Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

01 maaliskuuta 2021

Tammi-helmikuun loppuun käytetyt 2021

Päätin ainakin aloittaa vuoden siten, että kirjoitan kerralla tammi+helmikuun tuotteista yhdellä kerralla. En tiedä oliko tämä sitten viisasta vai ei, sillä nyt loppuneita on ihan hirveä määrä mikä ei musta ollut välttämättä niin kivaa. Ensinnäkin ehtii jo ehkä unohtamaan omia mielipiteitä tuotteista jotka loppuivat tammikuussa. Vain tosi hyvät tai huonot muistaa, jos tuote on haaleaa kuin kädenlämpöinen vesi, siitä ei välttämättä ole enää mitään sanottavaa. Lisäksi tuotteita oli arvioitavaksi vähän liikaa kerralla eikä kukaan oikeasti jaksa lukea näin pitkiä kirjoituksia ajatuksella.

Loppuneita yhteensä 32 kpl. Näytteet merkitty erikseen.

Todennäköisesti teen siis oman postauksen seuraavan kuukauden loppuneista tuotteista jos niitä kertyy enemmän kuin 15 kappaletta, mutta jos niitä on vähemmän niin saatan sitten säästellä ja yhdistää huhtikuun tuotteisiin.

Tässä tammi-helmikuussa loppui siis paljon tuotteita, mutta moni näistä purkeista oli auki kuukausia(!!) ennenkuin ne loppuivat. Eli jotkut shampoot ja hoitoaineet olin käyttänyt aika hyvin syys-lokakuussa ennenkuin pistin pidennykset päähän, eli niissä oli ainesosia joita ei suositeltu juuri pidennyksien kiinnitystavalle. Kun pidennyksien noston välissä oli pikku tauko tuotteet tulivat loppuunsa. Myös pari tuotetta saattoi olla ns. osittain käytettyjä, mutta kuivuminen tai muu tuli sitten "vastaan" eikä tuotteita ollut järkevä pitää enää käytössä.

Ted Baker Polly EdT 30ml, ostin tämän tuoksun vuonna 2019 kevään alussa. Tuote tuli juuri noihin aikoihin myyntiin. Tämä on erittäin makea ja tyttömäinen. Pidin kyllä tuoksusta, mutta en usko että enää ostaisin sitä toiste. Nyt parin vuoden jälkeen olen kypsynyt tilanteeseen ettei se lyö vertoja muille tuoksuille joita mulla on esimerkiksi nyt käytössä.

Bodyographypro Makeup Brush Cleanser 118ml, meikkisiveltimen putsausaine. Kesti reilun vuoden käytössä ja pidin kyllä tästä, suihke oli ihan ok, suoraan siveltimeen tai sellaiseen putsausalustaan. Ei niin yleinen meillä Suomessa joten en tätä alkaisi erikseen mistään hankkimaan.

Alcogel käsihuuhde 50ml, ihan ok käsidesi. Tykkään vähän geelimäisistä sillä todella nestemäiset tuotteet saattaa roiskua helpommin mihin sattuu. Ostan ennemmin suomalaisia käsidesejä jatkossa, kun niiden tuotanto taas pelaa.


Loreal Elvital Full Resist Breakage Fighter Detangler 250ml, hiustenhoitoaine joka selvittää hiukset. Mun mielestä nämä Lorealin Elvital-sarjan tuotteet on tosi hyviä ja mielestäni hyväntuoksuiset. Kyllä pidin ja voisin ostaa toiste.


Wella Invigo Nutri-Enrich Shampoo 250ml, mielestäni ihan hyvä shampoo, tätä mulla on vielä yksi kaapissa ja varmasti senkin tulen pois käyttämään. En kyllä ostaisi tätä enää kun saan tuon toisen purkin käytettyä pois, sillä tuote oli ihan basick. Mielestäni jos shampoolla on arvoa näinkin paljon (8-16€/kpl) sen pitäisi jäädä positiivisesti mieleen.


Aussie Miracle Moist Shampoo 300ml, aivan ihana karkin tuoksuinen shampoo! Pidän kaikista Moist-sarjan tuotteista ja myös tästä shampoosta pidin. Vaahtosi mukavasti ja levisi hyvin pienissäkin määrissä koko hiuksiin.


Garnier Fructis Nourishing Banana Hair Food Shampoo 350ml, erittäin ihanan banaanin tuoksuinen ja hyvin puhdistava shampoo. Tätä suosin hiustenpidennyksien kanssa ja toimi juuri niiden kanssa hyvin, teipit pysyivät aina kiinni eikä shampoo pureutunut kiinnityksiin. Lisäksi purkki on todella hyvä hinta-määräsuhteelta, sillä tämähän on iso pakkaus ja arvoa noin +5 €. Luulen, että Hair Food-tuotesarja on mun uusi luotto-lemppari!


J. Mäki Professional Volume Conditioner 300ml, pumppupullossa oleva hoitoaine. Pumppupullo mielestäni hankala ainakin nykyisessä kylpyhuoneessa. Tuotetta jäi tosi reilusti tuonne pohjalle joten mun piti vaihtaa tähän Aussie shampoon kierrekorkki ulospuristus-reiällä tilalle jotta sain vikat tuotteet pohjalta käytettyä. Mielestäni tosi hyvän tuoksuinen ja ihan hyvä hoitoteho, mutta hieman haastavasti saatavilla (vain merkin omasta verkkokaupasta).


Love Beauty and Planet suihkugeeli 100ml Tropical hydration coconut oil & ylang ylang, ihanan tuoksuinen ja hieman juuri öljyisempi hoitovoide. Tämä oli mielestäni tosi miellyttävä, mutta testerikoon pakkaus oli haastava sillä siitä ei saanut puristettua mitään ulos sillä muovi oli niin kovaa. Voisin kyllä harkita tämän ostamista jos varsinainen myyntipakkaus olisi vähän käytännöllisempi.

CeraVe Hydrating Cleanser 473ml, niin sanottua apteekkikosmetiikkaa joka sopii hyvin kuivallekin iholle. Sisälsi hylauronia ja oli saippuaton putsari. Käytin kuten saippuaa suihkussa, sopi myös hyvin kasvojen pesuun. Mielestäni aivan huipputuote ja varmasti tulen ostamaan enemmän näitä CeraVen tuotteita käyttöön.

pr-näyte: Signature Select Brightening Body Cream 200g, tosi kiva ja ohut ihonhoitovoide. Vähän jäi harmittamaan, etten säästänyt tätä kesälle kun kaipaisin yhtä nopeasti kuivuvaa ja mukavaa ihonhoitovoidetta. Tuoksu oli raikas sitruunainen, ja oli kyllä nopeasti käytetty kun ihonhoito oli miellyttävää. Valitettavan korkean hinnan puolesta en välttämättä ostaisi uudestaan.

pr-näyte: Artistry Studio Lotus Blossom Soft As Silk Hand Cream 30 ml, aivan ihana ohut käsivoide joka oli todella miellyttävä käyttää. Tuotteen tuoksu oli niin outo ja silti hyvä, en ole tottunut lotuksen tuoksuun. Sain tästä myös pari eri tuoksua mutta päätin antaa ne eteenpäin kun käsivoiteiden armeija oli kasvanut luvattoman suureksi. Pidän näistä "metallisista" tuubeista joista on helppo säännöstellä, samoin pienistä tuotekoista. Tätä voisin ostaa jos saisi helposti jostain kivijalasta.

Urtekram Aloe Vera käsivoide 75ml, sitruunan tuoksuinen rikas käsivoide. Pidän kyllä paksuista käsivoiteista näin talvisin ja tämä oli kyllä yllättävän hyvä. Tuoksu teki tuotteesta parhaan mieleeni, se toimi. Voisin ostaa uudestaan.

LV käsivoide 75ml 55+, paksu ja riittoisa käsivoide. Oli ehkä hieman tahmeampi kuin tuo Urtekramin käsivoide joten vaati lopulta pidempää kuivumisaikaa. Hyvä voide kuitenkin talveen, en ehkä ostaisi enää tuollaista vanhemmalle tarkoitettua käsivoidetta.


Naturel Collagen Facial Sheet Mask, näitä meni kaksi kappaletta. Mielestäni sopivan pieni kasvoille eikä jää ylimääräistä kangasta. Hinnan puolesta paras hankinta, saatavilla ihan Prismasta. Aika varmasti tulen ostamaan näitä lisää.


Eyenlip Aloe Moisture Essence Mask, toinen erittäin edullinen maski saatavilla kaikista vähittäiskaupoista. Voisin näitäkin ostaa, mutta ei ehkä istu minun kasvoihin ihan niin hyvin kuin tuo Naturel.


LYKO Anti-Wrinkle Hydrogel Face Mask, tämän maskin luvattiin istuvan kasvoille täydellisesti. Se istui ihan hyvin, mutta se olikin geelimaski jota en muka tuotteen nimestä osannut lukea! Tämä oli tosi kiva ja tällaisia geelimäisiä naamioita olisi kiva käyttää useammin. Maski oli ehkä kuivahko, mutta tässä geelimaskissa on sitten ne turvotusta lievittävät puolensa. Kyllä pidin, mutta en ehkä erikseen lähtisi tätä netistä tilaamaan. Johonkin tilaukseen voisin ostaa muita sarjan maskeja kokeiluun.


Nivea Natural Radiance 10 Minute Sheet Mask, en muista tästä maskista mitään. 


The Body Shop Warm Vanilla Body Butter, aivan järkyttävän tuoksuinen. Jotenkin aluksi ajattelin vaniljan olevan ihanan tuoksuinen, mutta tämä oli vähän tunkkainen ja painostava. En osta enää tätä sarjaa. Tuote on myös liian paksu eikä kuivu vaikka sitä levittäisi ohuesti.

pr-näyte: Artistry Signature Body Polishing Body Scrub, bambu-rakeesta valmsitettu kehonkuorinta joka sisältää reilusti erilaisia vitamiineja. Pidin kuorintatehosta ja siitä, miltä tuote tuntui iholla, en ole miellyttävämpää kuorintaa käyttänyt. Ainoa miinus tässä oli se, että tuotteen sai pestä seiniltä ja lattioilta pois. En ostaisi uudestaan korkean hinnan puolesta.

The Body Shop Peppermint Cooling Foot Lotion 250ml, huono jalkavoide. Ei pehmitä jalkoja tai kovettumia tarpeeksi tehokkaasti, aika ohut loppujen lopulta jalkarasvaksi. Kesti 3 vuotta käyttää tämä loppuun sillä tuote oli niin huono. Lopulta päätin pannuttaa sen viime talvena pois. En ostaisi.

Miqura Foot Mask, jalkoja kosteuttavat sukat. Nämä on ihan kivoja, sukkien käytön jälkeen on helppo siistiä kynsinauhat ja leikata kynnet ja suorittaa tämän jälkeen vaikka varpaiden lakkaus. Voisin ostaa mitkä vain kosteuttavat sukat jalkoihin, en usko, että näissä on hirveästi merkkien välillä eroja.


Maybelline Snapscara, mielestäni omille ripsilleni yksi parhaita ripsareita. En odottanut tältä mitään kun ostin tuotetta jostain ale-laarista pari mukaani. Pidin kyllä tosi paljon, enkä kovin monesta ripsarista näin ajattele.


IsaDora Brow Powder Pen, perus kulmakynä, sellainen vanhanaikainen puinen terotettava. En ostaisi tätä toiste, sävy oli mukavan kylmä.


Lovely, Liquid Camoufladge Conceal&Contour, luulin ja mainostin tätä aluksi jonain Catricen meikkinä kun ostin tämän cittarista. Tämä olikin jostain toisesta displaysta ja aivan eri merkkiä. Tosi hyvä concealeri ja itse käytin juuri silmänalusiin luodakseni KimK-tyylistä vaaleampaa aluetta silmien alle. 


Vichy Derma Blend SOS Cover Stick, juuri finnien tai punaisten näppylöiden peittämiseen suositeltu concealeri. Pidin tästä itse tosi paljon, olen aiemmin pitänyt juuri näistä ulos kierrettävistä massatikuista. Ei kuitenkaan ollut mikään super pigmenttinen eli en ostaisi uudestaan jos tarkoitus olisi peittää punaisia näppyjä.


NYX Tame&Frame Brow Pomade, ihan perus ok pomade, mutta kuivahti nopeasti. Oli mulla noin vuoden käytössä ja viimeisinä kuukausina lisäsin risiiniöljyä välillä pannulle jotta tuote ei olisi aivan kuivakkaa. En halunnut käyttää tätä loppuun koska sitä piti "jatkaa".



Lumene Herkkä Soothing SOS Mask, kasvoja rauhoittava naamio jossa on myös marjojen jäänteitä (näkyy kun kasvion levittää). Ihan miellyttävä mutta en kokenut erityisesti kosteuttavaksi tai mitenkään hoitavaksi. Käytin tätä aktiivisesti kun sain retinolimyrkytyksen kasvoilleni.


Lumene Kosteuttava SY-voide Kaikille Ihotyypeille, silmänympärysvoiteet ei ole mulle. En muista, jaksa tai ole kiinnostunut millään tavalla käyttämään niitä. Ehkä siitä kiinnostuu sitten kun niitä ryppyjä alkaa tulemaan, nyt levitän kasvorasvan koko naamaan mukaanlukien SY-alueen. Onkohan se virhe?


Figs&Rouge Hydra Matte Pore Correct Velvet Cream, nimikin sen sanoo, tämä oli kasvovoide. En itse koe että tässä olisi juuri ollut lopulta mitään erityisiä primer-ominaisuuksia. Ei rullannut tai mitään, koska se ei luonut mitään tarttumapintaa meikkivoiteelle. En ostaisi uudestaan.


Yves Rocher Sensitive Vamomille Micellar Water 50ml, miellyttävä ja erittäin hienosti hajustettu kasvovesi. Miedon tuoksun puolesta mukava käyttää, kasvot pysyivät hyvinä eikä aiheuttanut mitään ongelmia mun iholle. Myös kasvomeikin jäänteet irtosivat hyvin. Ei mitään syytä, miksi tätä ei voisi ostaa toiste.


14 kommenttia:

  1. Apua mikä on retinolimyrkytys kasvoilla O_o kivasti loppuneita, aika paljon itsellekin tuttuja. Mullakin oli tämän kuun tyhjissä tuo Love Beauty Planetin suihkari :) ja se oli just hankalaa saada pullosta ulos. Hydrogeelimaskit on ihana, etenkin silmien alle jos on turvotusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täältä voi katsoa miltä naama näytti 3 pv sen jälkeen kun retinoli-myrkytys iski kunnolla. Oli niin paljon otsassa näppylöitä että tuntu kun ois ollu 12v ja sillonkaan mulla ei missään nimessä tuolla tasolla ollu näppyjä.

      Poista
  2. Mie en tykkää The Body Shopin vartalovoista yhtään samaisen syyn takia. Ne on niin paksua ja (ainakin miun voiteet) on olleet todella kovia, että sitä voidetta ei pysty edes kunnolla työstämään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ei kieltämättä pehmennyt käsissäkään kun sitä "lämmitti" eli tavallaan se jättää kelmun eikä imeydy kuten ihonhoitovoiteen kuuluisi.

      Poista
  3. Mä tykkäsin tosin paljon tuosta Figs&Rouge Hydra Matte Pore Correct Velvet Creamista, mutta voiteethan käyttäytyy vähän eritavoin, eri iholla. Kiva määrä loppuneita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän se, jokaisella omat mieltymykset. Omaan makuuni ei juuri pienentänyt tai häivyttänyt ihohuokosia vaikka nimessä lukee "matte pore correct".

      Poista
  4. Mulla on ollut joitain Love Beauty And Planetin hiustuotteita tuollaisissa samanlaisissa näytepulloissa ja niitäkin oli aivan todella vaikea saada ulos :D Etenkin se hoitoaine oli aivan mahdoton, kun ei saanut yhtään puristettua pulloa.

    Banana Hair Food Shampoo kuuluu myös mun suosikkeihin, mutta mulla tuo Aussien shampoo kuivatti tosi paljon :/ En sitten tiedä, että jos siinä olikin vaikka jokin ainesosa, joka ei vaan soveltunut mulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli myös joskus semmonen hoitoaine eikä sitä tosiaa meinannu saada ulos! Aussie ei taida olla CG eli jotain kuivattavia ainesosia varmaan löytyi? Itse käytän kyllä aina tosi kosteuttavia hiustuotteita shampoon jälkeen joten ei ole siksikään ehkä itsellä kuivattanut.

      Poista
  5. Anonyymi3.3.21

    Hauskaa, mää taas tykkäsin tuosta mausteisesta vaniljan tuoksusta ku hullu puurosta.:D Koen myös nuitten TBS:n vartalovoiteiden olevan parhaita voiteita, koska on niin paksua ja voista. Mää pidin myös tosta banaanishampoosta, se tuoksuu ihanalle. Saman sarjan hoitoaine ei toiminu mun tukassa. Haluaisin testata sitä vesimeloniversiota kans, kuulostaa herkulle. :)
    Satu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ehkä mun iho ei sitten ole niin kuiva kun olen kuvitellut kun tämä paksuimman luokan vartalovoide ei täysin imeytynyt mulla :D En ole ostanut ollenkaan Hair Foodista hoitoaineita, uskon että tämä hiusnaamio on "the thing" näissä.

      Poista
  6. Hei yksi vinkki, jos aiot jatkossakin joskus kirjoitella loppuneista parin kuukauden välein, niin kirjoita niistä tuotteista luonnoksiin arviot jo heti, kun ne loppuu :) Teen itse siis aina siten, että kun joku tuote loppuu, käyn parin päivän sisällä kirjoittamassa siitä luonnoksissa olevaan Loppuneet-postaukseen arvion, jolloin mun ei enää tarvitse loppukuussa miettiä mitä mieltä tuotteesta olinkaan. Helpottaa myös sitä työtä, mikä muuten olisi edessä aina joka kuukauden lopulla, kun suurimmasta osasta on jo arviot kirjoitettuna :D

    Eyenlipin ja Naturelin sheet maskeissa on kyllä superhyvä hinta-laatusuhde!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just noin varmasti pitäis tehdä, että ottaisi heti ne ylös. Kyllä tässä on tuo kirjoituksen pituuskin vähän sellainen että jaksaako kukaan lukea vai onko se sitten enemmänkin silmäilyä. Mutta nyt mennään maaliskuussa kokonaan omalla postauksella :D

      Poista
  7. Huh hyvä määrä loppuneita :D
    J.Mäki tuotteet on mun lemppareita, shampoot ja hiusnaamiot on tosi tehokkaita ja tuoksuu hyvältä. Harmi, että vähän hankalasti saatavilla tosin.
    Ja noista Artistryn tuotteista samaa mieltä, hyviä ja laadukkaita mutta älyttömän hintaisia. En kyllä itsekään lähtisi niitä tuohon hintaan ostamaan. Harmi, koska vähän kohtuullisemmalla hinnalla markkinoita kyllä löytyisi :)
    Frigs&rouge tuotteet ei ole lainkaan mun mieleen enää. Kaikki tuottee mitä heiltä olen käyttänyt on ihan kuraa. Primerit ei toimi ja rullaa iholla eikä anna mitään tarttumapintaa meikkivoiteelle. Jotenkin en käsitä myöskään niiden hintoja jotka on aika korkeita mutta tuotteet ei toimi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi kyllä kiva että J.Mäkeä sais sokos/emotion esimerkiksi - ostaisin varmasti. Ei erikseen tule postikulujenkaan takia tilattua niitä heidän omasta verkkokaupasta.
      Ymmärtäisin jos juuri em. Sensailla olisi rasva 40€/2dl mutta vähän tuntemattomasta merkistä tuskin kovin moni valmis hintaa maksamaan.
      "Onneksi" F&R tuotteita mulle on tullut ilmeisesti vain tämä yksi, ja tosiaan jotenkin tämä tuntu olevan kosteusvoide eikä just yltänyt ainakaan mun ihohuokoisia merkittävästi tasoittamaan. Olen jo rakastunut silikoniprimereihin liikaa.

      Poista