Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

29 elokuuta 2022

3-vuotta bloggailua ja arvonta


Haluan kiittää kaikkia jotka olette seuranneet blogiani jo nämä 3 vuotta!

Olen niin onnellinen, etten lopettanut bloggaamista vaikka aiemman blogini poistin kokonaan, on ollut helppoa keskittyä kosmetiikkaan ja muihin vastaaviin kevyempiin aiheisiin. On myös mukava huomata, että blogiin on tullut myös uusia kasvoja ja kommentteja tulee myös aina välillä anonyymeilta. Muistattehan, että en mitenkään rajoita kommentointia ja jos sinulla ei ole google-tunnusta, voit silti aina jättää kommentin ilman nimimerkkiä tai laittaa haluamasi nimimerkin kirjoitukseen.

Olisi toki myös mukavaa, että tilaisitte blogisyötteen oikeassa reunassa löytyvästä sinisestä napista tai esimerkiksi blogit.fi tai bloglovin palveluissa jos osallistutte arvontaan, mutten kuitenkaan aio rajoittaa osallistumista mitenkään.

Tietoa arvonnasta: Arvonnan järjestää omakustanteisesti Kosmetiikkakatri-blogi. Arvonta on avoin kaikille. Sähköpostia käytetään yhteydenoton tekemiseksi, osallistumalla hyväksyt ehdot. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse, olen yhteydessä voittajaan osoitetietojen osalta. Voittajan tulisi vastata viikossa laittamaani sähköpostiin tai arvotaan uusi voittaja. Palkinto postitetaan manner-Suomeen, kadonnutta lähetystä ei korvata. Voittajan nimimerkki julkaistaan myöhemmin tässä postauksessa. Käytän arvonnassa tätä arvontakonetta.


Palkinto: Kauneuslaatikko

Sisältää Emanin ripsivärin, KNDR Beautyn lip Oilin, ziajan yövoiteen, Filorgan Hydra-Fillerin, Naturel kasvonaamion ja muutaman Dermosilin näytteen. Kaikki tuotteet ovat käyttämättömiä, ja palkinto on tullut koostettua tuotteista joita en itse ehtisi käyttämään, ja ne ovat tarkoitettu iloksi yhdelle onnekkaalle seuraajalle.

Osallistuminen kommenttikentässä
Jätä kommenteissa minulle kysymys tai useampi
ja lisää mukaan toimiva sähköposti, niin minä voisin myös pitää sellaista Q&A postausta näiden osalta myöhemmin syksyn aikana. Aihe on vapaa!

Osallistuminen sähköpostitse
Voit myös osallistua blogin postiin kosmetiikkakatri(a)gmail.com otsikolla "Osallistuminen Arvontaan"
HUOM! Kysymykset laitetaan osallistumisen mukaan sähköpostiin.


Osallistumisaikaa on 12.9.22 vuorokauden loppuun asti ja arvonta suoritetaan osallistumisajan sulkeuduttua.

Arvonnan voittaja: Salli
Voittaja tavoitettu ja paketti lähtenyt matkaan 13.9.22