30 joulukuuta 2023

Joulukuun kosmetiikkaostokset

Olin jo päättänyt etukäteen, että hankin kaikki joulukausi-sarjat itselleni joita haluan. Mulla on tuotteiden määrä kaapissa aika rutkasti vähentynyt kuluvan vuoden aikana, joten sallin kyllä pienen ostamisen itselleni. Pistin myös Emotionin ja Kicksin omien luukku-joulukalenterien tarjouksia ylös, jotta osaisin hankkia ne parhaat tarjoukset itselleni. Lopulta ostin yhden Emotionin luukun ja en yhtään Kicksiä. 


Sain käytettyä kaikki seerumit, joita mun varastossa oli. Suuntasin siis ostamaan Mossa Glow Cocktail Seerumin, joka on oikein ihanan sitruksisen tuoksuinen ja sen tulisi auttaa ihon sävyjen epätasaisuuksiin ja värivirheisiin myös ilmeisesti. Olen tykännyt tästä, seerumi on ohutta vaaleaa voidetta joka sulautuu kasvoihin hyvin. 

Mulla ei ole ollut nyt erillistä oikeaa omaa yövoidetta, joten päädyin samalla ostamaan Mossa Juneberry Vlift Night Creamin, joka on mielestäni kyllä ihan päivävoiteen paksuista, mutta on ristitty yövoiteeksi. Tämä Vlift yövoide tulisi olla sellaista ihoa kiinteyttävää. Oli mitä oli, niin halusin yövoiteen. Ensikerran aion hankkia Propolis Maskin Cosrxsltä. Tämä ei muuten tuoksu mitenkään erittäin miellyttävältä, mutta ei ole toisaalta pahankaan hajuinen.Joulukuun 10. päivään mennessä hankittua yllä olevat tuotteet. Kasvovedet vain alkoivat olla vähissä, niin tuli Prismasta ostettua Garnier C-Vitamiini Misellivesi ja samana päivänä oli Emotionissa tarjouksesssa Maybelline Sky High-ripsivärit, joten ostin varastoon tuollaisen vedenkestävänä. 

Ostin myös The Body Shopilta viikonloppu-alesta tuota ihanaa Cherries & Cheer-sarjaa ja ostin sarjasta Body Butterin, Shower Gelin ja Hand Balmin. Mulla olikin jo sarjan suihkugeeli parhaillaan käytössä, koska tykkäsin sarjasta niin kovasti, halusin hankkia tuota vielä varmuuden vuoksi toisen pullon.

 

Lisäksi tuli hankittua Kicksistä Kylie Jennerin Kylie by Kylie Jenner-meikkisarjan tuotteita. Ostin mm. Lip Kitin, Bronzerin ja Highliterin. Tykkäsin tuotteista tosi paljon, rakastan näitä kauniita vaaleanpunaisia pakkauksia ja pidän myös niistä laadullisesti. 


Lue kirjoitus tuotteista: Shoppailemassa Kylie Jennerin meikkejä
Sitten sellaisiin arkisiin perustankkauksiin. Ostin Cittarista itselleni ihan tavallista Johnson's Baby Oilia sekä Pirkka Kynsilakanpoistoainetta, kun se X-tran uusi versio osoittautui sudeksi. Baby Oil on jäänyt johonkin kaappiin piiloon eikä näemmä päässyt kuviin.

Prismasta ostin Garnierin Moisture Bomb Mask 5 kpl monipakkauksen, siitä sen verran, että hintaa oli vain 5 euroa. Tässä yhdessä pussissa on 5 kpltta ja pussi on uudelleen suljettava. Todella kätevä ottaa sieltä uusi rulla ja hinnaltaan aivan ihanan edullinen. Voi nousta uudeksi suosikikseni.

Lisäksi ostin Normalista tuollaisen ei-minkään-merkkisen jalkakylpyliotuksen. Katsotaan, onko se ihan humpuukkia. 


Hyvää Uutta Vuotta kaikki lukijat ja mukana olijat!
Toivottavasti pysytte mukana myös ensivuoden puolella blogin menossa.

4 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia ja kaappien täydennystä :) Hyvää uutta vuotta, tottakai pysytään menossa mukana. Mukava kun jaksat päivittää blogia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä tässä oli nyt kivoja juttuja taas :) Kiva jos täällä myös on edelleen ihmisiä seuraamassa blogia. Kyllähän se motivoi, ettei esiinny tyhjälle katsomolle niinsanotusti :)

   Poista
 2. Aika kiva tuo Garnierin naamioiden monipakkaus. Voisi itsekin joskus hankkia. Muutenkin kivoja ostoksia! Hyvää uutta vuotta sullekin. Aion ehdottomasti lukea blogiasi jatkossakin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on oikeasti aika hyvä löytö, kun kaikissa on kuitenkin ihan hyvä määrä seerumia ja hinta perustunee juuri siihen että on vain yksi pakkaus, mistä löytyy useampi maski :) Mukava kuulla, että pystyt myös mukana - hyvää uutta vuotta!

   Poista