06 lokakuuta 2021

Tämä vai tuo Kosmetiikkahaaste

Bongasin haasteen Lipsticklove blogista, lue postaus tästä.
Mun vastauset alla, muistakaa muutkin toteuttaa näitä kivoja haasteita!

Full Glam vai No Makeup-meikki?
Nykyisin sanoisin No Makeup-meikki. Mulla on todella nuden tyylinen meikki nykyään arkisin ja vain viikonloppuisin käytän enää enemmän värejä. Useampana päivänä on vain meikkivoide, kulmat ja ripset laitettuna. Rakasta nkyllä tehdä Glam-meikin aina lauantaisin!

Liimattavat irtoripset vai magneettiripset?
Liimattavat, koska magneettisia en ole kokeillutkaan. Tykkään eniten Ardellin ripsistä ja en ole varma onko heillä ollenkaan magneettiripsiä. Lisäksi pelkään että jossain tuulessa tai jos vahingossa hieraisee lärviä niin ne lähtisi pakoon.

Kosteuttava kasvonaamio vai puhdistava kasvonaamio?
Kosteuttava ja semmonen missä on kollageenia tai hylauronia mieluiten! 30-kriisin lähestyessä..

Puhdistusvaahto vai puhdistusgeeli ihonpuhdistuksessa?
Sanoisin puhdistusgeeli, sillä olen melko kuivakka iholtani ja pelkään rehellisesti että vaahdot kuivattavat liikaa. Ja kun on hyvä putsari jo nyt käytössä miksi vaihtaa. 


Kaksoispuhdistus vai puhdistus yhdellä putsarilla?
Nykyään kaksoispuhdistus, mutta vielä kesää ennen olisin sanonut yksi putsari. On ihana katsoa miten öljymäinen meikinpoistoaine saa kulmavärit, ripsivärit, eyelinerit ja luomivärit iisisti irroitettua pois paikaltaan! Kaksoispuhdistus on myös varmaan parantanut ihoni vointia sillä näppyjä tai pienen pieniä mikroskooppisia finnejä ei enää tule niin paljon.

Useita hajuvesiä vai yksi luottohajuvesi?
Omistan monta, mutta juuri nyt olen ottanut asenteeksi käyttää vanhat pois tieltä, joten mulla on aina yksi tuoksu kerralla käytössä. Uskon siis, että vastaus on yksi luottohajuvesi. Haluan jatkossa olla semmonen max. 2 tuoksun nainen :)

Mattameikkipohja vai heleä/kuulas meikkipohja?
Matta on mun mieleeni, vaikka heleä tekisi tietysti paljon nuorekkaammaksi. Tykkään että ihon virheet jää meikin alle piiloon joten se on hieman mattaisempi kuin heleä. En myöskään käyttäisi koskaan kimaltelevaa meikinkiinnityssuihketta.

Bronzer vai highlighter?
Bronzer, käytän tätä "contour" tyylisesti kasvojen varjostamiseen ja on mun käytössä paljon rakastetumpi kuin highliter. 


Sheet mask vai voidemainen, levitettävä kasvonaamio?
Näihin se on kääntymässä. Mä alkuun inhosin sitä kylmää tunnetta, joka tästä rätistä tulee kasvoille, mutta näitä tulee käytettyä. Jos kasvonaamio on purkista levitettävä ne jäävät kaappiin levittämättä melko helposti.

Hajusteellinen vai hajusteeton kosmetiikka?
Kumpikin sopii minulle, sanoisin hajusteellinen. En käy töissä tiloissa, jotka olisivat esim. terveydenhuollon alaisia tai käytä julkista liikennettäkään liiammin. Myöskin hajuveden käyttö on maltillista eikä koko pulloa suihkita päälle.

Luonnollinen hiustenväri vai värjätyt hiukset?
Mitä, siis luonnollinen vai? Mutta mun hiuksethan on värjätyt. Niin, mielestäni värjätyt on ehkä enemmän semmoisia räikeitä värejä tai bayagle värjäystä tai muuta josta huomaa että väri on selkeästi luonnoton. Mä otan vain raitoja ja hiusteni väri on neutraali naturelli eikä mikään platinablondi enää tätä nykyä. Haluaisin kyllä pitää jotain tumman liilaa joka vaalenisi liukuvärjäyksenä pinkkiin. Se oisi mun unelmatukka.

Meikkipohjan kiinnitys puuterilla vai ei puuteria?
Nykyisin sanosin että puuteri. Aiemmin en aina käyttänyt ehkä useampaankaan vuoteen puutereita. Nykyisin tuntuu että kasvot on todella tahmaiset jos en käytä puuteria, joten se on pakko lisätä mukaan. Puuteri kyllä tuntuu vanhentavan ja tuovan rypyt ja juonteet helposti esiin, mieluiten menisin ilman.


Meikinkiinnityssuihke vai ei meikinkiinnityssuihketta?
Jotenkin tästä on tullut mulla rutiini ja toivon että tämä pidentää miun luomivärien pysymis-aikaa ja maskiaikana sitten sitä, ettei tulisi mitään läiskää puuttuvasta meikkivoiteesta nenään tai vastaavaa.

Yksi tietty suhkugeeli vai useampi suihkugeeli?
Mähän rakastan purkkeja ja on ihana vaihdella jatkuvasti erilaisia tuoksuja suihkuun juuri suihkugeelin avuin. Sama toistuu myös ihonhoitovoiteissa. Ei ole mitään tiettyä jota olisi pakko käyttää.

Monivaiheinen ihonhoitorutiini vai mahdollisimman yksinkertainen ihonhoitorutiini?
Oikeasti teen monta monivaiheisen ihonhoitorutiinin kohtaa, mutta pidän yksinkertaisesta. Joskus käytyäni suihkussa illalla vedän vain kasvorasvan naamaan yöksi. Joskus teen kaksoispuhdistuksen enkä laita rasvaa yöksi jos silmät ovat oikein herkillään. Teen kyllä välillä monivaiheisen rutiinin kokonaan, eli kasvojen tuplaputsaus, silmämeikin poisto erikseen aineella, kasvovesi, seerumi ja yövoide. Mutta usein teen vain jonkun osan tästä riippuen mitä ihoni vaikuttaa kaipaavan.

2 kommenttia:

 1. Kiva kun vastailit näihin! Ja hei ton oon kuullut monelta muultakin, että kaksoispuhdistuksen myötä ihon kunto on parantunut :) Toki nyt alunperinkin ihon kuntoon varmasti vaikuttaa se millaisia putsareita on käyttänyt, mutta monella varmaan just yhden putsarin kanssa ei oo iho puhdistunut kunnolla ja sen takia on ihoon tullut näppyä sun muuta. Ei kaikki toki kaksoispuhdistuksesta hyödy, mutta itse en voisi jättää sitä enää :D Sama kun muistan jonkun joskus sanoneen, että iho on tosi punakka eikä sitä saa edes meikkivoiteella kunnolla piiloon, mutta samaan aikaan hän kertoi puhdistavansa kasvot aina vain meikinpuhdistusliinoilla. Onhan se tosi iso rasitus hangata joka päivä ihoa sen liinan kanssa, joten ei ehkä ihme, jos punoittaa..

  Mulla kävi sheet maskien kanssa samoin, että en aluksi voinut sitää sitä kylmän, märän rätin tunnetta kasvoilla, mutta nykyään rakastan käyttää niitä<3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis musta tuntu että näppyjä oli kokoajan jos jonkinlaisia ja että paraneminen kesti sikana jos niitä vielä alko repimään tai puristelemaan. Tuntuu että iho on taas vähän nuorempi kuin mitä olen tässä viimevuodet huokaillut kun 30 lähestyy.

   Noita meikinpuhdistusliinojakin joskus olen käyttänyt aktiivisemmin mutta en aikoihin, sillähän kyllä repii ihoa kunnolla rikki joten ei ihme jos vähän on punotellut :D En myöskään juuri itekkään sitänyt sitä märkää rättiä kasvoilla mutta nykyisin addiktio sheet maskuihin :)

   Poista