16 syyskuuta 2022

Tuotearvio: Bernard Cassiere Mango-Cupuacu

 
Esittelyssä blogissa Bernard Cassieren sarjan Mango-Cupuacu tuotteet. Ajattelinkin jo voitettuani tuotteet arvonnasta, että näistäkin saadaan varmasti jutun juurta blogiin pienellä esittelyllä. Olen siis ottanut jo tuotteet käyttöön elokuun lopussa ja otin kuvat heti, kun tuotteet tulivat. Oli myös selvää, että otan tuotteet omaan käyttöön enkä säästä näitä kenenkään joululahjoihin!

Sarja on saanut inspiraationsa Etelä-Amerikasta. Cupuacu on kaakaoon liittyvä trooppinen sademetsän puu ja sen voi tavata Amazonilla, ja sitä viljellään Braziliassa. Mangoa viljellään myös Braziliassa, vaikka sen suurin tuotanto on Aasiassa. Tuotesarjan aktiiviaineina on kosteuttava ja korjaava villimangovoi sekä cupuacuvoi, missä on iholle hyödyllisiä rasva-aineita sekä vitamiineja. Tuotteet ravitsevat ihoa tehden siitä pehmeän ja hyvinvoivan.Mango-Cupuacu body peeling - Vartalokuorinta 180ml

Sokerikiteinen kuorintavoide, joka sisältää myös karitepuun pähkinäjauhetta. Sokerinen kuorintavoide voi olla joskus aika voimakas, mutta tämä on mielestäni aika voidemainen. Koitin tätä ensin suihkussa mutta sitten luin, että tämä pitäisi kuoria ilmeisesti kuivalle iholle. Eli ilmeisesti suihkun alussa, joten testasin ja hieroin tätä kuivalle iholleni. Kuorinta selkeästi onnistui paremmin, kun iho oli kuivaa, sillä voidemainen kuorinta ei lähtenyt silloin emulgoitumaan. Kun olin hieronut kehoni läpi starttasin suihkun ja vaalean haalea vesi putsasi kivasti kuorinnan pois. Ehkä erilainen kuin muut kuorinnat, mutta mielestäni hyvä. Suihkun jälkeen iho tuntui valmiiksi kosteutetulta, ja uskon tunteen tulleen tästä kuorinnasta. Kuorinta vaati melko paljon ainetta, joten sen osalta tämä vaikuttaa loppuvan nopeasti.​Mango-Cupuacu body milk - Kosteuttava vartalovoide 125ml

Vartalovoide, joka kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Tuoksuu meidosti mangolle ja imeytyy melko nopeasti. Mielestäni voide oli ohutta, se on keltaista ja imeytyi minun ihooni hyvin. Pakkauskoko on harmittavan pieni, 125ml pullo ehtii nopeasti loppua käytössä. Sopii siis jollekin matkalle mukaan helposti pienen koon puolesta, kyllä tuollakin 5-7 kertaa rasvaa nahkansa. Vähän värjäsi minun käsiäni levittämisvaiheen jälkeen keltaiseksi, joten aina levityksen jälkeen pesin käteni, etten luule sairastavani maksasairautta.


Mango-Cupuacu body oil - Ravitseva vartaloöljy 100ml

Tutustuin tähän tuotteeseen näistä ensimmäisenä, kun halusin kosteutusta iholleni! Olen kokeillut vain yhtä vartaloöljyä aiemmin ja tähän oli mukava tutustua. Tässä on järkevä pumppu, jolla tuotetta saa siististi ulos pakkauksesta, mutta kylki kyllä silti öljyyntyy. Putsasin kyllä silti pakkauksen lopuksi paperilla, ettei purkki olisi liian öljyinen - ja nyt tuo pullo on oikeasti öljynkiltoinen ja takaa löytyvä suomenkielinen selosteteksti on muuttunut harmaaksi öljystä. Vartaloöljy on ihanan tuoksuinen ja oikein nopeasti imeytyvää, eikä jätä yhtään tahmaista oloa. Laitoin hieman ennen yöunia tätä ja pidän! Sisältää mangovoita, cupuacuvoita, manteliöljyä ja porkkanauutetta. Pakkauskoko on sopiva vartaloöljylle, jota ei kulu niin paljon kerralla kuin vaikkapa voidetta. 

Mango-Cupuacu sarjan lemppari tuote minulle oli Body Oil, joka oli ihanan tuoksuinen ja upean tuntuinen iholla. Voide ja kuorinta tulevat varmasti molemmat käytettyä myös, mutta mun on pakko todeta, että tässä sarjassa ei tuoksu cupuacu kuten toivoin ja odotin. Ziajan Cupuacu sarja on edelleen mun lemppari, samoin esim. Treaclemoonin Brazilian -saippua myös tuoksuu myös upealta mun nenääni. Koska sarja on vaikeasti saatavilla Suomessa, eli ei mistään vähittäiskaupan tai kauneudenkaupan liikkeestä, tulen sitä tuskin hankkimaan itse. Vain kauneushoitolat myy tuotteita eikä näiden tuotteiden arvoa löytynyt mistään valmistajan sivuiltakaan.

4 kommenttia:

 1. Mä ehdin jo innostua näistä, kunnes luin ettei näissä tuoksu se cupuacu niin hyvin, harmi! Ziajan Cupuacu-sarja on niin hyvä, rakastan sitä tuoksua niissä tuotteissa<3 Kivanoloisia tuotteita joka tapauksessa, toi kuorinta herätti eniten oman kiinnostuksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli myös kovemmat odotukset siihen, että cupuacu olisi selvästi tuoksunut tuotteissa enemmän! Ziajan sarja on hyvä, vaikka se päivittävä voide ei niin paljon ruskettanut kuin toivoin, se tuoksuu todella herkulliselle ja on myös oikein oivasti imeytyvää.

   Tuo kuorinta on kyllä musta kiva, koska joutuu normisti suihkussa kesken pesun aina pysäyttämään veden jos haluaa kunnolla kuoria jollain toisella aineella kesken (ja tulee kylmä) tai sitten voi yrittää juoksevan veden alla kuoria. Kun menee suihkuun tällä voi ensin kuoria koko kropan ennen suihkun aloitusta - oikeastaan kätevää ':D

   Poista
 2. Vaikuttaa hyviltä vartalotuotteilta, voisin tykätä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota kuorintaa+vartalovoidetta käytin juuri eilen illalla ja kyllä nämä on ihania :)

   Poista