Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

01 helmikuuta 2022

Loppuneet tuotteet 2022 tammikuu

* Saatu tuote


Vuorossa vuoden ensimmäiset loppuun käytetyt tuotteet. Osa tuotteista voi olla saatu esimerkiksi muun yhteistyön kautta ja kaiken hyvän hengen nimissä merkitsen tuotteet erikseen. Kerron onko tuote yay or nay, en ala erikseen antamaan mitään pisteitä. Yay kertoo, olisiko tuotteesta jatkoon tai voisinko ostaa sen uudestaan. Nay kertoo, etten ostaisi tuotetta uudestaan, se ei sopinut minulle tai en pitänyt siitä.

Loppuneita tuli aika reilusti tässä kuukaudessa. Oli pari eri rasvaa käytössä samaan aikaan ja kasvomaskit aina nostavat lukemaa. Ajattelin ottaa nyt ylös taulukkoon, kuinka paljon mitäkin on loppunut aina per kuukausi. Lisäksi tulen laskemaan Yayt ja Nayt koko vuodelta.

*Golden Glow by Lyko Hydrogel Eye Mask, miedon tuoksuinen maski kuten Lykon maskit. Koostumus on geelimäinen ja paksu ja helppo levittää reilun kokoiset läpät silmänalusten alle. Tämän voi käyttää esimerkiksi sheet maskin alla! Yay!
*Hydrating by Lyko Hydrogel Face Mask & *Anti-wrinkle by Lyko Hydrogel Face Mask, vastaavat geelimäiset maskit kuin Lykon Eye Mask! Tykkäsin näistä, ei mitkään perus sheet maskit, vaan näillä saa koko kasvojen turvotusta kivasti laskemaan. Helppo asentaa kasvoille sillä tämä on kaksiosainen! Leuan alue ja yläosa asetellaan erikseen, jolloin kasvomaski istuu hyvin naamalle. Tykkään näistä todella paljon, lisäksi tämän voisi vaikka laittaa jääkaappiin ja pistää jääkylmänä kasvoille jos haluaisi tehostaa turvotuksen poistamista kasvoilta. Yay!

 



ziaja goat's milk hand & nail cream 80 ml, mun uusi vakkari-käsivoide. Hinta ja laatu mielestäni hyvä, tuplapakkaus Prismasta on 4 euron luokkaa. Tuoksu on nenääni ihana ja rakastan kaikkia goat's milk sarjan tuotteita tuoksun vuoksi! Imeytyy nopeasti ja on mukavan rasvaista kuitenkin. Vaikka tuote vaikuttaa "tyhjenevän" nopeasti, säilyttämällä pystyasennossa ja kolistellessa kylkiin että tavaraa tulee ulos, saa tästäkin kaiken käytettyä. Yay!
The Body Shop Body Yogurt Cool Daisy 200 ml
, todella nopeasti imeytyvä ihonhoitovoide joka lupaa jopa 48 tunnin kosteutusta. Mielestäni tämä ei imeytynyt niin nopeasti ja huomasinkin niveaan verratessa, että tämä jättää iholle vähän kuin pienen kalvon. Tuoksu oli makea ja tuote oli notkeaa, vaalean keltaista ja kyllä tämäkin oli mielestäni hyvä tuote kuten muutkin TBS:n jugurttisarjan tuotteet. Mutta tuoksu ei ollut niin mieluinen ja siitä Nay!
Nivea Rich Body Lotion Nourishing Milk 400 ml
, tämä onkin jo aika reilun kokoinen ihonhoitovoide. Tämä oli paksua ja aluksi mietin "kääk"! En halunnut oikein käyttää tätä, mutta lopulta tästä tuli ihan suosikki. Aika usein elämässäni rasvasin ihon vasta illalla ennen nukkumaan menoa. Joku tuttu sanoi, etkö rasvaa itseäsi suihkun jälkeen?? No sitten kokeilin rasvata suoraan suihkun jälkeen, kun iho oli kunnolla kuivunut. Sen jälkeen tämä paksukin rasva imeytyi oikein hyvin eikä jäänyt tahmeaksi iholle. Tykästyin tähän ja olikin lähes ainoa rasva jota käytin joulu-tammikuun ajan. Ehdoton Yay!




mio Sun-drenchea Body Wash, hellävarainen kultainen miselli putsari. Tämä oli vähän kuin vartalosaippua, johon oli laitettu sisälle glitteriä, mistä syystä sitä ei voinut käyttää kasvoille. Käytin kainaloiden pesuun ja sheivaukseen, en glitterien takia viitsinyt käyttää edes intiimi-alueella. Nay!
Rituals.. The Ritual of Holi Sugar Love sparkling body mist, todellakin meni semmoseen hutiostos-listaan aikanaan. Käytin tätä raikastimena WC:ssä että tuotteen sai käytettyä loppuun. Tuoksu oli makea, mutta tylsä, ei edes niin hyvä kuin teinivuosina rakastetut Victorias Secret -body mistit. Nay!
Loreal SerieExpert A-ox Vitamino Color Shampoo 100 ml, shampoo värjätyille hiuksille. Pitäisi pidentää hiusten värin kestävyyttä ja yleisesti pehmentää hiuksia. Nay!
Dove Intensive Repair Conditioner 200 ml, ostin tämän kun halusin kokeilla pupunkorva-shampoota ja hoitoainetta Dovelta. No, shampoo on käytössä, mutta tähän hoitoaineeseen en ihastunut. Tuote oli liian litkua minulle, vaikka koostumus oli paksu, ei tässä juuri mitään hoitavia ainesosia ole ollenkaan. Nay!

 

Garnier SkinActive Eye Make-Up Remover 2in1 125 ml, ihan täyden 5/5 silmämeikin poistoaine. Yay!
Urban Decay All Nighter Waterproof Longwear Liquid Foundation 30 ml, käytin tätä tuotetta niin monella eri tavalla -levitin sormin, siveltimellä ja beauty blenderillä. Paras vaihtoehto olo lopulta märkä beauty blender, jolla pohjasta sai älyttömän upean. Harmi, että sitä tapaa aloin käyttää viimeisenä ja tuotetta oli enää vain 1/3 jäljellä. Tästä tuli kyllä todella mun lemppari meikkivoide, sanon Nay vain koska sitä ei enää valmisteta.
NYX Studio Perfect Photo-Loving Primer 30 ml, ostin tämän testiin sillä kyseessä on hieman edullisempi silikoni-primeri kuin Smashboxin Photofinish. Mielestäni tämä oli ihan hyvä, mutta oli ehkä öljyisempi tai rasvaisempi levittää kuin Smashboxin vastaava. Hinnan puolesta kuitenkin parempi ja lähes yhtä tehokas samaan tarkoitukseen. Koska aion nyt siirtyä kosteuttavampien primereiden käyttöön, sanon Nay!
Maybelline Sky High Lash Sensational Mascara, ikoninen viimevuoden some-kultin ja mainonnan tuottamana yksi parhaimpia ripsareita markkinoilta. Kokeilin, mutta en saanut tällä pitkiä ripsiä, kuten osa käyttäjistä kehuu. Musta väri oli tässä intensiivinen, applikaattori oli hyvä. Tällä sai kerrostettua kauniit ripset. Nay!

 


akar Skin Pure Lip Restoration, huulivoide joka oli yksi tammikuun suosikeista. Hunajaista ja täyteläistä huulten hoitovoidetta, lisäksi oli eka huulirasva jonka sain käytettyä pitkästä aikaa oikeasti loppuun. Yay!
CLARITYRX Get Balanced™ Probiotic Serum, aika ylihintainen seerumi jenkeistä. Koostumus oli tahmainen geeli, ei mikään ohut mukava seerumi. Piti aina laittaa voide päälle, mutta oli silti aika raskas koostumukselta. Nay!
Garnier SkinActive UltraLift Complete Beauty Day Cream 50 ml, hyvän tuoksuinen peruslaatuinen kasvovoide. Melko ohut joten sopi hyvin juuri päivävoiteeksi meikin alle. Yay!

2 kommenttia:

  1. Ihana määrä loppuneita ja tosi kiinnostavia tuotteita sulla tässä! Garnierin silmämeikinpoistoaine on parasta ikinä<3 Jättikö toi Mion body wash kuinka glitterisen pinnan iholle? Mulla on ollut toi samainen tuubi suihkussa ties kuinka kauan avaamattomana, kun en oo uskaltanut sitä ottaa käyttöön, kun pelkään saavani glitteröverit vartalolle tosta :'D Ziajan Goat's Milk tuotteet on ihania, rakastan sitä pehmeyttä minkä toi käsivoide jättää käsiin<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne glitterit kyllä lähti helposti veden mukana, se oli lähinnä sellaista keltaisen kimaltavaa saippuaa. Oon jo monta kertaa nähnyt sun blogissa miten rakastat Goats milk sarjan rasvaa, niin pitää ehkä sitä joskus myös kokeilla jos vain saisin varastoja tyhjennettyä noista nykyisistä hankinnoista myös vähän :)

      Poista