Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

26 elokuuta 2022

Mitä blogeja seuraan juuri nyt

 

Välillä erilaisia postauksia, olen pitänytkin blogissa "Linkkaa blogisi" postauksen helmikuussa 2021 ja nyt ajattelin vähän esitellä blogeja, joita juuri nyt seurailen. Vaikken aina ehdi, voi tai jaksa kommentoida, niin on kuitenkin kiva selailla blogeja. Mullahan ei ole enää ollenkaan naamakirjaa, joten somen osalta vaikutan vain IG:ssä. Blogeja ei taideta lukea someksi, YouTube varmaan olisi somekanava nykyään. Mutta katsotaan alla olevat, ei missään järjestyksessä!

Kauneusblogit joita seuraan..

Charming Nails, varmaan aktiivista blogeista vanhin kauneusblogi. Postauksia tulee useita viikossa, joten luettavaa ja selailtavaa aina löytyy. Blogista löytyy myös kynsi-aiheisia ja myös Vintage-Luksuslaukkujen päivityksiä joita on kiva lukea. Lisäksi Taina ottaa myös melko reilusti meikkikuvia blogiin, eli pääsee myös näkemään miten luomiväripaletit ja värikombot hänellä toimii.

Lipstick Love, Lindan blogi on ehdoton lemppari. Postauksia löytyy tästäkin blogista jo 9 eri vuodelta, kirjoituksia tulee usein ja niissä on harmoniset kauniit kuvat, mistä pidän, lisäksi helppo lukea blogia jos samaistuu/mieltyy samoihin tuotteisiin kirjoittajan kanssa. Pidän myös kauheasti helppolukuisuudesta ja tästä tyylistä.

The Beauty Tales, uusimpia kauneusblogeja joita olen alkanut seurailemaan. On tosi kiva saada kommentteja, sillä niistä tulevien linkkien kautta voi aina löytää jotain uutta. Postauksia tulee muutamia kuukaudessa, mutta on kiva päästä lukemaan uusia kokemuksia ja mielipiteitä tuotteista. Esimerkiksi kauneusboksien eri variantteja on kiva vertailla, kun niin moni muu niitä tilaa. Joten niitä postauksia on kiva päästä aina lukemaan.

TalkandBake, olen myös viimeisen vuoden aikana alkanut seurata Mimosan blogia joka on vanha mutta aktivoitunut oikeastaan 2015 kirjoituksien määrän tarkistamalla. Blogi on myös kauneusblogi, erilaisia pannutus-projekteja on paljon. Lisäksi blogissa nähdään usein erilaisia kynsilakkoja ja uusia tuotteita näkyy reilusti.

Mansikoita ja vaahtokarkkeja, Maikulla on sekameteli-soppa, mutta hyvä sellainen ja luetellaan mukaan kauneuteen nyt :) Välillä saa nähdä ruokaan tai leipomiseen, juhlintaan ja kotiin liittyviä kirjoituksia. Joskus luen myös kauneuspostauksia ja uusia tuotesuosituksia, brändeistä joita ei niin paljon muilla näy blogeissa. On kiva siis nähdä myös erilaisen ihonhoidon tarpeita ja mieluusti luen tätä blogia myös.

Muut blogit, joita seuraan..

Elli, valokuvaus, matkustus ja lifestyle suuntainen -Wordpress blogi joten en ikinä kommentoi,  lähinnä katson kuvat ja luen nopeasti kirjoitukset. Blogissa näkyy siis valokuvaus eri teemoissa ja juuri kuvien katselu onkin tässä blogissa parasta.

At-home, joka ei ole enää ollut aktiivinen 2019 vuoden jälkeen. Valokuvaus, koti ja lifestyle tyylinen blogi, jossa on isot kuvat.Välillä käyn katsomassa vanhojen postausten sisältöjä ja kyllä se pari postausta vuodessa taitaa nykyäänkin tulla. Löysin blogin vasta tänävuonna ja ajattelin, että selailen kyllä arkistot, mutten ehkä niin aktiivisesti voi enää edes seurata ei-aktiivista blogia.

Visualaddict, Canonin omistavan naisen valokuvaus-aiheinen blogi. Tässä näkyy myös tietysti matkustusta, kotia ja kaikkea muuta kuvausaiheen mukaisesti. En ehkä niin tarkkaan lue kaikkea, mutta silloin tällöin, kun teksti ilmestyy, on kiva katsella kuvia. Blogissa näkyy vahvasti Suomen sisäinen matkustus.

Kakkuvaltakunta, Askolassa sijaitsevan tilausleipomon blogi. Muutamia postauksia kuukaudessa, lähinnä kuvia erilaisista kakuista. Hauska tätä on myös aina katsella.

PS! Tea and Vanity, seurailen myös tätä diy/lifestyle suuntaista blogia. Vaihdettuani seurausalustan Bloglovinista Blogit.fi palveluun on pakko todeta, että osa vain on jäänyt! Marulta löytyy myös välillä juttua kosmetiikasta, joka on usein luonkos ja minimalistista.

Jos luette jotain hyviä ei-rantapallo matkustelublogeja, niin niitä voisi suositella. On kiva nähdä kuvia ulkomailta ja nähdä jotain mitä ei itse ole kokenut. En ole juurikaan matkustellut, myös valokuvaus kiinnostaa, jos kenelläkään on mitään hyviä blogeja vinkata. Toivottavasti piditte myös tästä kirjoituksesta.

15 kommenttia:

 1. Voi kiitos ihana<3 :') Sunkin blogi on pitkään ollut mun suosikkeja! Ja tosta oon samaa mieltä, että tykkään lukea sun juttuja ihan senkin takia, että meillä on aika usein samansuuntaiset mielipiteet ja tykätään paljon samankaltaisista tuotteista ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, jotenkin kyllä koen että meiltä löytyy samoja säveleitä niin helppo just samaistua :)

   Poista
 2. Kiitos kaunis <3 sun blogi on myös mun suosikkeja koska päivittyy usein ja kuvat on hyvälaatuisia. Kirjoitat mielenkiintoisista aiheista, monipuolisesti ja kiinnostavasti omat mielipiteet avaten :)
  Kiva linkkailla muiden blogeihin mutta tavallaan surullista huomata miten pienet piirit nykyään, muistelkaapa Kauneus -ja kynsiblogien kulta-aikaa kun postauksia oli kymmeniä päivissä ja blogeja kamalasti! Itselle tämä kuitenkin on tosi rakas harrastus enkä jotenkin osaa muuttaa sinne Instagramiin. Varmaan bloggaan vielä 10 vuoden päästä.
  Hauska että aikoinaan aloitin kynsiblogina, laajensin vähän meikkeihin ja kosmetiikkaan, välillä oli lifestyle postauksia paljonkin, mutta nykyään ehkä ajanpuuteen vuoksi ne tietyt aiheet pyörii blogissa ja lifestyle/oma elämä Instan stooreissa, en jaksa niitä liiemmin tuoda enää tänne blogiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Itse koen etten ole niin aktiivinen kuin vaikka sinä ja Linda, mutta yritän kyllä aina inspiksen tullen antaa kaikkeni blogille :) Uskon, että tämä harrastus jatkuu vielä pitkään - eikä insta vaan sovi mulla kuin joihinkin pieniin fiilistelykuviin. Ja onhan tässä se, mitä somessa ei ole - blogien tekstit löytyvät ikuisesti Googlen kautta.
   Ennen oli myös ikäisteni naisten lifestyle blogeja joissa oli paljon asukuvia ja muuta kauneuteen ja kaikkeen liittyvää sekametelisoppaa, niitäkään en seuraa enää ollenkaan. Ehkä ne jotka ovat pysyneet aktiivisina ovat siirtyneet sitten blogissa semmoseen siloteltuun ja kiilloitettuun kuten somessa.
   Sulla on kyllä hyvin laajentunut ja kyllä jos ikinä teen jotain jännittävää, joka ei liity kauneuteen, saatan sitten jakaa matkakuvia tai kokemuksia tai vaikka kalliimpia laukkuhankintoja blogiin, onhan nämä mun omat nettisivut :D

   Poista
 3. Aika laaja valikoima blogeja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, jos matkakuvia kiinnostaa katsella, niin blogillani on toisetkin Instasivut, jotka päivittyvät kaiken aikaa. Pitäisi linkata ne blogiin myös. Tässä osoite: https://www.instagram.com/dzinnin_ajatuksia/

   Poista
  2. Anonyymi28.8.22

   Moikka Dzinni, ota ne välkkyvät huuhaa-mainokset pois niin liityn heti lukijoihisi. Ne pilaavat lukukokemuksen täysin, ja hallitsevat blogin ulkoasua. Tämä rakentavana palautteena, koska aihepiirit joista kirjoitat kiinnostaa. :)

   Poista
  3. Kiitos Dzinni myös kommentistasi, tähän voi myös ehdottomasti linkittää oman bloginsa niin se voi tavoittaa myös muita lukijoita!

   Poista
  4. Anonyymi: Blogia just siistittiin, eli ei mainosten pitäisi haitata niin paljoa. En aiemmin huomannutkaan, että niitä on niin paljon.

   Katri: Kiitos vinkistä. En vaan tiedä, mihin sen nyt enää linkkaisi. Bloglovinissa, Blogit.fissä ja Blogjunglessa se on jo. Blogit.fi ehkä lienee ainoa käytännössä hyödyllinen noista, mutta muista blogiportaaleista noiden lisäksi en ole tietoinen.

   Jos nyt sitten lisää lukijoita haluaa tai lukijoiden määrä mitenkään hommaan vaikuttaa, ehkä lukijoiden muut ominaisuudet ovat tärkeämpiä tässä kuin määrä :)

   Tuon uudemman Instan ajattelin sittenkin pitää julkisena, vaikka sen aloitinkin vaan pienen piirin iloksi.

   Poista
 4. Kiva, että löysimme toistemme blogit<3 Kiinnitin blogissasi ensin huomion todella kauniisiin kuviin. Ja sitten huomasinkin, että löytyy monipuolisesti itseäni kiinnostavaa luettavaa. Juttusi huolella tehtyjä ja niihin mukava palailla aina uudestaan myöhemminkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, on kyllä kiva että vielä näin kaukana blogien kulta-ajoista voi löytää itseään kiinnostavaa luettavaa - toivottavasti tätä kautta lukijani voivat myös tavoittaa blogisi.

   Poista
 5. Voi kiitos Ihana <3 Mä oon pariinkin otteeseen meinannut pysytellä vain kauneudessa, mutta oon saanut niin paljon toiveita pitää myös lifestyle puolen mukana joten siksi blogi tulevaisuudessakin sitä sun tätä, mutta painopiste kosmessa :D Täytyykin kurkata nuo blogit, joita luet ja jotka ei itselle vielä tuttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä lifestyle-puoli ei yhtään haittaa vaan tuo lisää sun blogissa :) On kiva välillä lukea juttuja jotka ei vain kerro tuotteista, vaikka nekin tietysti kiinnostavat aina!

   Poista
 6. Sentenced-to-live.blogspot.fi on kans kiva blogi, jota oon vuosia seurannut. Kirjoituksia on jo vuodelta 2011 asti. Ja tietysti Karkkipäivä on edelleen tosi aktiivinen blogi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun linkkasit! Karkkipäivä on kyllä ihan kiva, mutta mun näyttö ei ole tarpeeksi iso tuohon blogiin koska puolet ylänäytöstä menee tuon terve.fi sivuston omiin mainoksiin joten selaaminen turhan vaikeaa.

   Poista