Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

27 syyskuuta 2023

Tavoitelaatikko Q3 purku

*saadut tuotteet merkitty | Lue: Tavoitelaatikko Q3

Kolme kuukautta on taas mennyt ohi ja nämä tuotteet ovat olleet ns. valikoituja tuotteita joita on ollut tavoitteena pannuttaa. Tulos on selkeästi nyt huonoin kaikista kvartaaleista, joina olen tehnyt tavoitelaatikkoa blogiini. Ehkä viimeisellä kvartaalilla tulokset ovat tätä paremmat. 

Olen ollut hieman tavallista kiireisempi hääasioiden kanssa, ja tulen vielä myös häistä jotain varmasti jakamaan tarkemmin bloginkin puolella, ehkä ainakin meikkiä ja jos on jotain kivoja kuvia joita kehtaisin itsestäni tänne näytille laittaa. Lisäksi kesä yleisesti oli tietysti sitä ihmisen parasta aikaa, mutta tämä kesä oli vähän kiireinen. Mulla oli aikalailla joka viikonloppu jotkut kissanristiäiset tai riennotjoihin piti osallistua, joten vasta nyt lokakuun puolessavälissä pääsen tilanteeseen jossa minulla ei olisi jotain ohjelmaa jatkuvasti viikonloppuisin. On tämäkin aika uuvuttavaa, kun olen aina ajatellut itseäni kotikoirana.


Varmasti loppuneet tuotteet:

7. The Body Shop Wild Argan Oil Shower Gel 250ml, loppunut 

9. *V 10 Plus Aminohappo seerumi 30 ml, loppunut 

10- Molton Brown Jasmine & Sun Rose Shower Gel 50ml, loppunut 


Mitkä eivät loppuneet:

1. Fanola No Yellow 350ml, käytin tätä juuri hiljattain suihkussa. Purkissa enää vain 1-2 käyttökertaa jäljellä, joten tämän kanssa on kyllä onnistuttu. 


2. Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer Self Tan Lotion 200ml, tuote ei ole kulunut odotettuun malliin, ehkä ei enää ole sellaista tahtotilaa olla ruskettuneen näköinen. 


3. *V 10 Plus Water Based Peeling 50ml, myös tämä tuote on ihan 1-2 käyttökerran päästä loppu ja puhaltaa jo tyhjää käyttäessä. Olen aina kerran viikossa suunnilleen muistanut tällä käsitellä kasvot, mutta useamminkin voisi jos ei käytä muita kuorintoja. 


4. *The Body Shop Edelweiss Cleansing Concentrate 100ml, tuoksu ei ollut minun lemppari, mutta tämäkin on saatu loppua kohti suihkukäytössä. Ihan sopiva kasvoputsariksi suihkuun, mutta ei menisi ainoana putsarina jos pitäisi pestä kasvot nopeasti lavuaarissa.


5. *HaruHaru Wonder Black Rice Hyaluronic Toner 150ml, keskimmäisessä kuvassa on lopputulos 3kk jälkeen ja oikealla kuvassa lähtötilanne. Tuosta näkee, että hieman on käyttömääriä tullut mutta ei niin paljon kuin oletin. Tuossa oikealla lähtötilanteessa kasvovettä on enemmän viivan yläpuolella ja nyt on tultu tuon pullon pienen viivan alapuolelle loppua kohti. Olen kyllä käyttänyt tätä nyt viime aikoina enemmän, mutta se että pari kolme viikkoa tuohon tehosti ei sitten näy purkissa.

6. Clinique moisture surge intense 72h 50ml, tätä rakastin käyttää kesällä. Tuo 50ml on aika paljon, ja tässä kävi kuten epäilin. En saanut kumpaakaan kasvovoidetta täysin käytettyä, sillä niitä oli kaksi tässä ajassa käytössä. Lähtö ja loppukuvat siten, että lähtötilanne vasemmalla ja lopputilanne keskimmäisessä kuvassa. Keskikuvassa näkeekin, että tuota kasvovoidetta on jo kaavittu purkin lasireunaa vasten. Eli tässäkin mahdollisuuksia saada tuote käytettyä ehkä loppuvuonna?


8. *V 10 Plus Deep Moist Gel 50ml, tosi kiva kasvogeeli. Olen nyt tätä käyttänyt öitä vasten ja tuote imeytyy mukavan nopeasti kasvoihin, eikä kasvot takerru tyynyyn kiinni kuin paksumpien rasvojen kanssa. Tuotteen kanssa ei vielä aivan loppua näy, mutta parhaani yritän tietysti, kun tuote on jo ollut reilun vuoden auki. 

Pyrin lokakuun aikana saamaan postausta vuoden vikan kvartaalin valituista tuotteista!


7 kommenttia:

 1. Hyvin sulla meni tämän kanssa! Vaikkei kaikki tuotteet loppunutkaan niin tosi moni jäi ihan siihen hilkulle kuitenkin :) Ja just mitä itsekin sanoit, on aina haastavaa jos mukana on useampi saman kategorian tuote, kuten sulla nyt vaikka noi kaksi kasvovoidetta. Mun täytyy joskus kokeilla tota Cliniquen voidetta, kun ne sy-voiteet on ihan timanttia, joten uskoisin pitäväni myös tosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meni kyllä ihan hyvin, mutta toki harmittavaa kun aiemmin on mennyt paremmin. Toki aina ei voi vain valita helppojakaan tuotteita. Tuo Clinique on erittäin hyvä, näkisin kyllä itseni ostamassa tuota kasvovoidetta kyllä uudestaan käyttöön ja olisin ihan valmis panostamaan tuotteeseen jos saisin kasvovoide varastoni loppuun :)

   Poista
 2. Kasvovoiteet kuluvat todella hitaasti, vaikka niitä käyttää päivittäin.V 10 Plus geeli on yksi mun lemppari, sitä voisin käyttää vaikka säännöllisestikin...ja mitämitä mulla on mennyt ohi, siis oletko mennyt vai menossa naimisiin? <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, kasvovoidetta menee vähemmän kuin pieni herneen kokoinen nokare sormella. Olen mennyt naimisiin viime kuussa :)

   Poista
 3. Cliniquelta olisi kiva kokeilla joskus jotain ihonhoitotuotteita. En ainakaan muista, että olisin koskaan mitään käyttänyt, mutta kuullut niistä paljon hyvää. Hyvin edistyit, koska ainakin kirjoittamasi kaksi tuotetta myös ihan lopuillaan:) Odotan innolla mitkä tuotteet on vuoden viimeisessä osiossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen käyttänyt joskus teini iässä aika paljon Cliniquen tuotteita finnien hoitoon, äiti aina sillon osti niitä tuotteita mulle. Kiitos siitä, kasvoissani ei ole mitään akne arpia vaikka otsa oli usein täynnä finniä. Pitäät ehdä pian viimeisen tavoiteboksin tuotevalinnat ja saada nekin julkistettua täällä blogin puolella :)

   Poista
  2. Olen käyttänyt joskus teini iässä aika paljon Cliniquen tuotteita finnien hoitoon, äiti aina sillon osti niitä tuotteita mulle. Kiitos siitä, kasvoissani ei ole mitään akne arpia vaikka otsa oli usein täynnä finniä. Pitäät ehdä pian viimeisen tavoiteboksin tuotevalinnat ja saada nekin julkistettua täällä blogin puolella :)

   Poista