Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

13 lokakuuta 2021

MayBeauty Peel Off Pore Pack + Alennuskoodi

Kaupallisessa yhteistyössä MayBeauty:n kanssa
 

Pääsin jälleen testaamaan MayBeautyn ihania tuotteita. Minulle tärkeää on eritoten, että tuotteet ovat eläinkokeettomat ja lisäksi plussaa on, että tuotteet ovat vegaaniset. Mielestäni on tärkeää, että kosmetiikka on myös eettisesti tuotettua ja sitä on ilo käyttää.

Testattuani tuotteita pari kertaa, pääsin nyt jakamaan teille tarkemmin kokemukseni tästä tuotteesta: Peel-Off Pore Pack on täydellinen duo ihohuokosten viikottaiseen rutiiniin. Peel-off Face Mask poistaa mustapäitä sekä kuollutta ihosolukkoa ja Deep Cleansing Pore Mask puhdistaa ihohuokosia, poistaa ylimääräistä öljyisyyttä ja supistaa ihohuokosia.

Peel-off Face Mask
Sopii eritoten mustapäiden, talin ja kuolleen ihon irroitukseen. Voi myös viedä repäisyvaiheessa karvoja, joten kannattaa varoa hiusrajaa ja kulmakarvoja. Tällä saa kyllä todella syvän puhdistuksen ihohuokosille. Pakkauksessa tuli 4 kertakäyttöistä pakettia ja levityssivellin mukaan. Käytän vain vähän Peel-off maskeja, mutta tätä kyllä rakastin. Itse pidän siitä tunteesta joka tulee naamion kiristellessä, ihan kuin se toimisi?

Naamio levitetään kasvoille. Tämän jälkeen odotellaan 30-45 minuuttia kun naamio vaikuttaa ja kuivuu, paksummin levitettyä kerrosta odotellaan tuo 45 minuuttia. Lopulta naamion pääsee varovasti repimään reunoilta irti. Lopuksi voi kasvoja vielä huuhtaista lämpöisellä vedellä.

Itse otin kuuman suihkun tämän naamion laittamista ennen, jolloin ihohuokoset olisivat mahdollisimman pehmeät ja iho taipuisaa naamiota varten. Kasvohoidossakin iho lämmitetään esimerkiksi höyrytetyllä pyyhkeellä, joten miksi ei tekisi samaa kotona ennen tätä kotikasvohoitoa. Suositeltu poistosuunta oli leuasta ylöspäin - ja se toimi hyvin itselläni ainakin. Käytön jälkeen iho voi punoittaa, mutta sekin laski minulla nopeasti. 

Deep Cleansing Pore Mask
Tämä voidemainen kasvonaamio puhdistaa ihohuokosia, poistaa öljyisyyttä ja supistaa ihohuokosia. Mä pidin tästä todella paljon, ehkä hieman enemmän kuin tuosta peel-off maskista! Tämä jätti mun otsan todella sileän ja tasaisen tuntuisaksi. Lisäksi tästä tuubista riittää varmasti useampaan kertaan kotona.

Tämä voidemainen naamio levitetään kasvoille, vaikka tuolla siveltimellä tai vain sormin kuten itse tein. Naamion voi antaa kuivua 15-30 minuuttia, itse pidin tätä 20 minuuttia. Putsasin kasvot lopuksi vedellä ja silittelin sileää otsaani.

Tässä kombona käytössä molemmat maskit samalla kertaa!

Otin myös ennen tätä naamiota lämmittävän suihkun jonka jälkeen levitin tämän kasvoille. Tämä on kyllä varmasti tosi kiva osa ihonhoitorutiinia juuri suihkun jälkeen, kun voi olla hiusturbaanin kanssa kotosalla. Itse en viitsi otsalle tuota peel-off naamiota levittää, niin tämä sopi paremmin otsaani ja käytinkin näitä kerran kombona! Pesin tämän pois semmoisella kasvojenputsausliinalla jonka kastelin vedessä ja onnistui hyvin ennen peel-off maskin irroitusta.

Saatte myös käyttöönne 25 % alennuskoodin joka koskee koko valikoimaa!
Alennuskoodi on "katripack" ja se on voimassa 10.11.2021 asti
Lisää etukoodi ostoskorissa tai siirry sivustolle tästä linkistä saadaksesi edun.

 

Mielestäni plussaa MayBeautyssä on, että nämä toimitukset verkkokaupasta on ollut ainakin mulle todella nopeat, vain parissa päivässä perillä :) Lisäksi olen tykännyt kaikista tuotteista joita olen päässyt testaamaan! Jos kiinnostaa lukea aiempaa kirjoitusta heidän hiustuotteista, pääset siihen tästä linkistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti