Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

06 huhtikuuta 2023

Tavoitelaatikko Q2

*merkitty tuote saatu ilmaistuote

Vuoden toisen kvartaalin aika valita taas pieni tavoitteellinen laatikko kosmetiikkaa. Laatikon tavoite on siis saada sen sisältö käytettyä kolmen kuukauden, eli kvartaalin, aikana. Tässä laatikossa on oikeastaan todella paljon mieluisia tuotteita, mutta myös tuotteita, joita olisi hyvä käytellä pois kaapista. Myös jotkut purkit on voinut olla melko pitkään auki ja ne olisi tosi hyvä saada alta pois.

Tuotteita valikoitui tähän kvartaalin yhteensä 11 kappaletta ja katsotaan seuraavaksi mitä tässä laatikossa sitten oikein on.

1. Dermosil Sunny Apricot Body Wash Suihkugeeli 500ml, useimmista näiden jättikokojen käyttö voi olla melko pitkäveteistä. Otin tämän lisäksi projektiin pari pienempääkin saippuaa, niin voi niitä myös käytellä välillä pois. Tuoksu tässä on taivaallinen ihana aprikoosi. Tämä tuli minulle viime vuoden elokuussa, joten nyt on aika saada tämä jättikoko käytettyä. Sopii myös ihanasti kevääseen sekä kesään.

2. Lumene Lähde Foaming Cleanser 150ml, on jo puolivälissä, mutta varmaan on vuoden ollut avattuna. Pitää vain panostaa tämänkin käyttämiseksi loppuun. Pidän kyllä näistä juuri suihkussakäynnin yhteydessä. Voisi myös sopia kasvojenpesun toiseen vaiheeseen, mutta geeli on kyllä parempi öljyn poistamiseen.

3. Scholl Voide halkeileville kantapäille 60ml, on tässä kyllä varmasti mahdollisuus saada tämäkin käytettyä. Pehmeät jalat kesäksi olisi samalla tavoite jos tätä saa käytettyä tavoitteiden mukaisesti paljon. Olen nyt koittanut käyttää Mizonin snail sarjan kädet+jalat rasvaa pois juuri iltaisin jaloille.

4. The Body Shop Mango Shower Gel 60ml, keväisempi tuoksu käyttöön kevääseen. En tykännyt tästä tuoksusta ainakaan vartalovoina, joten katsotaan miten nyt käy. Tämä oli joulukalenterista tullut.

5. The Body Shop Avocado Shower Cream 60ml, en ole aiemmin käyttänyt TBS suihkucreamia, joten ensimmäinen sellainen. Tämä on myös hedelmätuoksu jonka toivon sopivan kevääseen.

6. Olaplex No. 3 Hair Perfector 100ml, hiuksia vahvistava naamio. Tässä purkissa on jotenkin räjähtänyt tai korkki on vuotanut tuotetta yli. Tämä muuten ei tuoksunut samalta kuin edellinen puteli, eri erää, ja en tykkää tämän tuoksusta. Jotenkin sellainen tosi kemikaalisen tuoksuinen.

7. COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser 150ml, kasvojen putsausgeeli aamuille. Mielestäni tämä on vähän huonon tuoksuinen eikä ole mieluinen. Toki tehokas putsari myös meikinpoistoon. Tässä on jo loppu lähellä, mutta tuote on niin riittoisaa että ei tämä vielä ainakaan ekassa kuukaudessa lopu.

8. Mizon Snail Repair Eye Cream 15ml, en ole mikään sy-voiteiden käyttäjä. Tämähän on todella riittoisaa tavaraa ja tuo määrä kestää varmaan paljon pidemmälle kuin 3 kuukaudelle. Nyt saisin kuitenkin tämän tavoitelaatikon kautta käyttöön aktiivisemmin, kun on jäänyt vähän tarttumatta tähän. Minulla ei ole vielä silmien alueella näkyviä juonteita tai alkavia ryppyjä, joten siksi käyttötarpeen tunne ei ole vielä suuri.

9. *COSRX Propolis Light Ampoule 30ml, olen käyttänyt lähes sarjan yövoiteen, joten otetaan nyt seerumi käyttöön. Olen käyttänyt paljon seerumeita talven aikana, mutta tämä on jäänyt kaappiin odottamaan. Olen myös pyrkinyt käyttämään pois Holika Holikan 3 seconds starter Collagen-tuotetta joka on ollut jo yli vuoden auki. Siinä on todella reilu pakkauskoko.

10. Smuuti Skin Watermelon Sorbet Balm 100ml, kasvojenpudhistusbalmi ja minun ensimmäinen balmini. Uskon, että tämän saisi käytettyä vaikka tuote on vielä lähes täysi, sillä balmia tarvitsee hieman enemmän kasvoille kuin vaikka öljyä. Olen käsitellyt tällä kasvot ennen suihkuunmenoa, jolloin saan geelillä loput tuotteesta helposti puhdistettua kasvoilta suihkussa. Tuote on tuoksuton, olisin toivonut jotain vesimelonintuoksua. Ainakin purkki on todella kaunis.

11. Garnier Fructis Pineapple Hair Food 400ml, hiuksien monitoiminen hoitoaine. Tätä on noin kaksi kolmasosaa jäljellä. Tämä kyllä varmasti kuluu nopeasti kevään aikana, vaikka välillä käyttäisi toisia hoitoaineita - kuten Four Reasonsin hopeahoitoainetta tai Aussien 3 Minutes Wonderia.

Kiitos jos luit ja kommentoit, mukavaa pääsiäistä!

10 kommenttia:

 1. Vitsit kun mun tekis mieli tehdä tällainen tavoitelaatikko kans, mut tiedän et rupean hapuilemaan jotain miellyttävämpiä tuotteita heti jos joku ei tunnukaan hyvältä :D Mut siis kiitos ideasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun on kaapit täynnä tavaraa ei vain ole vaihtoehtoa jossa voisi aina käyttää sitä mitä haluaa, vain näin saa kauan auki olleita myös alta pois 😅😁

   Poista
 2. Tosi kivat valinnat sulla tässä, mun mielestä on hyvä että sulla on mukana sellaisia helposti loppuunkäytettäviä tuotteita ja sitten toisaalta taas myös niitä paljon haastavampiakin :) COSRX:n putsarissa tuoksui muistaakseni teepuuöljy, eikä se ole munkaan suosikkini, vaikka itse putsari hyvä olikin. Dermosilin aprikoosisuihkugeeli kuulostaa taas ihan taivaallisen hyvältä<3 Mizonin sy-voiteen oon joskus vuosia sitten käyttänyt ja samoin toi Smuutin balmi on tällä hetkellä mulla käytössä :)

  Tsemppiä näiden kanssa, uskon että saat ison osan tuotteista loppumaan ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä tässä on muutama helppo tuote, mutta kolme kasvonputsaria samassa.. joku varmaan jää käyttämättä loppuun 😊 tuo jättikokoista saippua kyllä huolettaa. Pitää ottaa se käyttöön pian kunhan alan tuon minttu suihkugeelin käytettyä 🍃

   Poista
 3. Aika kivoja tuotteita, varmasti saat käytettyä. Mullakin useita tavoitetuotteita, mutta meikeissä sillä ne eivät meinaa kulua millään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meikeissä voisi aina ottaa jonkun paletin tehokäyttöön ja sitten jos haluaisi pienemmän kokoelman voisi vähän heittää niitä vanhoja poiskin jos ei lopu 😅💄

   Poista
 4. Hyviä valintoja, monipuolisia ja käyteltäviä juttuja :) Smuutin pakkaukset on tosi kauniita kieltämättä, naisellisia ja vetoavia, ostopäätöksen tekeviä :D Garnierilla on monia ihania tuoksuja noissa hiusnaamioissa, pitäisi joku taas joskus ostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sumutusta kyllä harmittaa kun Ei ole tuoksuja 🤣 Garnier Hair Food on yksi parhaista edullisista sarjoista joka ei tapa hiuksia! Monet eri tuoksut on todella ihania 💕

   Poista
 5. Tosi kivoja tuotteita. Suihkugeeli kuulostaa herkulliselta:) Olen joskus katsellut tuota Cosrxin putsaria, harmi jos siinä ei ole kivaa tuoksua. Varmasti osan saat hyvin loppumaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi aprikoosi on ollu luvattoman kauan kaapissa koska oikeasti tosi hyvä tuote tiedossa käyttöön! Teepuuöljy ei ole mun lemppari tuoksu ja sitä oli myös yhdessä toissessa kasvoputsarissa. Liian voimakas ja erikoinen?

   Poista