Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

02 heinäkuuta 2023

Tavoitelaatikko Q2 purku

*saatu ilmaistuote

Yllä olevasssa kuvassa nähdään, mitkä tuotteet jäivät vielä käsiin edeltävän tavoitelaatikon jälkeen! Ja mukavaa heinäkuuta! Se on jo vuodesta puolet elettyä aikaa ja puolet jäljellä. Nyt käydään läpi huhti-touko-kesäkuun eli 2-kvartaalin aikainen tavoitelaatikon tarkempi tulos. Tästä voit lukea tavoitelaatikko Q2 postauksen.

Joitain helppoja tuotteita tässäkin oli, esimerkiksi kaksi reilua testerikokoa erilaisista suihkugeeleistä tai suihkuvoiteista. Lisäksi Olaplex No. 3 käyttö oli toki helppoa, kun haluaa hiuksista huolehtia. Kuvittelin myös ettei tuo kasvojenpuhdistusgeeli COSRX:ltä lopu ikinä, mutta onneksi sekin myös loppui. 

4. The Body Shop Mango Shower Gel 60ml, loppunut 

5. The Body Shop Avocado Shower Cream 60ml, loppunut 

6. Olaplex No. 3 Hair Perfector 100ml, loppunut 

7. COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser 150ml, loppunut 

11. Garnier Fructis Pineapple Hair Food 400ml, loppunut 


Katsotaan sitten, miten pitkälle päästiin näiden kanssa jotka eivät loppuneet!

1. Dermosil Sunny Apricot Body Wash Suihkugeeli 500ml, tässä oli niin hyvää rutistusta, mutta ei vaan enempää mennyt. Viimeinen sentti tuotteesta jäi pohjalle, ja aion käyttää tämän loppuun ennenkuin otan uutta saippuaa käyttööni.

2. Lumene Lähde Foaming Cleanser 150ml, tämä on myös ollut jo jonkin aikaa auki. Sain tässä ajassa kuitenkin tuotetta tosi hyvin käytettyä. Arvelinkin jo Q2 alussa, etten saa kahta putsaria käytettyä loppuun, kun putsareita tuli tähän mukaan yhteensä kuitenkin kolme.

3. Scholl Voide halkeileville kantapäille 60ml, liekkö kertaakaan käytin. 

8. Mizon Snail Repair Eye Cream 15ml, jäi myös vähemmälle käytölle, käyttökertoja kertyi ehkä noin kymmenkunta. Vielä mun sy-alueella kun ei ryppyjä ole, ei muista tätä niin käyttää.

9. *COSRX Propolis Light Ampoule 30ml, myös tämä seerumi kului ihan hyvään tahtiin ja loppu häämöttää. Ampullin täyttäminen tulee varmasti vikoilla milleillä vaikeaksi, mutta ainakin nyt tuotetta on saanut helposti. Tämä on seerumina vähän paksumpaa joten saa tovin odotella, ennenkuin jatkaa vaikka yövoiteen kasvoille.

10. Smuuti Skin Watermelon Sorbet Balm 100ml, tämä tuote oli ihan käyttämätön kun otin tämän käyttöön. Arvioisin, että noin 1/3 tuotteesta on tullut käytettyä. Tämä on aika riittoisaa ja käytin vielä yhden öljyputsarin loppuun myös, ennenkuin otin tämän käyttööni. Kyllä tämä tulee aikanaan käytettyä loppuun.

Koitan pian myös esitellä Q3:lle valitsemani tuotteet blogissa!

4 kommenttia:

 1. Hyvin sulla on edistynyt noikin tuotteet, jotka ei tässä kohtaa vielä ihan loppuneet! Ei jäänyt kovin monen käyttökerran päähän toi suihkugeelikään :D Mua kiinnostaa tosi paljon toi COSRX:n propolisseerumi, toi voisi olla kiva tuote talveksi mun iholleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavoitteen mukaisesti meni ihan hyvin, vaikka kaksi loppuneista oli testerikokoisia saippuoita. Toi propolisseerumi ei kyllä tullut lemppariseerumiksi, mutta kesälle kiva vaikka meikin alle myös.

   Poista
 2. Tätä on tosi mielenkiintoista seurata:) Vaahtomaiset putsarit on tosi riittoisia, joten hyvin olet saanut Lumenea käytettyä. COSRX:in seerumia olisi kiva joskus kokeilla. Samoin Mizonin silmänympärysvoidetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tosi iloinen tuosta, miten hyvin sain Lumenen tuotetta tosiaan käytettyä 😊 ja varmaan tuo Smuuti on myös ennen talvea jo käytetty.

   Poista