22 elokuuta 2022

Esittelyssä Tiffany&Co Love For Her EdP


Uusi tuoksu kokoelmissa pitkään aikaan <3 Ja se on tämä aivan ihana Tiffany & co Love For Her EdP. Olin tuoksua jo pitkään vilkuillut Stockmannilla, ja tuoksutellut sitä ja aivan ihastunut siihen. 

Huomasin kevään aikana, että tuoksu on poistunut heiltä. Selvittelin vielä hieman lisää ja huomasin, että tuotteen saatavuus on todella huono. Olin todella harmissani, ettei sitä oikein saisi mistään paitsi jostain ei-minkäänlaisesta verkkokaupasta, että uskaltaisiko sitä tilata.

Sainkin tämän lopulta hieman pienellä vinkkauksella lahjaksi, kun se löytyi Tallinkin laivalta.


Tuoksu on 50 ml pulloon pakattu ja se tuli kauniissa pahvikartiossa. Aion säästää kartion, sillä kun tuoksun pitää kartiossa, niin se on aina suojassa valolta eikä tuoksu huonone niin nopeasti auringon valossa. En itse aion tai ala vielä säästämään tuoksuja jääkaapissa, joten pöydälle tämä jää suojassaan.

Alla myös kuva kartiosta avattuna, pullolla on kaunis paikka jossa se pysyy nätisti pystyssä. Mielestäni pullo tässä on vaatimattoman kaunis ja pidän turkoosista sävystä ulkomuodossa.

50 ml pullo noin 82,90 € ja myös Tallinkin verkkokauppa myy tuotetta.

Pidän kauheasti makean tuoksuisista tuoksuista, joten tämä hajuvesi oli aivan nappi mulle.

Tiffanyn Love For Her EdP on ihanan naisellinen, se on kukkainen tuoksu. Ylänuoteissa on sininen basilika, mustaherukka, greippi ja sydännuoteissa löytyy neroli, jasmiini ja tuberosa. Pohjanuotit sininen mammutipetäjä, vetiveri ja setripuu.

Tämä tuoksu on siis melko samankaltainen kuin vaikka Escadan kesäiset tuoksut, mutta ei ole ehkä ihan niin makea.

Tämä on kyllä täydellinen kesätuoksu ja miellän tämän samantuoksuiseksi Escadan Candy Love tai Escadan Summer Festival. Jos siis pidät tämän kaltaisista tuoksuista, voisit pitää tästäkin! Mun ainoa talvisempi tuoksu juuri nyt on Boss The Scent For Her.

Mun osalta siis nyt avattuja tuoksuja 4 kappaletta ja se tuntuu paljolta! Tuota Bossin tuoksua olen kyllä ihan yrittänyt pannuttaa ja on mun tän hetken arkituoksu. Pitää ehkä ottaa joku kevyempi tuoksu syyskuun loppuun käyttöön ja säästää tuota Bossia vielä talvelle, siinä on varmaan 15 ml vielä käyttämättä (ostettu iso 50 ml pullo).

6 kommenttia:

 1. Kaunis pullo ja hyvältä kuulostaa muutenkin tää tuoksu! Mielenkiintoisia tuoksunuotteja tuolla joukossa :) Hugo Bossin The Scent For Her on mun ikisuosikkini<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksu on ehdottomasti kevyt, raikas ja tyttömäinen kuten kaksi Escadan tuoksua jotka on mutta nuo nuoteissa vähän erikoisempia, suosittelen tuoksuttelemaan jos sattuu sitten Laivalle :) The Scenttiä oon kyllä suohkutellu nyt ihan säälimättä useita suihkauksia kun siinäkin alkaa tulemaan jo "vuodet vastaan" pian.

   Poista
 2. Tuo turkoosi pullo on tosi viehättävä. Itse tykkään makeista tuoksuista etenkin just kesäaikaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mielestäni kyllä yksinkertainen ja kaunis, kannattaa testaa jos kohtaat tämän jossain!

   Poista
 3. Ihana pullo, mä käytin nuorempana paljon Escadaa mutta nykyään kevyempiä tuoksuja kun oon vähän herkistynyt tuoksuille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos haluaa herkemmälle tuoksuja, niin kannattaa kokeilla myös body mistejä, niitäkin mulla kaksi TBS:ltä!

   Poista