Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

19 elokuuta 2021

Käytössä MayBeautyn Repairing Hair Kit + Alennuskoodi

Kaupallisessa yhteistyössä MayBeauty:n kanssa

 
Sain mahdollisuuden kokeilla MayBeautyn hiustenhoitosarjan tuotteita, ja nyt olen käyttänyt pari viikkoa tuotteita joten pystyn kertomaan mun omat mielipiteet ja kokemukset tarkemmin tuotteista. Nyt on ollut pitkä kuuma kesä ja hiukset varmasti kaipaavat hieman extra-huolenpitoa ja hoitoa, jotta raidoitukset ja hiusten väri pysyisi hyvänä. 

Olen nyt käyttänyt Repairing Hair Kittiä koko elokuun alun. Tässä kitissä on siis kaksi tehokasta hiustenhoitotuotetta, jotka korjaavat, kosteuttavat ja vahvistavat hiuksia. Kerron seuraavaksi hieman tuotteista ja minun käyttökokemuksiani niistä.
Hiusseerumi on kevyttä ja sisältää Argan öljyä, mateliöljyä, oliiviöljyä ja pellavansiemenöljyä. Kyseessä on siis oikeastaan hiusöljymäinen seerumi, koska koostumus tulee monen eri öljyn vaikutuksesta.

Mielestäni tämä hiusseerumi oli erittäin mukavaa, 1-2 pumppausta riitti omille latvoilleni todella hyvin. Se on huomattavan kevyttä, eikä läheskään niin tahmaista, kun hiusöljy jota käytin ennenkuin otin tämän säännölliseen käyttöön. Juuri pienellä pumppausmäärällä saa aamulla pörröisen hiuksen kuriin - illalla voi laittaa halutessaan useammankin pumppauksen maksimoidakseen kosteutuksen hiuksille. Tuoksu on mukavan mieto ja raikas, hiusseerumi on itsessään väritöntä.
Hiusnaamio on salonkitasoinen tuote. Se sisältää keratiinia, Argan öljyä ja proteiineja, jotka syväkosteuttavat hiuksia. Käytetään pesun jälkeen märkiin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 30 minuuttia.

Tämä hiusnaamio on kertakäyttöisen turbaanin sisällä ja se laitetaan märkiin hiuksiin, sitä hierotaan hieman hiuksiin ja lopulta sinetöidään turbaani teipillä. Lisäsin itse yhden pinnin myös niskaan, turbaania pidetään 30 minuuttia päässä, mutta tuskin pari extra minuuttia lisää haittaa mitään. Hiusnaamio tekee hiuksista pehmeämmät ja sileämmät, se myös tuntui siltä kun olin käyttänyt naamion. Tein kevyen hiustenpesun ja sen jälkeen lisäsin naamion. Samalla kun hiusnaamio oli päässä värjäsin itseasiassa kulmakarvat, joten sen kanssa oli helppo vietää tuo aika aamutakki päällä. Tämä oli myös ensikosketukseni hiusnaamioon, joka käytetään vähän kuin kertakäyttöiset kasvonaamiot. Tykkäsin kyllä, ja ihmetyttää sekä huvittaa, että vasta näin myöhään elämässäni löysin vastaavan naamion.
 
Kokemuksieni perusteella suosittelen lämpimästi Repairin Hair Kittiä! Tuotteet hoitavat ja vahvistavat hiuksia, siloittavat, antavat elinvoimaa ja auttavat hiuksiasi selviämään kuuman kesän tai kylmän talvenkin armoilla. Minulle yksi tärkeä arvo nykyään on se, että tuotteita ei testata eläinkokeilla. MayByeuty on eläinkokeeton ja on nyt yksi brändi minun listalla jotka ovat good to buy, pidän sellaista listaa brändeistä joita koittaisin ostaa jatkossa enemmän hyvän etiikan puolesta.


Sain jaettavaksi 25 % alennuskoodin joka koskee koko valikoimaa!
Alennuskoodi on katri25 ja se on voimassa 16.9.2021 asti
Lisää etukoodi ostoskorissa tai siirry sivustolle tästä linkistä saadaksesi edun.Sain myös käyttöön Cleansing Shampoo & Softening Conditioner -paketin MayBeautyltä ja näitäkin voin suositella! Omasta kokemuksestani, minulle rriitti vain 3 pumppausta shampoota ja sama määrä hoitoainetta latvoille. Mielestäni tässäkin tuotteessa on semmoinen ihana spa-tuoksu, joka on ilmassa kun käy vaikka kylpylässä. Käytin näitä yhdessä seerumin ja hiusnaamion kanssa, voin kyllä kaikkia tuotteita ihan aidosti suositella. 


Onko MayBeautyn tuotteet teille tuttuja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti