Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

30 syyskuuta 2023

Syyskuun ostospostaus

Tälle kuukaudelle tuli varmaan vuoden pienimmät kosmetiikkaostokset. Mikä on tietysti ihan kiva juttu ainakin mun lompakolle. Mikäli mulla on kaikki mitä tarvitsen, on hyvä että tulee myös tällaisia hiljaisempia kuukausiakin. 


Schwarzkopf Got2Be Volumaniac, mun lemppari hiuslakka. Kaikista ihanin tuoksu ikinä hiuslakoissa. Jos lakka pitää itse ostaa, se on aina mieluiten tämä tai se Too Sexy vai mikä lie, toinen saman valmistajan lakka.
The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Borage Seed Oil, ostin tämän testiin ja totesin lopulta etten voi tuotetta käyttää. Sen tuoksu on vastenmielisen voimakas, mieleen tulee ehkä pilaantunut ruoka tai eläimen raato.
Holika Holika 99% Aloe Soothing Gel, ostin tätä pienikokoisen tuotteen eli en täysikokoista. Olen aina halunnut käyttää tätä, mutta mulla on niin paljon ihovoiteita ja muita, etten kehdannut tuotetta täysikokoisena ostaa. 


Biozell Professional Keratiini Lämpö- ja muotoilusuihke, tuotteessa on lämpösuojaa jopa 220 asteeseen asti ja siinä on myös pitoa ja joustoa tuovia ominaisuuksia. Ajattelin siitä syystä juuri hankkia tämän, että jos kiharran hiuksia, mikäli tuo auttaisi kiharoita pysymään hiuksissa paremmin. Eikä mulla ole nyt mitään lämpösuojatuotettakaan.
Mavala Minute Quick Finish, vakiotuote mun kynsien lakkauksessa. Suojaan tällä kynnet ja toivon lakalle pidempää elinikää, lyhyempi kuivumisaika.

7 kommenttia:

 1. Mulla on tuo Biozell ja paha sanoa näin mutta huono tuote...tekee tosi koppuran tukan eikä auta suoristuksessa. Monesti saa hinkata samaa kohtaa läpi että suoristuu ja siinähän se syy varmasti on tukan huonoon kuntoon...saa suositella jotain parempaa lämpösuojaa jos joku tietää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sama kokemus tästä ku oon joskus lainannu äidiltä tätä Biozellin lämpösuojaa. 🙁

   Poista
  2. Moikka, eikä että te ootte molemmat todennut huonoksi? Aattelin tätä just tekstuurituotteeksi ennemmin, kuin suoristustuotteeksi ja toivon että jos tekisin kiharaa kotosalla, että tuo siinä auttaisi. Noh, tulee varmaan suihkittua ja toivottua parasta :) Vielä en ole ehtinyt kokeilemaan.

   Poista
 2. Tuo HolikaHolikan aloegeeli on kiva, samoin Schwarzkopf Got2Be hiuslakka, mutta mä en oo tuota tainnut ostaakaan vaan just sen toisen. Harmi, että tuossa öljyssä on paha tuoksu..joskus on mullakin käynyt niin etten voi tuoksun takia jotain tuotetta käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tällaista aika perustuotetta nyt tässä :) Eiköhän joku tuon öljyn vielä käytä vaikka itse en siitä pidä!

   Poista
 3. Harmi ettet tota The Ordinarya voi tuotteen hajun takia käyttää :/ Mutta joo, en mäkään laittaisi kyllä naamaani mitään, mikä haisisi noin kamalalta omaan nenään :D Holika Holikan aloegeeli on tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se meni eteenpäin, en myöskään suosittelisi kellekkään tuota öljyä. Tuota Aloe-geeliä tuli nyt käytettyä ja oli tosiaan kiva geeliksi, ei jäänyt sellaiseksi kelmuksi iholle.

   Poista