Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

05 heinäkuuta 2023

Kesäkuussa loppuneet 2023

*saatu ilmaistuote

Esitellään kesäkuussa loppuneita täysikokoisia tuotteita, postauksessa nähdään myös Pärnun matkalla loppuneet tuotteet joita en halunnut kantaa kotiin, ja lopuksi vielä pari testeriä jotka loppuivat kotona. Sheetmaskeja käytin ennätykselliset 5 kpl kesäkuussa! Ja auringossa oleilun ja aurinkosuojien lisäksi koin, että kasvot tarvitsee kyllä lisäkosteutusta. Nyt loppui myös kaksi kasvovettä, mikä on sinänsä ihana juttu, että saan vähän tilaa vessan kaappeihin.

Täysikokoisia tuotteita loppui yhteensä 14 kappaletta jos tästä oikein laskin. 

*Pixi Glow Tonic 250ml, hyvän tuoksuinen kasvovesi joka kuorii kasvoja hellävaraisesti. Sopii rasvaiselle iholle tai iholle jota haluaa kuoria hellävaraisesti, ilman mekaanista kuorintaa. Ostan mieluusti uuden.

COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser 150ml, ei ollut niin mieluinen. Tuotteessa on pistävä voimakas tuoksu josta en pidä. Geeliputsariksi ihan tehokas, mutta ei tehoa silmämeikkiin esimerkiksi. Käytin tämän lopulta raivolla pois suihkutuotteena (kasvojen pesu suihkun yhteydessä).

Nuxe Very Rose 3in1 Micellar Water 100ml, todella hyvän ruusuisen tuoksuinen misellivesi joka sopi hyvin kasvojenpesun loppuvaiheella ihon puhdistuksen viimeistelyyn. Pidin, en ehkä erikseen hankkisi tällaista itselleni kuitenkin tuntematonta brändiä uudestaan.

Aussie 3 Minute Miracle Moisture 225ml, todella syvähoitava hiusnaamio-tuote jota käytän hoitoaineen sijasta. Ensiksi täydet pisteet pakkauksen helppokäyttöisyydestä, sillä tuote vain puristetaan ulos alareunasta ja se on niin helppoa. Miksei kaikki hoitoaineet ja shampoot ole valmistettu vastaaviin pakkauksiin? Tuote on ihanan makean karkkisen ja herkullisen tuoksuista. Lisäksi hoitotehot omalle vaalennetulle raidoitetulle hiukselleni ovat erittäin hyvät. Pakkaus on muuttunut sen verran, että yläosan muovi on nykyään lila vaalean beigen sijaan.

Olaplex No. 4 Bond Maintenance Shampoo 250ml, erittäin hyvin vaahtoava ja hyvin toimiva Olaplex-shampoo. Yksi parhaita tuotteita Olaplex-sarjasta, ja käytössäni tämä säilyi erittäin pitkään. Tuoksu on vähän kuin hajuton, mutta silti mieto "jokin saippuainen" tuoksu tässä on. Taisi olla toinen kerta, kun esittelin tuotetta loppuneena blogissa.

Garnier Fructis Pineapple Hair Food 3in1 Hairmask 400ml, parhaan tuoksuinen hiusnaamio Garnierin Hair Food sarjasta! Tykkään todella paljon sarjan Banaani-tuoksusta, se on shampoo, hoitoaine ja hiusnaamio hyvä. Mutta tämä hiusnaamio oli hyvin tehokas hoitoteholtansa, ja aivan parhaan tuoksuinen. Juuri sellainen karkkisen makea, ei kyllä mielestäni kauheasti ananas tässä tuoksunut. Ostaisin uudestaan.

Olaplex No. 3 Hair perfector 100ml, hiuksia korjaava naamio. Toinen purkki tätä tuotetta jo myös blogin puolella esittelyssä. Tykästyin enemmän siihen No. 8 jonka ostin viimeksi, varmasti tätäkin tulee vielä joskus hankittua. Tämä kyseinen pullo vaikutti pilaantuneelta, tuote haisi pahalle ja korkki vuoti tuotetta kun tuotteen käänsi ylösalaisin. Harmittavaa hävikkiä tuostakin, kun tuotetta löytyi aina kuivuneena jostain nurkasta missä puteli oli ollut. 

Sheet maskeista seuraavia käytelty;
Esfolio Watermelon Mask Sheet, todella hyvän tuoksuinen. Pehmeä maski pysyy helposti kasvoilla. Paras hinta-laatusuhde.
Kocostar Hyaluronic Sheet, taattua varmaa hyvää laatua. Hivenen arvokkaampi maski, näitä voi hankkia myös tarjouksista. 
Sence Pusheen Face sheet mask, tuoksuu ainoastaan kemikaaleilta. Pussissa lukee mansikan tuoksu, mutta en sellaista tästä löydä. Näitä sencen maskeja ei pitäisi ostaa ollenkaan Normalista.
It's Skin Carrot Mask Sheet, ei tuoksunut porkkanoille, mutta erittäin hyvä myös hinta-laatusuhteeltaan. 

Ja sekavan kategorian tuotteita oli:
*The Body Shop Tea Tree Face Base 9g, tässä oli jo pannu näkynyt reilun aikaa, mutta reissussa tietysti hajosi loput matkalaukussa. Sain reissun ajan murusia käytettyä ja vikana päivänä kippasin loput roskiin. Tämä oli kyllä tosi mieluinen ja tällä sai tosi kauniin lookin kun käytti tuotetta siveltimellä vipan sijaan. Tässä oli hyvä muistutus, että mineraalipuuterit kestää paremmin matkailua.
Mavala Minute Quick-Finish, pikakuivattava top coat. Todella mieluinen itselleni ja sopii omaan käyttöön, eikä ole pettänyt. Käytän jatkossakin.

Matkalla loppuneet


Kaikki matkalla loppuneet samassa kuvassa. Täysikokoisena tuotteena ainoat tuotteet: Nivea Black&White Roll On Antiperspirantti, eli dödö. Tämä tuli Nivean joulukalenterista ja onko tämä peräti ensimmäinen blogissa esitelty loppunut dödö. En oikein tykkää niitä käyttää ja laitan tuotetta aina vain todella vähän kerrrallaan. En osta tätä uusiksi, sisältää alumiinia. Esfolio Honey Mask Sheet todella makean tuoksuinen sheet mask, ihana, edullinen ja aina hyvä. 

Testerikokoiset loppuneet tuotteet:
EarthTempo Body Lotion 30ml (2kpl), tuli hotellin tarjonnassa. Mielestäni miellyttävä levittää iholle, en erikseen kyllä ostaisi. Oli parempi tuote kuin minkä otin itse mukaan ihon rasvailuun.
EarthTempo Conditioner 30ml, todella voidemainen hoitoaine. Ei semmonen paksu tai kovin hoitava, käytin loppureissun omaa hoitoainetta jonka otin mukaan.
Ritual of Karma brightening body scrub, suolakuorinta iholle. Koin vaikeaksi käyttää, vaati vettä aktivoitumiseen, muuten hieroit suolaa joka ei yhtään liikkunut iholla. 
La Roche-Posay UV-Gel SPF50, todella miellyttävä aurinkosuojatuote kasvoille. Oli paljon parempi kun merkin litku jota olin ostanut täysikokoisen tuotteen. Tätä voisin ostaa!

Loput testerit



Lumene Lumo-sarjan seerumi sekä silmänympärys-seerumi. Oikeastaan en muista oliko tämä erityisesti minkään tuoksuinen, käytettyä tuli. ja lisäksi Eucerin Hydro Protect -auringonsuojatuota SPF50, jonka ostin itselleni sitten täysikokoisena myös käyttöön. Erittäin hyvä tuote, olen tyytyväinen kyllä tähän hankintaan.

8 kommenttia:

  1. Kiva määrä loppuneita! Mä tykkään myös Aussiesta ja erityisesti tuosta hiusnaamiosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Meikkejä tuntuu aina vain loppuvan vähemmän, kun on aika pienet määrät niitä käytössä.

      Poista
  2. Mielenkiintoisia loppuneita, monta tuotetta jota voisin käyttää. Aussien hoitoainetta voisi ostaa joskus, Pixin kasvovesi on suosikkini jota pitäisi ostaa pitkästä aikaa...sitäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kunhan saisin pari kasvovettä pois, niin pääsisin semmoseen tilanteeseen jossa olisi sellainen putsaava misellivesi ja sitten yksi kuoriva kuten tuo Pixi.

      Poista
  3. COSRX:n putsarin tuoksu ei ollut mullekaan mieleen, mutta geeliputsariksi toi toimi mulla hyvin, kun yleensä ne on omalle iholle liian kuivattavia :) Pixin Glow Tonic on tosi hyvä tuote! Sencen naamioista oon itse pysytellyt kaukana, oon niistä kuullut aiemmin tuoksun osalta jotain vastaavaa, joten ei kiitos :D Esfolion maskit sen sijaan on ihania<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en kyllä osta enää noita halpanaamioita. K-Beauty tai jotkut muut länsimaalaiset luottobrändit on hyviä. COSRX on toki monen suosima ja varmasti hyvä tuote monelle, mutta skippaan tuon jatkossa.

      Poista
  4. Aussien hiusnaamiot ovat ihania ja tuoksuvat herkullisille<3 Ostan jossain vaiheessa taas itsekin uuden. Tuossa Nuxen ruususarjassa on kiva tuoksu. En aina välttämättä pidä ruusun tuoksusta kosmetiikassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki Aussien tuotteet on ihanan tuoksuiset! Nuxe oli myös mitä ihanimman tuoksuinen, mieluusti käyttäisin uusiksi tuota. Vain vaikeammin saatavilla missään 🌹

      Poista