Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

10 heinäkuuta 2023

Tavoitelaatikko Q3

*saatu ilmaistuote


Heinä-elo-syyskuun eli Q3:n tavoitelaatikon tuotteet tuli valittua jo viime viikon alussa, jotta sain ne heti käyttöön. Laatikkoon valikoitui paljon PR tai yhteistöiden kautta tulleita tuotteita, joita tietysti näin kosmetiikkabloggaajana on ihanaa saada, jotta saa myös tänne lisää sisältöä tuotettua. Tavoitelaatikon idea on saada näitä laatikkoon valittuja tuotteita mahdollisimman hyvin käytettyä tulevan kolmen kuukauden aikana. 

Tuotteita tuli yhteensä 10 kpl joista yksi on testerikokoinen saippua. Tässä on nyt kaksi kasvovoidetta, joten niiden osalta voi tulla haasteita saada tuotteita loppumaan. Lisäksi mulla on myös nyt kaksi keskeneräistä ja lähellä loppua olevaa kasvojenputsaria käytössä ja voi mennä hetki, että saan tähän valitsemani TBS:n putsarin täysin käyttöön.


1. Fanola No Yellow 350ml, epäilisin että tätä on noin 1/3 pullon pohjalla jäljellä. Pakkauksesta ei nähnyt läpi edes kirkkaan valon avulla. Ihanan tuoksuinen hopeashampoo.


2. Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer Self Tan Lotion 200ml, valitsin tämän siksi, että kesää on vielä jäljellä. Tämä on koostumukselalan ohutta eikä kuitenkaan rusketa niin paljoa, että ihoon tulisi rajoja tuotteen poiskuoriutumisesta. Joten sopii hyvin kosteuttavaksi ja päivettäväksi.


3. *V 10 Plus Water Based Peeling 50ml, tosi mukava hellävarainen kuorinta. Levitetään kasvoille, jolloin kuorii aktivoituessaan kuolleen ihosolukon ja talin kasvoilta. Pakkauskoko on melko pieni, joten on mahdollista selättää jos muistaa vain käyttää aktiivisesti.


4. *The Body Shop Edelweiss Cleansing Concentrate 100ml, kyseinen näyte on hieman jäänyt kaapin perukoille. Geelimäisen koostumuksen tulisi muuttua pesun aikana mukavasti vaahdoksi ja putsata kasvot hyvin. 


5. *HaruHaru Wonder Black Rice Hyaluronic Toner 150ml, paksumpaa kasvovesi-essenseä jolla voi kasvojenpesun lopuksi vielä kosteuttaa kasvot kevyesti taputellen naamalle ennen seerumia.


6. Clinique moisture surge intense 72h 50ml, reilumman kokoinen kosteuttava kasvovoide. Tämä voide sisältää hyaluronihappoa, kofeiinia ja aktivoitua aloe-vettä. Olen ostanut tämän peräti 2021 Emotionin joulukalenterin tarjouksesta. Olen käyttänyt tätä nyt yötä vasten, sillä voide on melko paksuhkoa. 


7. The Body Shop Wild Argan Oil Shower Gel 250ml, tarkistin ihan blogistani että olen toukokuussa 2022 ostanut tämän Stokkalta. Eli viimeisin vanhalla layoutilla oleva TBS:n tuote minun kaapissani. Argan-sarjan tuotteista tämä on ensimmäinen, mikä on käytössäni The Body Shopilta. 


8. *V 10 Plus Deep Moist Gel 50ml, erittäin kosteuttava hyaluronia sisältävä kasvogeeli. Aion käyttää tätä nyt mahdollisimman paljon päivisin kasvoilleni. Taisin tätä lähinnä testata saatuani tuotteen, mutta se on jäänyt käyttämättä enkä saanut aiemmin kesällä sitä vielä esiin kuten olin suunnitellut.


9. *V 10 Plus Aminohappo seerumi 30 ml, viimeinen sarjan seerumi joka minulta löytyy. Tämä on aika ohutta ja vaatii pari pumppausta, että tuote riittää koko kasvoille. Tämä seerumi sisältää kahdeksan eri aminohapon tuotantoa ja on loistava tuote stressin tai sairauden altistamalle iholle. Sopii mielestäni siis hyvin varmasti myös auringosta kärsineelle iholle ja toivottavasti näkisin eron kasvoissani käyttäessäni tuotetta kesällä.


10. Molton Brown Jasmine & Sun Rose Shower Gel 50ml, pienikokoinen näyte. Olen ostanut joulupaketin erilaisia Molton Brownin suihkugeelejä, sillä haluan nauttia ylevistä ja makeista suihkutuoksuista aika ajoin. Tämä on tuoksuiltaan ihanan makean kuuloinen ja sopii varmasti loistavasti kesään.

8 kommenttia:

  1. Kivoja ja kiinnostavia tuotteita valitsit tähän! Joukossa on mun silmään sekä helpompia että sitten niitä haastavampiakin tuotteita, mutta uskon että pärjäät tosi hyvin näiden kanssa :) Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti onnistun molemmissa saippuoissa, mutta pari kasvovoidetta on paljon ja voi jäädä niistä vähän kiinni. Uskon että tuon selftanlotionin saan käytettyä kyllä 3 kuukaudessa, koitan vielä käyttää sitä nyt enemmän tässä kesällä tehostaakseni rusketuksen ulkonäköä :)

      Poista
  2. V10Plus sarja on musta ihana ja tuo kosteuttava geeli oli ihan best, taisin käyttää sen heti kokonaan :D V 10 Plus Water Based Peeling on myös kiva, samoin seerumit! Moltonilla taas tosi monipuolisesti tuoksuvia suihkugeelejä, mulla onkin just raparperin tuoksuinen käytössä ja se on yks parhaita tuoksuja. Kasvovoiteiden kuluminen on kyllä hidasta, mutta sulla tässä kivoja tuotteita joita varmaan saat hyvin kulutettua,

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. V10Plussat on hyviä, hivenen tyyriitä, mutta mieluusti käytän. Moltonit ihania, mutta hieman liian kalliita - siksi olenkin hankkinut tuollaisia mini kokoja joita saa välillä käyttöön ja luksus tuoksuja suihkuun 🌸

      Poista
  3. Sinulta löytyi kätköistä kiinnostavia tuotteita:) Tuo The Body Shopin putsari on itselleni ennestään täysin tuntematon. V 10 Plus kosteuttava geeli kuulostaa ihanalta kesäkäyttöön<3 Jään mielenkiinnolla taas seuraamaan tämän projektin etenemistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No samoin minulle, kivahan se on tässä ottaa testiin 💕 toivon että edes toisen kasvovoiteen saisin eliminoitua käytöstä tämän avuin

      Poista
  4. Molton Brownin suihkugeelit on kyllä ihania, haluaisin ostaa niitä :) kiva kun välillä kalentereista ja boxeista tullut <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Täysikokoisten tuotteiden hinta pelästyttää kukkaron :'D

      Poista