Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

21 joulukuuta 2020

Yves Rocher kalenterin luukut 17-24

Jatketaan taas siitä mihin jäätiin, viimeiset luukut kalenterista alla!
 

17 Luukku: Argan Rose Hammam Hand Cream, saman käsirasvan sainkin jo joulukalenterin kylkiäispussissa. Vähintään toinen näistä menee siis eteenpäin.

18 Luukku: Mascara Sexy Pulp Volume Extrême - 01. Noir, ripsiväri. Vaikka juuri nyt ripsivärejä ei paljon ole varastossa laitan varmaan tämän eteenpäin. Jostain syystä katsottuani tarkemmin tästä esimerkiksi applikaattoria en halua tämmöistä jättiripsaria. Silti mielestäni tosi hyvä, että löytyi meikkituotteita myös tästä kalenterista!

19 Luukku: Mini Corrective Green Cream for Sensitive Skin, ei suomivalikoimissa, eli ei löydy suomenkielisiä kuvauksia ollenkaan. Toimii ilmeisesti vihreänä peiteaineena, on todennäköisesti meikkituote tai BB-voide. Testaan varmaan tätä itse, sillä nyt ei ole ollut vihreää concealeria tai muuta hetkeen käytössä.

20 Luukku: Cuir de Nuit Eau de Parfum, voimakkaan tuoksuinen ei ehkä niin mausteinen tuoksu kuin aiempi. menee eteenpäin jollekin toiselle.

21 Luukku: Moisturizing Lotion, kehonhoitorasva. Koska tässä ei taida olla mitään ihmeellistä laitan sen eteenpäin ellei tule käyttöä.

22 Luukku: Universal Botanical Balm, hoitoaine! Tätä ei kyllä nimestä huomaisi ollenkaan.Myös tämän tulisi olla CG approved joten tuote tulee testiin. Koitan nyt käyttää tosiaan pidennyksienkin vuoksi hieman vähemmän käsiteltyjä hiusaineita jotta teipit pysyisi paremmin päästä eikä pidennyksien laatu menisi huonoksi.

23 Luukku: Nail Polish Go Green – 15 Cerise noirel, ei käyttöä kynsilakoille. Ei jatkoon, mutta hyvä lisä ja monipuolistaa tätä muuten ihonhoitopainotteista kalenteria!

24 Luukku: Grand Rouge - 156 Mat, huulipuna. Nyt on niin monta punaa ja kiiltoa avattu etten millään voi tätä avata käyttöön. Varmasti menee eteenpäin ja toivottavasti ilahduttaa.


Ja viimeinen yhteiskuva lopuista tuotteista luukuissa 17-24, mielestäni tässä oli hyvä sisältö ja tuotteet kaikki tuota ihonhoitorasvaa ja tuoksua lukuunottamatta olisi oikein mieluiset ja antaa kyllä laajan valikoiman YR:n tuotteita ostajalleen. Loistava tapa tutustua kohtuulliseen hintaan heidän tuotteisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti