Vaikuttaa neutraalilta ja hennolta tuoksulta.

8 Luukku: Plein Soleil Eau de Parfum, voimakkaan ja mausteisen tuoksuinen parfyymi. Not for me.


Tässä vielä ryhmäkuva ensimmäisistä tuotteista. Mielestäni näistä vain kolme oli vähemmän mieluisia, joten tämä joulukalenteri ainakin starttasi kivasti.

5 kommenttia:

 1. Tosi kivoja tuotteita! Mua vähän harmittaa, että en ehtinyt tätä kalenteria itselleni hankkimaan. Jahkailin taas liian kauan ja sitten se olikin jo myyty loppuun :D Näistä erityisesti tuo hiusten huuhteluetikka kuulostaa hyvin mielenkiintoiselta tuotteelta! Itsekään en ole sellaista koskaan testannut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, itsellä onneksi tuli tämä tilattua kun halusin ostaa edullisemman ja syksyn alussa oli joku 10 euron etukoodi joka kävi myös joulukalenteriin, niin tämä maksoi minulle vain 40 euron verran. Ja juuri sopiva tapa tutustua YR:n tuotteisiin kun ei ole niitä liikkeitä enää missään Suomessa että pääsisi katselemaan ja testailemaan :)

   Poista
 2. Toi omenan ja kanelin tuoksuinen suihkugeeli kuulostaa niin ihanalta! Just sellaselta joulutuoksulta, mikä taatusti tuo sen joulufiiliksen mukanaan, jos sitä ei valmiiksi jo ole<3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Pitää kyllä alkaa käyttämään näitä jo pyhien aikaan kun niistä on suurin ilo 😍👌

   Poista