30 kesäkuuta 2023

Kesäkuun ostokset

Olen hankkinut nyt kesäkuussa vuoden ekat saippuat itselleni, sillä sainkin joulukalentereista aika monta saippuaa käytettäväksi. Lisäksi varastoja on edelleen kaapeissa, eli on ollut hieman työtä käyttää niitä pois. Kerron edelleen jos niin parhaaksi näen ja/tai muistan hintoja, mutta en missään nimessä aio sitä välttämättä aina tehdä.

Tuli käytyä kesäkuussa myös Pärnussa missä vierailin mm. Tradehousella. Tuotteet on pääasiassa kalliimpia kuin Suomen markkinoilla, jännittävää! Ostin Rimistä yhden sheet maskin Esfoliolta jota ei tässä postauksessa sitten nähdä.

 
Tässä Ritualsin ostokset. Tuotteet on Ritual of Karma Softening body scrub näytepussukka, Ritual of Karma foaming shower gel, Ritual M'gouna floral foaming shower gel jonka otan seuraavaksi siis käyttööni, Ritual of Karma after sun gel lotion joka onkin jo ahkeralla käytöllä. Sekä postauksissa jo nähty Ritual of Karme Face Cream SPF30 näyte. Sain mukaan uutiskirjeen tilaajana kaksi näytekokoista tuotetta ja sitten käytin Fashionchequen lahjakortin loppuun Ritualsilla. Ostokset oli ehkä noin 35-37 euroa ja vain tuo after-sun oli tarjouksessa. 

Kävin Normalilla ostamassa matkakokoiset pakkaukset. Vaikka aina ei tulisi lennettyä, ei ole mitään järkeä hilata mukana täysikokoisia pulloja viemässä tilaa laukuista. Joten hoitoaine matkakoossa (Aussie Miracle Repair) ja pienempi misellivesi (Garnier All-in-1 misellivesi) tulee varmasti käyttöön. Lisäksi otin nuo pussit jotka voi täyttää itse haluamallaan shampoolla tai hoitoaineella tai miksei ihonhoitovoiteella. Näitä tuli jo käytettyä kylpyläreissulla sekä kesäkuun lyhyellä irtiotolla Pärnussa.


Emotion kesä-alesta hankin itselleni Four Reasonsin Moisture sarjan Shampoon sekä Hoitoaineen 500ml jättikoossa. Nuo on mielestäni hyvän tuoksuiset ja ihan riittävän miellyttävät käyttöön, kun ei viitsisi ihan joka kerta käyttää Olaplexejä tai hopeashampootakaan. Lisäksi Mossan Juicy Clean oli älyttömän halpaan 5e hintaan myynnissä, oliko tämä siis poistumassa? Ehdin kuitenkin vielä yhden purkin tätä hankkia.

Ja tosiaan esittelinkin jo kivasti aurinkosuojatuotepostauksessa tuon Aco Sun Lips SPF30 huulirasvan sekä Eucerin Hydra Protect SPF50 kasvovoiteen, johon miellyin mukavasti. Aurinkosuojasta huolehtiminen on merkittävää näin kesäisin ja auttaa taistelemaan myös pitkällä juoksulla ihon ikääntymistä vastaan. Kun tuon olisi tajunnut silloin parikymppisenä.

2 kommenttia:

  1. Simppelit mutta tarpeelliset ostokset! En oikein tiedä onko tuo miselli poistumassa, voiskohan se mansikkaversio sen korvata...hyvä tuo kuitenkin on nopeaan pikku putsailuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Ritualsin ihana after sun jo tietysti kans käytössä. Pitää kaksi voidepurkkia käyttää nyt nopsaan alta pois kun niissä on enää vain pohjat jäljellä. Mossan misellivesi on kyllä huippuhyvä kasvojen putsauksen viimeistelyyn 💕

      Poista