16 joulukuuta 2023

Shoppailemassa Kylie Jennerin meikkejä

* merkitty mainoslinkki


Huomasin Kicksillä näin kolmantena adventtina tarjouksen, että kaikki meikit olivat tulleet -25% hinnanalennukseen tiettyine rajauksineen. Harkitsin kovasti *Too Facedin ostamista, sillä brändi oli tullut juuri Kicksille myyntiin. Jotenkin en kuitenkaan ole niin palavasti nyt hankkimassa mitään luomiväriä tai meikkivoidetta, niin päätinkin itseni yllätykseksi hankkia Kylie Jennerin meikkituotteita. 


Olen lukenut paljon hyvää Kylien huulituotteista ja käsitykseni mukaan hän onkin brändinsä perustanut aluksi nimenomaan huulituotteita myyvänä merkkinä. Halusin testata tällaista Matte Lip Kittiä, jossa tulee huultenrajauskynä ja huulipuna samassa. 

Katselin, että tämä väri 300 Koko K -oli aika kiva, sellainen jota mulla ei ennestään ole. Alla kuva tuon sävyn kanssa. Mielestäni puna on oikein kaunis ja sopii minun ihonsävylleni oikein hyvin. Lisäksi se on oikeasti punainen eikä käänny ruskeaan. Väri ei myöskään tummu huulilla niin paljon kuin aina nämä mattapunat tuntuu tummuvan. Heti ensimmäiseltä kokemaltani nämä molemmat vaikuttaa niin laadukkailta! En ole koskaan yhtä vaivatta levittänyt rajauskynää meikkiin! Tosi hyvät löydöt. Näissä kuvissa on muuten jo ollut ilta ja meikki on ollut kasvoilla aamusta asti. Olen koittanut pohjalta hieman pyyhkiä vanhoja aurinkopuutereita pois kun testasin nopeasti seuraavia tuotteita.


Halusin hieman helliä itseäni ja olen tässä viime vuosina innostunut enemmän hehkun lisäämisestä meikissäni. Ajattelinkin, että ostan nyt tällaisen setin irtopuutereita itselleni. Ihana sävyssä 50 Cheers Darling -high lighter. Koen myös sävyn sopivan erittäin hyvin juuri itselleni, kultainen hehku poskille ja nenälle tuli tästä ihanasti. Pigmentti tuntui sopivalta, ei liian runsas tai pölisevä. Saa helposti blendattua tuotteen kasvoille.Minun IDUN Mineralsin aurinkopuuteri on aivan lopuillaan ja pannu on jo esillä. Halusin siis hankkia uuden aurinkopuuterin, jonka vuoksi olinkin juuri asioimassa Kicksillä. Tämä sävy 100 Khaki oli kaikista vaalein ja minulle siis sopivin sävynsä puolesta. Tämä oli aika pigmenttistä ja myös erittäin pölisevää, siitä syystä vaalea sävy on helpompikin minulle kasvoille blendattavaksi. Käytän aurinkopuuteria ihan kasvojen varjosteluun. 

Alla siis kuvaa, missä on käytetty myös poskipäille ja nenälle highliteria ja voimakkaammin näkyy nopeasti testattuna myös aurinkopuuteri sekä tuo aivan upean värinen mattahuulipuna ja rajauskynä!


10 kommenttia:

 1. Kaunis meikki ja kivat tuotteet, mä en oo sarjaan tutustunutkaan ja Kicksissäkin tulee asioitua harvoin mutta kiva näistä silti lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti 😊 On kyllä vähän Kicks jäänyt viimeaikoina, toki on helpommin saatavilla kivijalassa kuin jotkut myymälät toimii vain verkossa täällä meillä

   Poista
 2. Tilasin myös Kicksistä kesällä Kylien lip kitin sävyssä Exposed ja se nousi kyllä yhdeksi suosikkihuulituotteista ikinä! Kynä on todella hyvä ja kestävä, ja puna pysyy hyvin :) muita Kylien tuotteita en olekaan testannut vielä, aika makeita ne highlighteritkin.. tulee mieleen joku toffeekaramelli tuostakin sävystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään tuosta highliterista kovasti ja on nyt ollut joka meikissä käytössä! Olen yllättynyt positiivisesti, miten laadukkaat ja hyvät huulituotteet olivatkaan! 💄 ehkä jatkossa näitä lip kittejä, smashboxin punat on hyviä mutta valikoima on kaventunut 5-8v sitten ajoista.

   Poista
 3. Ihania ostoksia! Mulla ei taida olla nyt yhtään Kylien meikkejä, en kyllä uskalla tilata sokkona noita huulijuttuja. Hyvä tuo sinun sävysi, sopii sulle hyvin ja highlighter näyttää ihanalta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on kyllä tosi vaikeata netistä tilata juuri sopivaa ja jos haluaa kokeilla juuri hapettumista livenä. Tää highliter on kyllä löytö myös 🙏

   Poista
 4. Mulla on yksi Lip Kit ja on se vaan hyvä<3 En normaalisti enää edes perusta niin nestemäisistä huulipunista, mutta toi on loistava! Ihana sävy sulla, sopii loistavasti sulle ja tykkäisin tosta varmasti itsekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ollut ihana yllätys 🌸🙏 En kyllä haluaisi liikaa nestemäisiä punia, kuivuminen näkyy niillä helpommin. Tämän kanssa ei tule onneksi sellaisia kuivia huulia, joten on parempi kuin jotkut nestemäiset mattapunat 😊

   Poista
 5. Mä en oo Kylieta ehtinyt koskaan testaamaan. Varmaan aloittaisin myös juurikin noista huulituotteista. Kaikkien tuotteiden sävyt näyttää tosi hyvältä sun kasvoilla! Mullakin meikeissä on hehku nykyään miltei aina mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olipa kiva tutustua näihin nyt itseltäni myös kun oli tuo tarjous. Ja ehdottomasti vaikuttaa todella hyvältä ja laadukkaalta merkiltä. Voin hankkia Kylieta myös jatkossa hyvillä mielin 🤩

   Poista