Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

22 helmikuuta 2021

Meikki: Grinch-vihreä


Olen tammikuussa ihastunut vihreään silmämeikkiin. Silmäni ovat kylmänvihreät, ja niissä on näitä erisävyisiä pisteitä ja kohtia jotka voivat hieman taittaa siniseen. Silmäni ovat kuitenkin mielestäni vihreät. Olen halunnut korostaa silmieni väriä vihreällä ja olenkin usein nyt viikonloppuina tehnyt tämän vihreän meikin. Olen vitsaillut pitäväni Grinch-meikkiä :D Mutta mielestäni se on kyllä kiva lookki. 

Aiemmin koko tammikuun olin myös erikseen juuri varta vasten kasvattanut kulmakarvojani enkä nyppinyt yhtään karvaa pois. En ole koskaan värjännyt kulmiani vaan olen aina käyttänyt vain meikkejä. Olen nyt innostunut minulle täysin uusista jutuista ostettuani Benefitin kulmalahjapakkauksen mutta tässä olen käyttänyt perinteisesti pelkkää pomenadea joka on ollut muutaman vuoden mun vakio-tapa meikata kulmat. 


Tosiaan näihin kuviin mennessä olen nyppinyt kulmani täysin läpi ja saanut kulmiin paremman muodon jonka kanssa on nyt paljon helpompi tehdä silmämeikki. Mulla oli jo aika paksut kulmat tammikuussa kun en ollut nyppinyt ylimääräisiä pois ja alkaa näyttää hyvältä. Teininä tein liikaa virheitä ja saatoin joskus nyppiä koko kulmatkin pois ja tästä syystä kulmissa on ollut aukkoja. Siksi kannattaakin pitää välillä kausia kun ei nypi mitään pois vaikka miten kamalalta näyttäisi! Nyt kun tästäkin jo yli 10 vuotta aikaa niin aiemmat virheet alkavat vihdoin väistyä kasvoilta. Ei näitä kasvatus-retriittejä enää kovin usein tarvitse siis tehdä. 

Primer: First Aid Beauty Coconut Skin Smoothie Primig Moisturizer
Meikkivoide: Lóreal True Match sävy 1D/1W
Puuteri: Bellápierre Cosmetics Banana Setting Powder
Aurinkopuuteri: Makeup Revolution Blush-palette
Poskipuna: theBalm Alternative Rock sävy Bare Minium
Kulmat: NYX Tame&Frame Brow Pomenade sävy Chocolate
Ripsiväri: Maybelline Snapscara
Silmänrajaus: Benefit Roller-Liner Eyeliner
Luomivärit: Viva la Diva Colour Bomb sävyt Green Leaf & Happy Mood, sekä Steve Laurant Wild Thing Eyeshadow Palette musta luomiväri
Ripset: Eylure 3-Dimensional
Kiinnityssuihke: Too Faced Peach Mist Setting Spray
Huulirasva: Icona Milano BB LipBalm


Käytättekö meikkejä silmien oikean sävyn korostukseen?

12 kommenttia:

 1. Vitsit miten hyvältä toi vihreä sun silmissä näyttää! Ihana meikki ♥ Mä nypin nykyään enää ihan satunnaisesti hajakarvoja pois kulmista. Mulla kasvaa myös tohon kulmien väliin yksittäisiä karvoja niin ne saa kyytiä, samoin liian alas luomen lähelle kasvavat, mutta kulmien muotoa en ole lähtenyt muuttamaan enää vuosiin. Yritin nyppiä niitä silloin aikoinaan symmetrisiksi tajuamatta, että just se nyppiminen teki niistä niin epäsymmetriset :D Siis tokikaan ne nyt ei täydelliset parit toisiinsa nähden ole edelleenkään, mutta paljon paremmat näin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! 💖 Nyt kun sain kulmiin näin hyvän muodon niin nypin vaan pakolliset ympäriltä jotta muoto pysyisi yllä! Tosi hyvä nyt kun sai vihdoin maltettua mielensä ja kasvatettua, näissä kuvissa vähintään muoto näkyy ja on kyllä nyt tosi kivat :)

   Poista
 2. Aivan ihana vihreä meikki, tykkään tosi paljon vihreistä luomiväreistä :) saatan päästä microbladingiin niin nyt kasvatan kulmia paksummiksi enkä nypi kuin kulmaluulta. Mun mielestä hyvä välillä antaa vaan kasvaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nyt Blood Money paletti Jeffreeltä on alkanut kiinnostamaan kun on usein tehnyt vihreän meikin. Toivottavasti microbalding auttaisi sua! Mulla meni aikanaan tosi pitkään että vas kulmassa alkoi aukot täyttyä mutta onneksi se tapahtui aikanaan. Sillon ei vielä ollut näitä vaihtoehtoja jotka auttaisi kasvatuksessa!

   Poista
 3. Anonyymi23.2.21

  Sulle sopis varmaan uusin Urban Decayn paletti?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wild West näyttää kivalta mutta vain pari vihreää sävyä taisi olla :)

   Poista
 4. Onpa upea meikki! ♥ Mä käytin joskus vihreää meikkiä aina silloin tällöin, mutta sitten se jäi. Nyt olen taas pitkästä aikaa innostunut siitä ja kaikki vihreät sävyt näyttävät niin piristäviltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vihreä on myös tosi pirteä, sopii varmaan hyvin kevääseenkin! Käytin myös pari vuotta sitten paljon enemmän värejä meikeissä - pitää taas pyrkiä siihen!

   Poista