Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

07 joulukuuta 2020

Artistry Signature Select Body™

 Kirjoituksen tuotteet on saatu PR-näytteenä ilmaiseksi.

Huomenta,

viimeksi tältä tuotemerkiltä tutkailtiin sarjaa Sanghai Edition, mutta nyt vuorossa on PR-näytteenä ilmaiseksi testiin saatu Artistry Signature Select Body -sarja. Aiemmin tästä tuotesarjasta on tulut yksilöllinen seerumi sekä vitaminisoituja kasvonaamioita. Nt sarjaa on täytetty vartalonhoitotuotteilla tässä kolmannessa lanseerauksessa. Näitä vartalonhoitotuotteita olenkin jo käyttänyt pari viikkoa ja pakko sanoa että tykkään näistä! Tuotesarja on siis jatkuvasti saatavilla www.amway.fi

Artistry™ toi nyt siis markkinoille kokoelman tuotteita vartalonhoitoon, kun viimeksi tutkimme tuoksuja, meikkejä ja käsivoiteita. Tämä vartalonhoitosarja tekee ihonhoidosta personoidun kokemuksen. Kokoelma koostuu viidestä tuotteesta, joihin kuuluu siis Body Scrub, Body Cleanser, Body Gel, Body Cream ja Body Lotion. Tuotteista sain kolme itselleni testiin joilla saa jo tehtyä kattavan kokovartalohoidon synkän arjen keskellä. Tuotteista jokainen on tehostettu Nutriway™ -hyväksytyillä ainesosilla. Eli tuotteet sisältävät vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka tehostavat hoitokokemusta. Ihon tulisi nuorentua ja tulla terveemmäksi ainesosien ja luonnollisten ainesosien kanssa. Lisäksi tuotteissa on kauniita tuoksuja ja pakkauskoot ovat reilut, putelin kooksi on ilmoitettu 200 g.

Kehon puhdistukseen sain tuotteen Purifying Body Cleanser, se on puteleista vasemmanpuoleinen. Tämä putsari on geelimäinen ja saippuan kaltainen tuote jolla sai pestyä hien ja ihon puhtaaksi suihkussa. Lisäksi tämä tuote poistaa mikropölyn  joka on erittäin hienoa ja vanhentaa ihoa. Tuotteen tuoksu on ihanan sitruunainen ja tässä olikin Nutriway-hyväksyttyä sitrusuutetta, lisäksi tuotteessa on luonnollisesti saatuja perilla- ja helokkiöljyjä. Koska olen käyttänyt tuotesarjoja yhdessä niin sanoisin, ettei tämä kuivata ihoa. Hoitomuoto yhdessä on kyllä miellyttävä ainakin itselleni. Tuoksu tässä on omalta osaltani ihan lemppari! Vaikuttaa myös olevan aika riittoisaa, eikä valu hukkaan, vaan tätä saa ihan puristaa ulos. Tuotteen arvo 30,95 €
 
Ja kosteutukselle tuli tuote Brightening Body Cream, purkeista valkoinen oikealla. Tuote lupaa tuoda ihon hehkun ja terveen säteilyn luonnollisten diffuusiorien kanssa sekä Nutriway-hyväksytyn acerolakirsikka- ja valkoisen chiasiemenuutteen avulla. Diffuusiorien luvataan luonnollisesti lisätä valoa iholle, eli tämän tulisi tosiaan kirkastaa ihoa kuten nimessä kuuluu. Mielestäni tuoksuu myös sitruunaiselta, vaikka tuoksu tuleekin nyt eri lähteistä. Iho tuntui kyllä ihanan pehmeältä ja kosteutetulta vielä seuraavana päivänä tämän käytön jälkeen. Tykkäsin tästä sillä se oli sopivan paksua sekä ohutta samaan aikaan ja kuivui nopeasti levityksen jälkeen. Joskus vartalovoiteet on todella rasvaisia ja kuivuvat hitaasti. Tämän voi laittaa vaikka olisi lähdössä ulos, jos on hetki aikaa aamutakissa odottaa kuivumista ennenkuin pukee päälle. Tyyris kyllä on, enkä osaa sanoa onko voide hintansa värtti, ikääntyvälle iholle tästä saa varmasti vitamiineja ja kivennäisaineita jotka parantavat ihon laatua jatkuvalla käytöllä ja voivat toimia antiagenin tyylisesti. Tuotteen arvo 40,80 €.


Ihon kuorintaan sain Polishing Body Scrub -tuubin joka on kuvan liila tuote. Tuotteen kerrotaan kuorivan hellävaraisesti sekä perusteellisesti pois eloton kuiva iho ja likajäämät. Tuotteen pienet bamburakeet ovat kuoriva mekanismi, jotka tekevät ihosta taas virkeän, hehkuvan ja pehmeän. Sisältää mustaherukkauutetta ja acaita Nutriway-vitamiineilla ja kivennäisaineilla lisättynä. Sisältää myös helokki- ja perillaöljyä jotka tekevät ihosta pehmeän ja joustavamman. Omaan makuun tämä oli oikeastaan tosi hyvä kuorinta! Usein kuorinnat on niin löysiä, että suihkussa saa käyttää kehokuorintaa todella paljon sillä se valuu pois vartalolta kuin itsestään. Tässä massa oli aika jäykkää joten se pysyi hyvin iholla ja alueella jota kuorin. Käytin tätä myös jalkapohjien kevyeen kuorintaan ja tuntui kyllä omasta mielestäni hyvältä. Bamburakeilla höystettyä kuorintaa en ollut aiemmin käyttänyt, joten yllätyin positiivisesti. Omaan nenääni tuoksui kookokselta, mutta en osaa sanoa olisiko se ollut acain, öljyjen tai bambun tuoksu. Vaikka hinta on melko korkea voisin kyllä harkita vastaavan kuorinnan ostamista ihan omasta pussista, sillä tässä on ominaisuudet sekä koostumus kohdillaan. Tuotteen arvo 39,39 €.
 
Tuotteiden mukana sain myös Artistryltä harjan jossa on kädensija, tällä voi ilmeisesti siis kuivaharjata ja aktivoida ihoa, varmasti voi myös suihkussa käyttää esimerkiksi Purifying Body Cleanserin kanssa kuorinnan sijaan. Kuorintaa en ehkä itse joka kerta suorittaisi iholle, mutta putsarille ja vartalovoiteelle tuli kyllä käyttöön heti.

  
Siinä nämä kolme tuotetta joilla saa siis tehtyä hyvän ihonhoitorutiinin omaan arkeen. Kyseessä on selkeästi tyyriimpiä tuotteita, mutta kyllä iho myös tarvitsee omaa luksusta. Iho on meidän suurin elin, joten sitä on syytä hoitaa hyvin. Ihossa ikääntyminen näkyy huonojen elämäntapojen kautta, mutta myös herkuttelun kuten sokerinkin kautta ja auringon valo jättää myös jälkensä. Artistry Signature Select -sarjan tuotteilla on juuri tarkoitus hoitaa ihoa sekä hoitaa ikääntymisen merkkejä, avain-asemassa on Nutriway-hyväksytyt kasvisravintoaineet jotka sisältävät esimerkiksi vitamiineja ja muita hyödyllisiä ainesosia.

Miltä Artistryn tuotteet teidän korvaan kuullostaa?

2 kommenttia:

  1. Tykkään itsekin tosi paljon tästä kolmikosta ja tuoksut sekä koostumukset on ihania. Sanon kuitenkin, että vähän turhan tyyriitä tuotteita ja jää siksi varmasti monilta ostamatta. Hinnoittelu on näin "tuntemattomaksi" brändiksi vähän yläkanttiin. Vaikka arvostankin erityisen laadukkaita tuotteita niin itse en suostu maksamaan esimerkiksi suihkugeelistä ikinä noin paljon ja usein se hintakin muodostuu osittain brändin imagosta. Siksi vähän ihmettelen itse näitä korkeita hintoja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet tuossa oikeassa, itselläni on nyt kaikista aktiivisimmassa käytössä on ollut ihonhoitovoide ja vartalokuorinta. Molemmat oikein hyviä, mutta jotenkin brändäys ei vielä Suomessa yllä ihan muiden luksus tuotteiden rinnalle. Näissä vaikuttanee nutriway anti agenin myös hinnoitteluun.

      Poista