14 helmikuuta 2021

Linkkaa blogisi!

 

Hyvää ystävänpäivää!

En ole aiemmin saanut aikaiseksi postattua ja laitettua tällaista perinteikästä linkaa blogisi postausta :) Olisi tosi kiva saada kommentteihin mahdollisimman monen bloggaajan linkin lyhyen esittelyn kera. Juuri seuraajien blogeja olisi kiva nähdä ja myös uusien tuttavuuksien blogeja. Tavanomaisesti itse seuraan juuri kosmetiikkablogeja, mutta myös esimerkiksi koirajutut just nyt on kiinnostanut kun tuo koiranpentu asteli viime keväänä kuvioihin. Myös hyviä ruokablogeja joilla olisi rauhallisempi postaustahti kuin näillä valtamedian suosituimmilla voisin innostua kyllä lukemaan! Miksei jos joku tekee youtubea vois niitä vlogeja myös linkittää.

Eli linkki blogiisi + lyhyt esittely, toivottavasti myös kommentoijat voivat löytää tästä uusia tai jo tuttuja blogeja. Voit tehdä toimivan linkin josta pääsee suoraan klikkaamalla blogiisi kommenttikenttään kopioimalla ja muuttamalla seuraavan pinkin värisen osion <a href="http://sivusiosoite.com">Sivusi Nimi</a>.

15 kommenttia:

 1. Ihana idea! Toivottavasti saan koodin toimimaan :D Olen 20-vuotias opiskelija Jyväskylästä ja bloggaan ihan kaikesta mikä sillä hetkellä inspiroi: arjesta, kirjoista, kosmetiikasta, ruoasta... Aiheet vaihtelevat paljon. Tervetuloa vierailulle!

  Mahdollisesti ehkä.

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva idea ja varmasti tätä kautta löytyy uutta luettavaa niin sinulle kuin seuraajillekin.
  Itse bloggaan kosmetiikasta ja matkailusta jonkin verran, mutta se nyt on koronasta johtuen tauolla. Kosmetiikka ja kauneus siis pääaiheita sekä kauneusboksien esittelyt.
  Glitteri addikti

  VastaaPoista
 3. Ihana idea! Mulla +40 kauneus/lifestyle blogi jossa pääasissa kauneusjuttuja ja tuotetestauksia, mutta vaihtelevasti kokkailuja/leipomuksia ja koirajuttuja, niitä kun on meillä kolme.
  Hyvää ystävänpäivää ♥

  VastaaPoista
 4. ”Blogissani haluan jakaa ripauksen omaa elämääni, niin iloineen kuin suruineenkin. Haluan jakaa ajatuksiani ja mietteitä, leivontaohjeita, sekä sisustukseen ja musiikkiin liittyviä tekstejä. Haluan myös kirjoittaa välillä vähän syvällisempiäkin tekstejä. Blogini on siis hyvin sillisalaattimainen..”

  Niihin hetkiin

  VastaaPoista
 5. Hauska idea! Miulla on tarjolla terveyttä ja kauneutta ja välillä sitten mitä mieleen sattuu juolahtamaan. Terveydestä kirjoitan ammattitaidolla, kauneudesta harrastajana. Lukijat ja aihetoiveet ovat erittäin tervetulleita.

  Pinkkiä piiperrystä

  VastaaPoista
 6. 31/mies/tampere/2tytärtä
  blogissani tuon esille aivovamman kanssa elämistä ja epäkohtia mitä koemme yhteiskunnassamme.
  Elamanralli.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Blogissani Kynäniekan salaiset mietteet. käsittelen avoimesti vammaisuutta, seksuaalisuutta ja mielenterveyttä. Kirjoitukseni yhdistelevät omia havaintojani, mmutta toisaalta myös omia kokemuksiani. Jos kirjoitan jostain aremmasta aiheesta tms, pyydän usein asiantuntijan kommenttia.

  VastaaPoista
 8. Ihanaa näitä postauksia onkin ollut ikävä, tulee nuoruus ajat mieleen :D

  Täällä onkin jo joitakin tuttuja kosmetiikka aiheisia blogeja, itse jatkan samalla linjalla. Blogissa keskityn kosmetiikkaan ja erityisesti ihonhoitoon. Olen kosmetologi ja intohimona on auttaa ihmisiä löytämään oikeat ja hyvät ihonhoitotuotteet kosmetiikan isosta viidakosta. Mukana kaiken hintaista ja kaikille sopivia vinkkejä.

  The one with skincare

  VastaaPoista
 9. Ruoka, leivonta, koti, lifestyle :)

  https://neljanaamukahvi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 10. Plussatyyliä, kosmetiikkaa, helppoja arkiruokareseptejä ja perhearkea.

  https://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja/

  VastaaPoista
 11. Miimupuu blogissa käsitöitä, kuten neulontaa, virkkausta ja ompelua.

  VastaaPoista
 12. Aloitin I don´t speak Polish blogini kun muutin perheeni kanssa Puolaan. Puolassa vierähti vuosi ja tällä hetkellä kirjoitan blogiani Espanjasta käsin. Blogissa kirjoittelen elämästä ja ajatuksistani ulkosuomalaisena. Pyrin kertomaan postauksissani rehellisesti millaista elämä on ulkomailla. Niin niistä hyvistä hetkistä kuin siitä suunnattomasta vitutuksestakin, joka kuuluu myös aika ajoin asiaan:)

  https://www.lily.fi/blogit/i-dont-speak-polish/

  VastaaPoista
 13. https://jasukuvaa.blogspot.com/

  Valokuvaus/lifestyle blogia kirjoittelee 21-vuotias lähihoitaja Vantaalta, joka rakastaa valokuvaamista ja pyrkii taltioimaan kuviin aitoja ja tunnerikkaita hetkiä!

  VastaaPoista
 14. Hyvää idea! Pitäisi varmaan itsekin tehdä sellaisen postauksen 😁

  Oma lifestyle-blogini käsittelee kauneutta, muotia ja ruokaa vain ohimennen. Olemme diginomadiperhe ja suurimmalla osalla kirjoitan lapsiperheen arjesta, diginomadiuksesta, matkailusta. Vähän ajatuksia arjesta, ne vähät jotka vielä liikkuvat päässäni 😁

  Itse luen blogeja laidasta laitaan. Paljon juuri samanlaista lifestylea, mutta myös muotia, kauneutta ja perheitä. Vaikeahko vaan on löytää aikaa lukemiselle kaikkien kiireiden kesken.

  VIA PER ASPERA AD ASTRA

  VastaaPoista