05 marraskuuta 2020

Artistry Studio Sanghai Edition

Kirjoituksen tuotteet on saatu ilmaiseksi. 

Sain vähän aikaa sitten lähetyksen, jossa sain muutamia ilmaistuotteita testiin. Kyseessä on siis PR-näyte ja tästä tulikin lyhyt unboxaus instagramin puolella ja halusin näistä kirjoittaa myös blogissa kun olen tuotteita hieman testaillut. Tuotesarja on The Artistry Studio™ Shanghai Edition. Tämä sarja on syksyllä 2020 saatavilla niin kauan kuin tuotteita riittää ja saatavuudesta lisätietoa Amway.fi. 

Tuotteet on pakattu kuin lahjapakkauksiin joissa on kauniit piirrokset jotka kuvastavat kiinalaisia nuoria naisia. Pakkaukset ovat laadukkaan näköiset ja tuotteet ovat myös itsessään todella kivan näköiset, sillä piirrustukset jatkuvat myös tuotteissa pakkausten lisäksi.

Soft & Silky Eye & Cheek Pop Trio, arvo noin 35,87 €

Luomivärien ja poskipunan kuvataan olevan pumpulimainen koostumukselta, joka muuttuu kermaisesta jauhemaiseksi. Suositellaan levitystä sormenpäillä ja lisäämään uuden kerroksen kun haluaa voimakkaamman tuloksen. Triossa on kaksi luomiväriä ja poskipuna tai korostusväri. Omani tuli sävyssä Shanghai Nudes, joka siis minulle on mieluisin.

Ites pakkaus on hauska, peili, puuteri ja luomivärit ovat jokainen omalla meikkikiekollaan jotka saa yhdistettyä toisiinsa, sillä ulkokehällä kulkee magneetti. Niistä tulee kaunis, tiivis pyöreä "paletti" jossa tuote säilyy meikkikaapissa tai pussissa. Kokeilin tätä tuotetta meikkiini parikin kertaa jo ja totesin, että tuote on tosi erikoinen. Se on paletissa kuin voidemainen, mutta siitä tulee puuterimainen iholla tai levityksen jälkeen. Sävyt ovat hennon hailakat joten kerrostaminen itselleni luomivärien osalta mieluista. Poskipuna on mielestäni hyvänsävyinen. Suureksi yllätykseksi luomivärit olivat glitterimäisiä tai niistä tuli kimalle esiin iholle levityksen jälkeen. Tuote on hauska ja paletti mielestäni tosi kekseliäs!

Eau de Toilette Rollerballs, arvo noin 25,41 €

Tuoksuja löytyy kolme kappaletta Lotus Blossom & Violet, Nectar Blossom & Pomelo, Plum Blossom & Vanilla Musk. Niissä on kuvattu tuoksullisesti teepuutarhoja jotka kulkevat mukana näissä pulloissa. Tuoksut tovat hedelmäisiä, kukkausia, hauskoja ja helppoja käyttää. Tuoksua voi levittää rollerilla ranteelle tai kaupaan tai akupisteisiin, kyynärpään sisäpuolelle tai ohimolle.

Tuoksutin kaikkia ja näistä lempituoksukseni tuli Lotus Blossom & Violet, jossa lotuksen tuoksu on selkeä mutta mukavan pehmeä. Tuoksu ei jää voimakkaasti esille, joten se on minulle sopivan hillitty. Tykkäsin myös muista tuoksuista, mutta tämän avasin käyttööni. Pullot ovat hauskan tuntuiset, sillä ne ovat lasia ja minulla tulee niistä mieleen pipetit.

Soft as Silk -käsivoidetrio, arvo noin 26,90 €

Rauhoittavat käsivoiteet, jotka imeytyvät nopeasti ja tuntuvat silkinpehmeiltä. Iholle ravitsevia hoitavia aineita ja granaattiomenaa, pienestä koosta sopii hyvin mukaan käsilaukkuun tilanteeseen kuin tilanteeseen. Sopii sellaisena tai vaikka tukemaan Eau de Toilette -tuoksuja. Käsivoiteissa on saatavilla seuraavat tuoksut, jotka olivat saamassani paketissa kaikki samassa: Lotus Blossom, Pomelo ja Vanilla.

Testasin voidetta, se on ohutta ja kuivui nopeasti käsille. Tuoksu on kuitenkin esimerkiksi Lotus Blossom -tuoksussa todella voimakas, ehkä voimakkaampi kuin hajuvedessä. Tuntuu, että käsivoide jättää pienen emulsion iholle joka sopii kuiville käsille, eli tästä jää pieni pinta käsiin. On ollut kyllä mieluinen tuote viime viikkoina.


Onko tämä ensimmäinen kerta kun kuulet Artistry Studiosta? En ole juuri erikseen itse tutustunut tai käyttänyt Aasialaista kosmetiikkaa, Korealaiset kosmetiikkatuotteet ovat nyt ainakin yleistyneet hurjasti Suomessa ja näitä sheet maskeja olen enimmäkseen käyttänyt. Nämä on kyllä kivat ja tuon Pop Trion otan varmasti matkoille mukaan, kun siinä on kaikki hyvät perusjutut mitä tarvitsee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti