Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

13 joulukuuta 2020

Yves Rocher kalenterin luukut 9-16

Ja nyt vuorossa taas muutaman Yves Rocherin joulukalenterin luukun availua blogin puolella!

9 Luukku: 48H Non-Stop Moisturizing Gel Cream - Normal to combination skin, pitkään kosteuttava geelivoide. Tätä ei ole ollenkaan suomen YR verkkosivuilla joten tuotteen tiedot käytännössä mahdotonta löytää. Tuossa joulukalenterissa olikin siis tekstit ranskaksi ja englanniksi joten on mahdollista, että on enemmänkin tuotteita jotka ovat vaikka vain siellä markkinoilla.

10 Luukku: Nail Polish Go Green – 10 Rose Hortensia, kiiltoa antava geelilakka. Koska käytän oikeita geelilakkauksia niin en tee kynsilakalla nyt mitään.

11 Luukku: Rich Body Scrub, pienikokoinen kehonkuorintatuote. Jossain tilanteiessa testerit ei toimi ja tämmöinen 30 ml kokoinen kehonkuorinta on vähän surkea kun lähes koko tuote menee jos aikoo koko kehon kuoria. Tälle ei tule käyttöä.

12 Luukku: Purifying Gel Mask, puhdistava piparmintun tuoksuinen kasvonaamio. Levitä ohut kerros T-alueelle ja anna vaikuttaa 10 minuuttia, poista ylimääräinen tuote. Nyt löytyy todella monta purkki-mallista kasvonaamiota ja niiden käytössä olen niin huono, etten ehkä tätä avaa ollenkaan. Tuote kyllä vaikuttaa kivalta ja taitaa olla osa joulusarjaa.

13 Luukku: Nourishing - Cream Shampoo, matkakokoinen shampoo ja taitaa olla semmoinen ikoninen tuote heillä. Tämä tuote on CG approved joten tätä varmaan tulen kokeilemaan pidennyksilleni joiden käyttöön suositellaan tuotteita joissa ei olisi sulfaatteja ja parabeeneja.

14 Luukku: Midnight Berries Shower Gel, vadelman ja piparmintun tuoksuinen joulusarjan suihkugeeli. Toivottavasti tämä myös testiin!

15 Luukku: Midnight Berries Lip Balm, joulusarjan huulivoide. Olen huono käyttämään pelkkiä värittömiä huulirasvoja joten tätä en varmaan aio avata käyttöön vaan menee eteenpäin.

16  Luukku: Douche Surgras Comforting Shower Balm, tämä tuote ilmeisesti joku saippua tai suihkurasva. Tuote on nyt taas jotain ranskan mallia eikä tästä löytynyt suomenkielellä edes YR:n omilta sivuilta tietoa. Tämä aiheuttaa vähän taas hämmennystä saatuihin tuotteisiin.


Ja tässä yhteiskuvaa vielä luukkujen 9-16 tuotteista. Näissä tuotteissa mieluisiksi tuotteiksi, eli takuuvarmasti omaan käyttööni, jää vain kaksi tuotetta. Muiden osalta pitää katsoa tuleeko niitä avattua vai annanko ne eteenpäin, sillä ne eivät sopinut omaan käyttöön tai ne eivät säväyttäneet.

2 kommenttia:

 1. Tuo suihkuvoide on oma suosikkini :) Eli luukku 16.
  Jättää ihon kosteutetuksi ja nimensä mukaisesti on balmimaista, tulee kiinteänä pötkönä ulos tuubista. Levittäminen on hieman hankalaa, mutta jos ensin hieroo kosteiden käsien välissä, niin levittyy ihollekin paremmin, huuhtoutuessaaan iho ei tunnu kireältä, vaan sopivan kosteutetulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, kiitos vinkistä! Joskus on ollut nivean in shower body lotion ja se oli mielestäni ihan ok, mutta ehkä kesän juttu ettei tarvitse rasvata just ennen hikisiä öitä :)

   Poista